icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
21. júl 2014

@jaja9891 ja ti nevim Karle, asi tehotne zeny stracaju schopnost vidiet duchov na teste 😀

zarzisia
21. júl 2014

@senta_sofia dakujeeeeem si poklad 🙂

senta_sofia
21. júl 2014

@zarzisia uz len zakopat 😀 😀 😀

zuzulienocka77
21. júl 2014

@senta_sofia pozrala som nejaké grafy, kde 12DPO boli negatívne a na 14DPO pozitívne, ale tie teploty boli úplne v iných číslach 🙂

senta_sofia
21. júl 2014

@rybkaa a co ty, zlato nase oplutvene?🙂 aka bola oslava, resetla si sa aspon kusek?

rybkaa
autor
21. júl 2014

@adrianaaa32 skús od nového cyklu merať radšej dole, je to smerodatnejšie ako v ústach a hlavne v rovnaký čas, tiež by som ovu odhadla až na 19 DC, no celkovo to máš rozkolísané, červenú čiaru ti nevyznačí, kým si nebude úplne istý
@mawiya ideš nohe rehabilitovať do Vyhne? Treba treba, len nešmykni ako Jánošík dakde 😀 takže takto ty tajomníčka? neprezradíš, že grciaš kade tade? 😀 a čo ti teda povedali u dr.? ti brali krv a nič? tak prečo potom test pozitívny? 😕
@zarzisia no dúfam, že chatovačka prinesie pozitívne výsledky a jeden z orechov sa pekne uhniezdi 🙂 najpozitívnejšie sú na 19.7., no celkovo všetky tri dni máš silné testy, možno preto, že si mala toľko orieškov veľkých 🙂
@zuzulienocka77 pekne odolávaš mrchani 🙂 takže už ju cítiš za dverami? nech ani nechodí a nech teplota ide len horeeee 🙂
@jaja9891 nie sú to vadné testy, mne kanáliky ukazuje furt, hlavne po limite sa tam vždy vyjaví, no tie nič neznamenajú, sú tenké a sivé, čiarka musí byť široká a ružová, vraj tie testy sú príliš citlivé a zachytia aj nizučkú hladinu hcg, ktorá môže byť normálna v tele a nemusí to byť tehu 😖 no tebe ide teplota pekne hore, tak to ešte nevzdávaj, ešte sa môže kanál pretransformovať na ducha 🙂

rybkaa
autor
21. júl 2014

@senta_sofia pána fera, skvelá oslava bola, naliala som do seba celú fľašu becherovky, výborný liek na mrchovské bolesti 😀 sme sa vytancovali, nasmiali, proste super bolo a ani mi plano na druhý deň nebolo, len mm bol akýsi poblednutý a šoférovať som musela ja, včera sme mali záhradnú párty, tak som šla svokru doviesť 🙂 dnes som merala, mám krásne dve bodky 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zarzisia
21. júl 2014

baby aha dnesny-to je ten posledny. Fotila som 2 minuty po namoceni. Zacinam byt z toho nervozna 😖 Minuly mesiac som mala hned na druhy den o dost slabsiu ciarku a teraz toto 😕

zarzisia
21. júl 2014

@rybkaa no uvidime, ci nieco padlo na urodnu podu 😀 Aj ked pri tom nasom snazeni sa cez vikend silno pochybujem :D

paskolinka
21. júl 2014

@zarzisia no to mas teda zvlastne, vsetky vyzeraju pozitivne 😕

senta_sofia
21. júl 2014

@zarzisia a nemoze to robit ten pregnyl?

zarzisia
21. júl 2014

@paskolinka o divnosti mi ani nehovor...patram po nete a vsade je pisane, ze pozitivne mozu byt 2 dni

zarzisia
21. júl 2014

@senta_sofia mozno, ale zeby az takto? Dnes mam opat bolesti v podbrusku ako v piatok ☹

paskolinka
21. júl 2014

@jaja9891 ja na tych testoch nic moc nevidim, cosi tam duchuje - hlavne na tom spodnom cosi badam, ale nijako vynimocne sa mi to nezda. aku mas znacku testov?

paskolinka
21. júl 2014

@maciatko115 no co, graf ako pokracuje? stupla teplota? 😉

zarzisia
21. júl 2014

@senta_sofia ale asi to bude tym pregnylom 😀

paskolinka
21. júl 2014

@zarzisia snad uz to zbledne dnes-zajtra... len aby neboli tie dvojicky nakoniec 😀

rybkaa
autor
21. júl 2014

@zarzisia neboj nič, už slabne, pozri ho po 10-15 minútach po namočení, už nebude taký silný, teraz je ešte mokrý 🙂

rybkaa
autor
21. júl 2014

@zarzisia jaaaaj, dostala si pregnyl??? tak to je preto 😀 keby si si teraz urobila tehu test, aj ten je pozitívny 😀 pregnyl sa vyplaví tak po 8 dňoch, až potom sú testy relevantné 🙂

vejula
21. júl 2014

ahojte dievčata, ja tu chodim kukať už viac sporadicky. Len hlasim, dnes som bola na poradni po 5 tyždnoch a zzatial všetko v poriadku. Čo tu nové? Nejaka nová tehulka?
@senta_sofia ty ako sa maš? Všetko ide ako ma?

zarzisia
21. júl 2014

@paskolinka to by drahy nerozchodil 😀 pre nas bude zazrak aj to jedno

@rybkaa jj uz som si nasla na nete clanok o pregnyle. takze prestavam testovat a az o dva tyzdne 🙂 ale vtedy by mi nevadilo, keby ze tam ta ciarocka silna je :D

paskolinka
21. júl 2014

@zarzisia a naco sa vlastne dava ten pregnyl?

rybkaa
autor
21. júl 2014

@vejula jeeej, no to sa teším 🙂 ako sa ti darí? ako to zvládaš v tomto teple? som rada, že je všetko ok, len tak ďalej 🙂 tehotný nikto, nejako je to tu zakliate tento mesiac, krámujeme 🙂

senta_sofia
21. júl 2014

@paskolinka aby praskol folikul sa dava pregnyl 🙂

senta_sofia
21. júl 2014

@vejula ahoj, to som rada, ze ste v poriadku 🙂 aj si budes davat zistovat pohlavie, ci chces sa nechat do tretice prekvapit? ja oka, u lekara som este nebola, takze hodnotim len subjektivne 😉 dnes mi prvy den nie je zle uz od rana 😀

vejula
21. júl 2014

@rybkaa dakujem, tepla znašam v pohode, ešte sa to dá a roddiť by som mala v januari, takže tak celkom dobre mi to vyšlo 🙂 Tak teda jul tehulkam nepraje, tak aprilovych babatiek moc nebude. No ale tak snad maj lasky čas to istí 😵

@senta_sofia no ja nechcem vedieť pohlavie isto. Ani pri Kristinke som nevedela a je to oooovela lepšie. Nadherne prekvapko. Ale tušaka mam na chlapčeka 😉 Tak super, že dnes je lepšie, len tak dalej 🙂

rybkaa
autor
21. júl 2014

baby, cca pred troma týždňami mi kamoška písala sms s plačom, že má upchatý jeden vajcovod a v septembri musí ísť na prefuk, že preto sa im nedarí a proste celá zrútená....a dnes mi píše, že je v 5 tt a otehu na tej strane, kde má upchatý ten vajcovo 🙂 takže hlavy hore, všetko je možné a raz motyka určite vystrelí 😀

rybkaa
autor
21. júl 2014

@vejula ja by som asi umrela od nedočkavosti a zvedavosti, keby som nevedela, čo to bude, nemám rada prekvapenia 😀

senta_sofia
21. júl 2014

@vejula ja to tiez hovorim, ze nie je nad prekvapenie, mne najviac liezli na nervy otazky, co to bude, ako sa bude volat a fakt vela ludi poznam, co sme len cakali, ze kedy sa to narodi, lebo sme vedeli uplne vsetko, uz sa len doladila porodna vaha a dlzka 😀

senta_sofia
21. júl 2014

@rybkaa pri prvom mozno nevydrzis aj kvoli vybavicke a tak, ale pri druhom ti to mozno bude stat za to 😉