Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica vitex pomaha aj na anovulaky. Zacala som brat fytosoju, zatial len jeden cyklus a ovu podla grafu bola. Len berie sa vela tabletiek. A toto sa mi zda lepsie.
ahojte, baby ktoré meriate teplotu malo na vaše meranie vplyv toto teplo???teplotu meriam v ústach... a už viac nemeriam ako meriam...no po prvý krát je trochu vyššia tak neviem či sa tešiť alebo nie...
@vera39 najlepšie je merať zo spodu odporúčam naozaj ja som si na začiatku merala z ust ale to boli bludy potom som nasla na nete za 6€ teplomer keby bol drahší tak si nekupim ale bola dobra cena tak som rada ze mam a meriam si riadne teplotu
@monika20111990 ahoj, taky teplomer mám len meriam v ústach...a tento mesiac je nejak vyššia tak uvidime.....
@sandra151
Tak držím palce 😊
Operácia je vážna?
Ak ti to dodá trošku odvahy,... Ja som pred 4 rokmi v apríli podstúpila konizaciu krčka maternice, a oplakala som to riadne. No o mesiac na to som otehotnela, a to na 1 pokus z 1 noci v mesiaci 😉. Čo by som teda vtedy vooobec nepredpokladala.
Drž sa a držím všetky päste a palce 💖
@sandra151
Juuuj tak to je v pohodke ... po op môžete skúšať hneď ako sa vám zachce 😚. Tento zákrok by nemal brániť, možno skôr len pre tvoje pohodlie alebo tak... no počkaj po opke.... budeš si pripadat ešte krajšia a pôjde to šup šup 👌 . A veľmi ti držím palce... Ja som po argumentácii a sestra tiež po rhinoplastike v BA a hormóny stastia u nás stúpli 👌👍😚
@sonulienka13 Ja verím,že nepríde a pojde bt hore ešte a bude sa držať hore.
Ja dnes takto
@alison11 Noo zlatik bodaj by si mala pravdu.podbrusko boli sem tam,tak som zvedava.
@sonulienka13 graf sa drzí hore, držím pršteky
@sonulienka13 Juj moja som veľmi smutná,že takto to dopadlo ☹ hoc kvapka ešte nie je veľa držím palce aby sa nespustila,niektoré majú prvý mesiac akoby ms bez kúskou sliznice,skús zajtra testík pokaiľa je bt hore nádej tam je.

@09lucia05 najskor odmeraj, potom vstan z postele 😉