icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
20. júl 2014

@mawiya neska sa nado mnou panbozko zlutoval a bola prazenica 😀 wooow, tak to je iny level, ze kupko 😉

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zarzisia
Autor odpoveď zmazal
evkasus
20. júl 2014

Ahojte, chcem sa spytat...mala som tento mesiac podozrenie, ze mozem byt tehotna. Aj ked tehotenky test na 34. den negativny. Dostala som v ten isty den tmave slabsie spinenie. V 35. den spinenie zosilnelo, ale bolo velmi cierne a videla som aj zrazeniny a kusok akoby sliznice. Dnes slabe cierne spinenie.
Pointa je v tom, ze este dnes rano stale teplota nad 37. Aj po 3. dnoch spinenia. Stretli ste sa s niecim takym.

margarita
20. júl 2014

@evkasus
ja som sa s tym stretla, ked som v den potvrdenia tehu u gynekologa, nejaky 5tt, zacala potom vecer spinit...bol to neskor spontanny potrat 😔
ak Ti takto normalne nezvykne zacinat menzes, tak ta moznost , ze si tehu, tu este je...skus test opakovat, prip. zbehni k dr, ak sa da, z krvi by sa presnejsie ukazalo Hcg...

evkasus
20. júl 2014

@margarita No prave. Takyto typ menzesu si u mna nepamatam. Ked sa vylucila ta sliznica v sobotu, tak ma napadol ten potrat. Aj ked som si nemala na zaklade coho byt ista, ze som tehotna. Este nikdy som nevidela na svojom teste 2 ciarky. V piatok test negativny. Ak by bolo tehu, tak by som bola 5tt. 😖
Zajtra sice nejdem ku gynekologovi, ale idem na krv. Ak by tam bolo skore tehu, tak predpokladam, ze by mohol niejake to HCG ukazat, ze?

margarita
20. júl 2014

@evkasus
urcite hej, zo zaciatku to rastie geometrickym radom, podla mna ak tam je ci bolo tehu, este by nemalo byt hcg nulove....pikoska - ja som nemala nulove ani tyzden po kyretazi po potrate v 6tt....asi tam zabudli nejaky zbytok tkaniva a klesalo mi to veeeelmi pomaly aj po zakroku este...je mi to luto, dufam, ze budes ok.
a dockas sa aj 2 ciarkoveho testu. moc Ti to prajem 😎

evkasus
20. júl 2014

@margarita Dakujem. Tento mesiac je cely zvlastny. Plny nadeji, sklamani a znova nadeji.
Asi som blba, ale ja este stale napriek tomu dufam, ze by to mohlo byt tehu a ze by nemuselo byt este ukoncene. Asi som blazon. Ale doprajem si byt tym blaznom do vysledkov testov.

margarita
20. júl 2014

@evkasus
nie si blazon...sanca je, sorry ak som to tak depresivne napisala.
ja som spinila 6x, vzdy v 6 az 9tt, a 3x som to rozchodila a 3x nie....tak ostava len dufat, ze to moze byt spinenie pri uhniezdovani napr., prasknuta cievka na krcku, alebo hematom, alebo 300 inych pricin.
drz sa, myslim na Teba 😵

evkasus
20. júl 2014

@margarita Nie nenapisala si to depresivne. Ratam zo vsetkym.
A mozem sa este spytat...to spinenia, ktore si rozchodila, boli aj silnejsieho razu?

zuzulienocka77
21. júl 2014

Dobré ráno kočky, tak mne dnes trošku stúpla teplota, ale to je isto tým teplom, takže v priebehu dnešného, príp.zajtrajšieho dňa očakávam nemilého hosťa. Ale zase vidím pozitíva 🙂 . Predĺžila sa mi tento mesiac luterálka, včera som si kúpila Canesten, tak si preliečim miernu mykózu a môžme sa s drahúšikom zase príjemne snažiť 😉 .
Ozi @jaja9891 čítala som, že na mykózy pomáha bio mydlo s kozím mliekom. Chystám sa ho objednať, tak uvidím, čo to spraví a dám vedieť 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Pekný deň

jaja9891
21. júl 2014

@zarzisia ahoj moja,no vidis,som ti vravela,ze pekne dorastu 🙂 no svokra nesvokra,hlavne,ze ste skusili a motyka mozno vystreli... ja uz ani nemam chut ist ku mojej gyn. a noveho este nemam... tak netusim co sa to deje,ale testik potom zoslabol a uz len kanaliky ukazuje,alebo co to je... tak edebilne testy som este snad nemala,a to som ich mam od zaciatku,ale tieto su kanalikove nejake.... uff.... no boli ma vajecnik,raz jeden,raz druhy,obcas tlaky v podbrusko,vcera take pichanie... ktovie co sa tam deje,ale moja gyn. ma uz asi vyhodi aj cez zavrete dvere.... a dnes idem ku koznej na kozne testy,ci nemam alergiu,to by nemal nejako ovplyvnit mozne tehu,nie? inak vsetky vyzeraju byt pozitivne,nebude to liekmi tak dlho???ci tolko hormonu mas? 🙂

jaja9891
21. júl 2014

@zuzulienocka77 no moze byt,ale mne by trebalo nieco na bakterialnu vaginozu,kvasinky ma zatial chvalabohu netrapia... ale tie antibiotika od dr. som nevzala a dala si len rosalgin a citim sa ok... tak mam ich v zalohe,ak by nieco prepuklo... ale daj vediet,mne uz dochadzaju intimne gely a mydla,tak mozem nieco nove skusit 🙂 a nemozes este stupnut hore??? 🙂

jaja9891
21. júl 2014

Ahojte zienky, moj dnesny graf nema chybu,ale teplota neviem ci moze byt,ked som hodku a pol pred meranim musel ana wecko 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/jaja a dnesny test,ale nie ten,ked som musela utekat,ale potom,ked som vstala po merani zase ukazuje kanalik... no tento mesiac mam kanalikove testy... prisaham,kazdy den kanali slabucky 🙂 a dokonca prvykrat mam z ranneho mocu aj na ovu teste slabsiu ciarocku.... no nejdem sa nadejat,som zvedava,kedy dojde madam v cervenom 😠
a vy ako?
pekny dnik zenusky 😉 a co mozno najplodnejsi... moj mm uz n atyzdnovke...

zuzulienocka77
21. júl 2014

@jaja9891 tak môže to byť dobré ako prevencia. Práveže ja to chcem používať namiesto int.gélov. Veľmi som zvedavá, čo to urobí, ale ublížiť to nemôže, je to čisto prírodné. Veď jasné, že dám vedieť.
Už ma bolí brucho, a idú mi vaječníky vyskočiť z brucha, takže je to jasné. Už od soboty som s tým zmierená, takže mi to nevadí. Len nech už mám po MS 😉

jaja9891
21. júl 2014

@zuzulienocka77 no ano ako prevenciu by som to tiez brala... hmm... no tak nech uz pride a mozes skocit do dalsieho kola... 😉

senta_sofia
21. júl 2014

@evkasus tiez sa priklanam k odberu krvi, budes vediet na com si 😉

senta_sofia
21. júl 2014

@zuzulienocka77 ale aaake napinave, kiez by to liezlo hore 😉

senta_sofia
21. júl 2014

@zarzisia sranda, ty mas pozitivny od toho 18.7. az do 20.7., aspon podla fotiek vypadaju tie ciarky odvtedy rovnako silne 😉 teplotu si nemerala akurat, co?🙂 a moze sa uvolnit aj viac vajicok, inak by po svete nechodili dvojvajecne dvojicky 😀

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
jaja9891
21. júl 2014

@zarzisia moja netusim ako sa manualne vyznacuje... a dakujem,ale nerobim si nadeje,ja netusim ekdy bola ovu,ci graf dobre vyznacil a tak...
@senta_sofia ti poradi 😉 ona je v tom väcsi odbornik

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
zuzulienocka77
21. júl 2014

@senta_sofia úprimne, ty tomu ešte veríš po bielom teste na 12DPO? Ja nie. A noc bola teplá, tak to ovplyvnilo teplotu. Pred hodkou ma bolelo brucho a vaječníky išli vyskočiť, teraz je kľud nebolí ma nič. Ja už iba na ňu čakám 😀

jaja9891
21. júl 2014

pre pobavenie,dnesny kanalik pribudol 🙂 k tym predoslim... nech si mozete hlavy povytacat 😀 akoze take vadne testy som este nemala,asi celu seriu chybnu vyrobili 😀

zuzulienocka77
21. júl 2014

@jaja9891 je to možné??? Baba ty si nejaká záhadná 🙂 . No ja som veľmi zvedavá, čo z tohto bude. Baby raďte!!!!! 😀

zarzisia
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
21. júl 2014

@zuzulienocka77 nadej zomiera posledna, akurat mi tu maly napchal dve lopticky do vystrihu, ze nove ciciky mi dal 😀

zarzisia
21. júl 2014

@senta_sofia 😀 😀 😀

senta_sofia
21. júl 2014

@zarzisia chod do ruzoveho menu hore - Analysis - uplne naspodu Manual Override - Ovulation Override, zadas den a nezabudni na Set 🙂 budes mat modru ciaru