icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
22. máj 2018

@katesocka noo tak tebe bude isto vidno uz nieco viac 🙂 velmi sa tesim na tvoje spravy 🙂 uz len nech je cim skor zajtrajsok

katesocka
22. máj 2018

@ikonica veľmi veľmi veľmi silno držím palce 🙂

updatevani
22. máj 2018

@ikonica aj na teba treba mysliet a aj na dobre spravy nech cim skor to vyjde!!! 🙏

katesocka
22. máj 2018

@updatevani Nooo asi hej, ale tak možno už aj u teba bude niečo vidieť 🙂 Ja sa teším na moje aj na tvoje 🙂 Veru už nech je zajtra.

dracik07
22. máj 2018

@ikonica áno, píšem cez telefón tak mi to nejako preskakuje

ikonica
22. máj 2018

dakujem babule ;)

dracik07
22. máj 2018

Dnes som šťastná ako blcha. Ešte nikdy som sa tak netešila na ms ako dnes. Konečne 1dc a začíname odznova. Len asi hodinu predtým som si robila ovu test (na radu) a už ničomu nerozumiem. Kuknite

katesocka
22. máj 2018

@dracik07 Toto je zaujímavé. A ms je normálna ako vždy? Čo budeš mať teraz ovu?

updatevani
22. máj 2018

@dracik07 dakujem 🙂...ooo fakt ze zaujimave skusite aj napriek ms? 🙂

ikonica
22. máj 2018

@dracik07 ovutestami sa neriad... aj ja som mala den pred ms extra pozitivny a mrchana dosla... aj pred ms moze stupnut lh hormon...

dracik07
22. máj 2018

@ikonica ráno som mala aj priesvitný hlien ale neviem či to bol znak ovu alebo ms.

@katesocka neviem 😊, môjmu to nevadí len ja nie som úplne ok 😝

zoja82
22. máj 2018

@dracik07 mne vyšli výpočty podla Jonáša na 2dc, ale chcem skúsiť, len to je divne..ale čítala som, ze ak žena ma anovulacne cykly, ze kľudne môže mat ovu cez ms, narodili sa deti aj takto

katesocka
22. máj 2018

@dracik07 Ja sa priznám, asi by som do toho nešla, jedine ak by to bolo úplne krajné riešenie. Ale nech je ako chce, nikoho neodsudzujem ani nič také. No som teda zvedavá, či budeš mať ovu neskôr (ty tuším meriaš aj teplotu tak si to budeš vedieť potvrdiť) 🙂

ikonica
22. máj 2018

@dracik07 no tak skuste... mozno to vypali dobre a najdes si o niekolko dni // ;)

bona69
23. máj 2018

Tak ja 1dc,😞

0507
23. máj 2018

@bona69 mrzi ma to ☹

0507
23. máj 2018

Ja takto, skusala som test, zatial asi nic

alison11
23. máj 2018

@katesocka To poznám moja svokra je presne taká a má 57 rokov 😀.Ale z kolegyňami e to ťažšie si snimi 5dní v týždni ja so svokrou ak max. 2x za týždeň po hodke.Ja dnes takto ak by sme boli včera naplno tak by to tam aj bolo nuž necháme to na ďalší mesiac nak mám po preventívke o 3 týždne 😀 teším sa.

alison11
23. máj 2018

@updatevani Ďakujem presne to chcem tento cyklus sme sa včera chránili ako môžeš vidieť môj graf vyššie som mala ovulku,keďže po ms mám ísť na rpeventívku a po nej sa budeme už naplno snažiť keď si pomyslím,že už som mohla byť teraz v nejakom 14tt mi je ľúto,za nedlho som mohla už pohyby cítiť tak to chcem dobehnúť čím skôr 🙂.A budem čakať na vaše sono símky 🙂.
@katesocka nezabudnite si pítať pri sone 🙂 Teším sa svami moc a nech to dotiahnete do úspešného konca a máte o 8mesiacov svoje uzlíky lásky v náručí 🙂.

updatevani
23. máj 2018

@alison11 dakujem ❤️...ak bude vidiet uz babatko poprosim si ak nie tak az na najblizsej kontrole este par hodin a mozem ist 😊...som zvedava ako dopadnem a mozno mi sono ani nebude dnes robit lebo mi robili uz 3x

katesocka
23. máj 2018

@alison11 ďakujeeeem 🙂 potom poobede keď sa vrátim tak píšem 🙂

alison11
23. máj 2018

@updatevani A v koľkom si podľa tehu kalendára?
@katesocka Oki kočky budem čakať 🙂

bona69
23. máj 2018

@0507 držím ti palce 💝

katesocka
23. máj 2018

@0507 To máš na test ešte skoro, ale držím palce, nech o pár dní nájdeš 2 čiarky 🙂

updatevani
23. máj 2018

@alison11 ja som dnes presne 6tt

alison11
23. máj 2018

@updatevani Držím palčeky aby bolo všetko na správnom mieste 🙂

0507
23. máj 2018

@bona69 dakujem ☺

0507
23. máj 2018

@katesocka ja viem, to len tak zo srandy