Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 a možno neklesne držím palce
Baby myslite že to môže byť pozostatok z biochemickeho tehotenstva ? Nedeľa prišla ms ako mala pondelok ešte bola utorok nič stredu iba raz som sa utrela s krvou včera slabé spinenie je tam slabí duch , už som si prestala robiť testy aj merať keďže nastupujem do novej práce povedali sme si že odložíme bábätko nebudeme sa už snažiť len či je toto pozostatok lebo už nechápem fakt som asi vadna je tam slabí duch len sa to nedá odfotiť ale asi mi neostane nič iné len skúsiť asi za týždeň
baby idem k vám po radu...takže ovulácia na 100% prebehla...teplota pekne vybehla na 36,8 no ako na mna úplny že extrém...moja normal je 36,5 +- aasi dva tri dni bola že 36,4-36,5 nedalo sa merat úplne presne na minútu. ale dnes že 36,86 šak čumím na ten teplomer jak blázon už...menstruácia má prísť tak piatok v sobotu....och sa neviem nejako dočkať....
Cavte babulky mojeee 🙂 tak a hor sa dotohooo.Po miliónty krát🙂 aspon nádej a viera ma držia hore.a to ze 11.6 ideme do toho Ferticentu.meriam uz s recesie.A tento mesiac ukončujem pnku a hor sa zase do prace ☹
@updatevani Ďakujem ale som akási precitlivená z pms bola som pozrieť švagrininho drobca a bola tam aj moja svokra,nuž jej dala malého a pritom ona už 3x bola pozrieť vnuka,nuž ani jej nenapadlo,že by som si ho chcela aj ja trošku vziať na ruky :-/ a pritom moja švagriná keď prišla môjho prvorodeného pozrieť tak aj na rukách ho mala aj som ich odfotila aj pamiatku má,nuž čo už čudná teda a ešte ma poučovala,lebo malého som zo zeme ťahala hore lebo sa durdil,že jeho starká sa oneho nezaujíma ale o to bábo a švagriná že dieťa treba len vtedy zdvihnúť keď plače,nuž vedela by som jej také povedať,čo je to za krkavčia mať ktorá sa o dieťa zaujíma len keď plače,nechcem aby mi chlapec prechladol na zemi alebo sa zašpinil...a so synmi som sa hrávala a rozprávala ke´d sa zobudili a nenechala som ich ležať kým nezačnú chúďatká revať z úzkosti...ja toto nepochopím,keď žena chce dieťatko tak ho miluje a stará sa oň i ke´d neplače a nenechá ho samé v izbe kým nereve,veď nevie ešte chodiť a hovoriť.
@butterfly333 Dúfam,že ms dôjde u mňa nechcem byť tehotená teraz,bol by to chlapec potom a synov mám už dvoch a aj preventívku chcem mať spravenú po kyrete riadne,mávam bolesť v okolí ľavého vaječníka,pri prudkom pohybe ľavým steheným kĺbom od kyretu,lenže lekár mi tvrdil,že sa len vaječníky prebúdzajú to bolo pred týždňom alebo dvomi.Budem radšej keď budem po preventívke tehotná najskôr a to sa chceme snažiť pred ovulkou aby bolo dievčatko,a možno si to aj rozmyslím,ešte či vôbec mať ešte,neviem ja keď vidím bábätká akosi ma odradia odtoho celého sú bezbrané,a strašne veľa starostlivosti atď, a znovu po 5rokoch sa dotoho pustiť,ja už ani neviem uvidím.dúfala,som,že mi švagriná dá drobca na ruky aby som sa vedela rozhodnúť či mať také malinké dieťa ešte alebo radšej nie a tešiť sa z už predškolákov a pomaly prváka od septembra.Nuž snáď krsná birmovná mi dá svoje bábo trošku začiatkom roka 2019,ona má rodiť v decembri.
@8mirka8 Držím palce aby všetko dobre dopadlo
@sonulienka13 Držím palce aby vám tento krát úspešne pomohly v tom centre.
@vera39 Tá teplota ak sa bude takto držať už ms nepríde ak začne klesať okolo štvrtka tak dôjde ms.Držím palce aby ms nedorazila a bt bola hore.
@tajkazanova A pred koľkými týždňami si mala to čistenie z tehu?ak je toto prvá ms od vtedy tak je to ešte z hcg pozostatok,prípadne ak sa ste počas ovu sa snažili tak to môže byť nové tehu.Ja si od čistenia meriam bt a radšej som sa vyhla ovulke čo dúfam,že sme sa na posledných hod. ovulácie netrafili,nerada by som teraz bola tehu ešte ak by som chcela tak by bolo u mňa naj keby sa nám na jeseň zadarilo aby som cez let. prázdniny rodila kvôli škole syn mi má elektívny mutizmus budem sa mu musieť veľa venovať pri učení :-/ a ke´dže mi robili kyret som aj čítala že krček potom až tak dobre nedrží pri nasledovnom tehu. a ja som sa pri prvom od 34tt otvárala som mala kľudový režim a pri druhom už od 30tt :-/
@alison11 no mne osobne je úplne jedno či to bude chlapec alebo dievča hlavne nech sa už zadari a je to zdravé. Môj syn bude mať o pár dní 18r a dcéra má 12r no po ďalšom bábätku veľmi túžim mam nového partnera a verím že sa nám to podarí. Sestra aj švagriná majú teraz malinké majú obe 8mesiacov a veľmi rada ich chodím varovať pestovať ešte že sestra býva vedľa mňa malinku zbožňujem ja verím že sa to podarí aj mňe.
Ahojte. Dnes teplota zase trochu klesla, ale stale o 0,18 nad čiaru. Vobec sa v tom nevyznam. Teplota nesvedci pre MS, ani krvácanie nie je ako MS, len silne spinenie a za vcera raz krv na papieri. Ani neviem ako to mam znacit do appky.
@butterfly333 Nuž to je iné keď máš nového partnera a túžite mať spoločné,ja som mala 14rokov a brat 13rokov keď mama rodila sestru nevlastnému otcovi a moja švagriná sa vlani vydala a v novembri bude mať 18ročného syna a teraz rodila v apríli jej mužovi syna.Ja mám 7ročného syna a 4ročného a už som aj rada že sú samostatnejší a mám čas aj na seba aj záhradu a domácnosť.A čaká nás 1trieda v septembri,moc dúfam,že ma v januári vezmú do práce po rodičovskom,kde som mala v apríli nastúpiť.Včera som začala špiniť dnes sa už ms rozbieha čo som moc rada.Včera som bola pozrieť švagrininho ani mi ho podržať nedala a ako rozprávala o tom celom čo robieva ma úplne odradila od ďalšieho takže budem rada ak budem mať prácu od nového roka a tým sa u mňa uzavrie otázka tretieho dieťatka.Každej snažilke prajem // na testoch čo najskôr a zdravé detičky 🙂
Aha a baby, vcera som robila ovu test dr. Max, ani naznak druhej ciarky a dnes na utz 18 a 14mm folik. Tym vas chcem len povzbudit. Ja verim, ale len potichu, ze tento cyklus to vyjde. Mala som anovulaky, prvy mesiac beriem clostyl a inofolic. Teda clostyl od 5dc 2x denne 1tabl. 5 dni. Dnes som 13dc.
@lusyc kolko ho tam je? Lebo casto tieto multivitaminy obsahuju sice vitaminy, mineraly a stopove prvky, ale v malom mnozstve 🙂...ja som dnes bola u Dr., nastastie sa cysta skoro 6 cm vyplavila, vcera bol pozitivny ovu test, dnes som uz citila, ze prebehla ovulka aj podla teploty tipujem, ze mi vyznaci o par dni na dnes...folikul nevidel ziadny, ale myslim, ze preto, ze uz pred par hodinami praskol
@ruzicccka este trosku chyba, ciarka bud rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, ale super, ze sa snazite 🙂...lebo dobre je snazit sa aj skor, niekto ma po pozit. ovu teste ovulku za 48 hod. niekto ako napr. ja 12-20 hod. a pokial je pozit. test rano a zena je v praci a ovulka uz vecer prebehne, vajicko putuje 12-24 hod a spermie do 12 hod., tak sa uz nemusia stretnut...preto je dobre uz aj pred pozit. testom...samozrejme, ak ma zena ovulku neskor po pozit. teste napr. za 48 hod. pekne stihaju...je to individualne, treba si to odsledovat...mesrias si aj BT? 🙂

@alison11 ahoj celkom fajn az na nevolnosti, ktore mam skoro cely den 🙂 tebe sa dari ako?