Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica aj na teba treba mysliet a aj na dobre spravy nech cim skor to vyjde!!! 🙏
@updatevani Nooo asi hej, ale tak možno už aj u teba bude niečo vidieť 🙂 Ja sa teším na moje aj na tvoje 🙂 Veru už nech je zajtra.
dakujem babule ;)
@dracik07 dakujem 🙂...ooo fakt ze zaujimave skusite aj napriek ms? 🙂
@katesocka To poznám moja svokra je presne taká a má 57 rokov 😀.Ale z kolegyňami e to ťažšie si snimi 5dní v týždni ja so svokrou ak max. 2x za týždeň po hodke.Ja dnes takto ak by sme boli včera naplno tak by to tam aj bolo nuž necháme to na ďalší mesiac nak mám po preventívke o 3 týždne 😀 teším sa.
@updatevani Ďakujem presne to chcem tento cyklus sme sa včera chránili ako môžeš vidieť môj graf vyššie som mala ovulku,keďže po ms mám ísť na rpeventívku a po nej sa budeme už naplno snažiť keď si pomyslím,že už som mohla byť teraz v nejakom 14tt mi je ľúto,za nedlho som mohla už pohyby cítiť tak to chcem dobehnúť čím skôr 🙂.A budem čakať na vaše sono símky 🙂.
@katesocka nezabudnite si pítať pri sone 🙂 Teším sa svami moc a nech to dotiahnete do úspešného konca a máte o 8mesiacov svoje uzlíky lásky v náručí 🙂.
@alison11 dakujem ❤️...ak bude vidiet uz babatko poprosim si ak nie tak az na najblizsej kontrole este par hodin a mozem ist 😊...som zvedava ako dopadnem a mozno mi sono ani nebude dnes robit lebo mi robili uz 3x
@updatevani A v koľkom si podľa tehu kalendára?
@katesocka Oki kočky budem čakať 🙂
@alison11 ja som dnes presne 6tt
@updatevani Držím palčeky aby bolo všetko na správnom mieste 🙂

@katesocka noo tak tebe bude isto vidno uz nieco viac 🙂 velmi sa tesim na tvoje spravy 🙂 uz len nech je cim skor zajtrajsok