Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani
@katesocka baby, kedy ste prvykrat boli u lekara?
@0507 ja som planovala ist v 6tt cize pred tyzdnom...ale bola som vo 4 tt na pohotovosti krvcala som, nasledujuci den u mojho dr...takze velmi skoro 😐
@updatevani vsak aj ja som z toho mimo preto si myslim ze to je nahoda
@katesocka
@updatevani no nepamatam si ako to bolo v predchadzajucom tehu, ale teraz mi sestricka povedala aby som prisla 2 tyzdne po vymeskani MS...co by vychadzalo na cca 5tt+6...mohlo by byt uz srdiecko vidno?
@0507 rozmyslam ze potom som bola zas na pohotovost s krvacanim to bolo 5+3 tusim k dr som sla znovu lebo ma poslali 6+0tt a uz bolo srdiecko tak relativne by ti uz mohlo byt vidiet...ked tak pockaj este den to budes presne 6tt 😊
@katesocka aj ja si myslim ono asi ak sa niekto snazi a fakt ma ten styk len pred ovulkou a potom uz nie tak asi to vyjde no ale takto? U nas dvoch to potvrdi asi len usg 😊
@updatevani ok, necham to teda na 6+0 🙂
@updatevani my sme v predchadzajucom tehu mali sex len pred ovu a je to chlapec...podla mna je to cista nahoda 🙂
@0507 nooo tak nahoda 😊 inak a ako sa citis zatial?
@updatevani tak tak a nech to bude chlapec alebo dievca je jedno, hlavne te bude 😍
@katesocka tak presne a zdrave 😊😍 inak ja som od stredy vecera do vcera poobedia prezvracala 😖 vsetko zo mna sla von
@updatevani uplne v pohode, ako vzdy
@updatevani och to vazne? To mi je luto. Ja sa stale citim netehotno, len mi uz lezie na nervy to moje nafuknute brucho neviem co s tym
@katesocka no brucho mam sem tam nadute aj ja ale nohavice vsetky este zapnem a vsetko sedi zatial okrem podprseniek uz mam len 2 na striedacku 😂....bude musiet asi dokupit...
@updatevani zapnut zapnem aj ja ale ako sedim v robote musim ich rozopnut lebo nenormalne tlacia. Tie moje mini prsia tusim trolinku narastli ale to len tak aby konecne vyplnili podprsenky co uz mam 😂😂😂
@katesocka no krasula s bruskom 😊😊😉...mozno ti to tak dlhsie ostane rovnake...ved ono to aj mne vyplnili ale tlacia ma aj ked konecne to vyzera pekne 😂 tak nosim tie vacsie co su volnejsie 😂...inak neviem ako vam ale mne nejako nerobi dobre slnko za normalnych okolnosti by som sa uz vypekala no teraz mam stav ze vydrzim max 5 min na nom ...

@alison11
@katesocka ja som z toho mesuge 🙄...a napr kamoska jasne ma ze ostala tehu mimo ovu este ked jej povedal den pocatia sedi datum (nemali ten mesiac tak casto) a caka dievcatko ...no kto vie? Nechame sa prekvapit co to bude 😜