icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
1. jún 2018

@alison11
@katesocka ja som z toho mesuge 🙄...a napr kamoska jasne ma ze ostala tehu mimo ovu este ked jej povedal den pocatia sedi datum (nemali ten mesiac tak casto) a caka dievcatko ...no kto vie? Nechame sa prekvapit co to bude 😜

0507
1. jún 2018

@updatevani
@katesocka baby, kedy ste prvykrat boli u lekara?

updatevani
1. jún 2018

@0507 ja som planovala ist v 6tt cize pred tyzdnom...ale bola som vo 4 tt na pohotovosti krvcala som, nasledujuci den u mojho dr...takze velmi skoro 😐

katesocka
1. jún 2018

@updatevani vsak aj ja som z toho mimo preto si myslim ze to je nahoda

katesocka
1. jún 2018

@0507 ja som bola minulu stredu, to som bola 6tt+4 ale to ma tak objednala sestricka ked som jej povedala den poslednej ms ked som sa objednavala, moj bez objednania neberie. A volala som tyzden po meskajucej ms, cize cca 5tt

0507
1. jún 2018

@katesocka
@updatevani no nepamatam si ako to bolo v predchadzajucom tehu, ale teraz mi sestricka povedala aby som prisla 2 tyzdne po vymeskani MS...co by vychadzalo na cca 5tt+6...mohlo by byt uz srdiecko vidno?

katesocka
1. jún 2018

@0507 mohlo by aj nemusi, ono to je individualne. U mna uz srdiecko bolo.

updatevani
1. jún 2018

@0507 rozmyslam ze potom som bola zas na pohotovost s krvacanim to bolo 5+3 tusim k dr som sla znovu lebo ma poslali 6+0tt a uz bolo srdiecko tak relativne by ti uz mohlo byt vidiet...ked tak pockaj este den to budes presne 6tt 😊

updatevani
1. jún 2018

@katesocka aj ja si myslim ono asi ak sa niekto snazi a fakt ma ten styk len pred ovulkou a potom uz nie tak asi to vyjde no ale takto? U nas dvoch to potvrdi asi len usg 😊

0507
1. jún 2018

@updatevani ok, necham to teda na 6+0 🙂

0507
1. jún 2018

@updatevani my sme v predchadzajucom tehu mali sex len pred ovu a je to chlapec...podla mna je to cista nahoda 🙂

ruzicccka
Autor odpoveď zmazal
updatevani
1. jún 2018

@0507 nooo tak nahoda 😊 inak a ako sa citis zatial?

katesocka
1. jún 2018

@updatevani tak tak a nech to bude chlapec alebo dievca je jedno, hlavne te bude 😍

updatevani
1. jún 2018

@katesocka tak presne a zdrave 😊😍 inak ja som od stredy vecera do vcera poobedia prezvracala 😖 vsetko zo mna sla von

dracik07
1. jún 2018

Ahojte, ja pokracujem takto, dnes 11dc

0507
1. jún 2018

@updatevani uplne v pohode, ako vzdy

katesocka
1. jún 2018

@updatevani och to vazne? To mi je luto. Ja sa stale citim netehotno, len mi uz lezie na nervy to moje nafuknute brucho neviem co s tym

0507
1. jún 2018

@katesocka to mam aj ja

dadus_ka
1. jún 2018

@katesocka ahoj aj ja mam strasne nafuknute brucho vyzeram jak v 4 mesiaci😂 a pritom som to este v praci chcela tajit no ked si dam saty vsetci na mna kukaju s takym tym pohladom..

katesocka
1. jún 2018

@0507 @dadus_ka baby ja tiez vyzeram ako v 4 mesiaci co by mi ani tak nevadilo ako sa kvoli tomu necitim dobre, lebo je mi tazko. Pre ukazku inak ako vyzeram bezne poobede 😂😂😂

updatevani
1. jún 2018

@katesocka no brucho mam sem tam nadute aj ja ale nohavice vsetky este zapnem a vsetko sedi zatial okrem podprseniek uz mam len 2 na striedacku 😂....bude musiet asi dokupit...

katesocka
1. jún 2018

@updatevani zapnut zapnem aj ja ale ako sedim v robote musim ich rozopnut lebo nenormalne tlacia. Tie moje mini prsia tusim trolinku narastli ale to len tak aby konecne vyplnili podprsenky co uz mam 😂😂😂

alison11
1. jún 2018

@katesocka dievča je 5 až 3dni rped ovulkou takže tu to ide už o chalana.potom daj vedieť či Ti to vyšlo alebo nie.

alison11
1. jún 2018

@dadus_ka
@katesocka Baby že 4 mesiac ja som takéto mala už v 2 mesiaci.

alison11
1. jún 2018

@dracik07 Držím palčeky 🙂

dadus_ka
1. jún 2018

@katesocka ty to mas uplne presne ako ja. Ja mam rovnake brucho a tiez mi je tazko, hocico zjem tak mi je tazko a este viac sa mi nafukne a bolieva ma aj brucho a je to dost neprijemne.

dadus_ka
1. jún 2018

@alison11 no vsak o tom hovorime ze sme v druhom ale brucho máme ako v stvrtom. Kamoskam v druhom ani vidiet nebolo

alison11
1. jún 2018

@dadus_ka Nuž keď je žienka chudá keď otehtonieť skôr vidieť než u plnoštíhlych

updatevani
1. jún 2018

@katesocka no krasula s bruskom 😊😊😉...mozno ti to tak dlhsie ostane rovnake...ved ono to aj mne vyplnili ale tlacia ma aj ked konecne to vyzera pekne 😂 tak nosim tie vacsie co su volnejsie 😂...inak neviem ako vam ale mne nejako nerobi dobre slnko za normalnych okolnosti by som sa uz vypekala no teraz mam stav ze vydrzim max 5 min na nom ...