icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ruzicccka
22. máj 2018

@nikuska111 ano 🙂

topasitta
22. máj 2018

@tomikejt ahoj, ja bazalnym z lekarne. A meriam v posve po skonceni krvacania . Meraniu zdar 😉

katesocka
22. máj 2018

@updatevani radsej chodit castejsie nez nieco zanedbat 😊 no veru som zvedava aj ja, pevne verim ze bude jedno 😊 a na spravnom mieste 😊

sandra151
Autor odpoveď zmazal
tomikejt
22. máj 2018

@topasitta ďakujem, študujem to, no hotová veda pre mňa zatiaľ 😂

alison11
22. máj 2018

@bona69 Nuž včkaj 2 dni ek´dže luteálka by mala trvať 2týždne od ovulky tak ut eba je to ešte len 12dpo ak si mala vôbec ovulku pred 12dňami,keďže vtedy si mala najnižšiu teplotu nameranú preto u teba zapísalo ako ovulku.Držím palce aby bt stuplo a testy boli pozitívne.
@updatevani Jej Ďakujem 🙂 Nuž aj ja som si všetko uvážial ako sa vraví šťastie rpaje odvážnym,tak som sa rozhodla risknúť to ešte raz tento rok okolo augusta by som sa začala snažiť pokiaľ dnes nezvalým muža bez ochrany čo asi nebude,lebo on počúva viac na rozum ako na inštinkty hlienu mám na rozdávanie dnes viac než včera. Ale lekár kázal 3 cykly počkať tak muž bude viac na neho počúvať. Bolo by mi ľúto ak by som sa rozhodla že sa nedám na tretie,najmä ak by sme mali dcérku do tretice,dcéry sú predca iné ako chalani ale ak y aj bol chlapec nevadilo by mi,len ten pocit že ak by som to neskúsila žralo by ma to celý zvyšok života.
A aj sono sním nám odfoť 🙂keď budeš mať zajtra.
@katesocka Veru i ja som veľmi zvedavá koľko vajíčok sa uvolnilo včase ťuťu muťu 🙂.A zajtra ak budeš mať aj sono snímok odfoť nám aby sme verili 🙂

katesocka
22. máj 2018

@alison11 jasna vec odfotim 😊

katesocka
22. máj 2018

Ach jaj. Hovorim veducej ze zajtra nepridem do roboty idem k lekarovi. Ona hned, ides k zenskemu? Hovorim hej. A hned ze jaj no mate to na dlhe lakte (vie ze sme sa dlho snazili) a za chvilu ze alebo si uz tehotna? Ja ticho a ona ze jaj no ty uz si urcite. 😵 odvtedy kolkokrat bola za mnou mi rozprava o tehotenstve. A to nehovorim kolegyna z kancelarie ta zase po 9 rokoch co spolu sme v kancelarii uz aj vie kedy mam ms cize hned vedela ze som nedostala. Odvtedy kazdy den len o tom pocuvam, ta sa hadam tesi viac ako ja 😂😂😂

alison11
22. máj 2018

@katesocka 🙂 Veru tehtoenstvo a bábätká sú najradostnejšie rozhovory žien 🙂 ktoré to zažili.
A teším sa stebou 🙂

katesocka
22. máj 2018

@alison11 a hlavne ked maju kolegyne 50-70 rokov a ja necelych 30 😂 tak to je des, akoby chceli byt moje druhe mamy

nikuska111
22. máj 2018

@ruzicccka
@sandra151 ďakujem vám čiže ovulka môže prebehnúť do 12hodin či ako to je

sandra151
Autor odpoveď zmazal
updatevani
22. máj 2018

@katesocka ty si ako ja ked neviem ako klamat stichnem :D hned ma kazdy odhali :D

updatevani
22. máj 2018

@alison11 pockaj aspon jeden cyklus 🙂 ja lutujem trosku uz ze som cele tri cykly cakala ako mi odporucal ... ak sa bude dat odfotim uvidim co mi povie dnes uz podstivo oddychujem 🙂

katesocka
22. máj 2018

@updatevani No však toto a navyše som ani klamať veľmi nechcela, však čo, aj tak sa to dozvedia 🙂

updatevani
22. máj 2018

@katesocka som si musela pospat normalne uplne ma to zmohlo snazila som sa premahat ako sa dalo 😂...vies co mna skoro odhalili ked sme u kamosov na navsteve boli ja uz som ostala ticho nakonec mm zachranoval situaciu

katesocka
22. máj 2018

@updatevani Dobre si spravila, u nás teraz akurát skončila taká super búrka (aj keď krátka) normálne aj mňa bralo na spanie, len som si robila jedlo lebo som bola nenormálne hladná 😀 U nás najbližšej rodine sme povedali, my nejako kamarátov nemáme, takže sa nemusím báť, že nás niekto odhalí 😀

updatevani
22. máj 2018

@katesocka ja som zas povedala iba mojej mame a mm nikomu inemu...a kamaratov mame par taka partia sme co sa stretavame a ti uz ocakavaju kedy konecne to pride 😂 tak asi vies predstavit ako vsetko sleduju 😃

katesocka
22. máj 2018

@updatevani Jasná vec, ako moja kolegyňa 😀 Ja ešte čakám na zajtrajšie potvrdenie a povieme aj môjmu otcovi. Len mi je ľúto, že sa tohto nedožila moja mamina, zomrela pred 2 mesiacmi, ale toto celé naše snaženie prežívala s nami :(

updatevani
22. máj 2018

@katesocka to mi je luto ona by sa iste velmi tesila ☺️...ja chcem pockat s oznamovanim pokial mi nebude zle a bude sa dat maskovat aspon kym neuvidim babo a srdiecko mam respekt uz ...

katesocka
22. máj 2018

@updatevani ďakujem. A ako jasné, rešpekt mám aj ja, ale tak snáď zajtra už u mňa bude aj srdiečko. Ty si teraz ktorý týždeň?

updatevani
22. máj 2018

@katesocka presne zajtra budem 6tt...dnes som 5+6... to je podla ms...ale podla usg co mi robil v sobotu som bola 4+6 tak vyber si :D ty si ako?

ikonica
22. máj 2018

@katesocka
@updatevani dievcata zajtra vam drzim palce a ocakavam same dobre spravy ;)

updatevani
22. máj 2018

@ikonica dakujem ty podpora moja ❤😍

dracik07
22. máj 2018

@ikonica
@katesocka dievčatá myslím na vás a zajtra čakáme samé dobré spraviť ☺

katesocka
22. máj 2018

@updatevani No podľa ms by som mala byť zajtra 6+4 tak uvidíme čo ukáže ultrazvuk 🙂

katesocka
22. máj 2018

@ikonica @dracik07 Ďakujem veľmi pekne 🙂

ikonica
22. máj 2018

@dracik07 to si asi katesocke chcela napisat ;)

katesocka
22. máj 2018

@ikonica @dracik07 mňa označila, myslím že chcela napísať updatevani 🙂

ikonica
22. máj 2018

@dracik07 ci updatevani :D ja idem v piatok na kontrolu, ci sa mi ta moja maternica stiahla ako ma... no a potom mi drzte palce nech mrchana cim skor nabehne... nech mozem znova do boja ;)