Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@janderka som nevedela,ze su 10.... hmm... tak to preto... inak ty vidis na mojich testoch kanaliky,ci mna uz klame zrak? 🙂 inak ja by som bola radsej,keby boli bielucke,lebo takto aj ked nechcem,vzdy sa trosku nadejam...a potom som sklamana... no kiezby na mna vybehli kolajnice coskoro a aj na nas vsetky tu 😉
Ahojky tak zase po delsi dobe nakukuju 🙂
jen chci potěšit snažilky s dlouhými cykly,že i s nimi se dá otěhotnět ;)
@rybkaa no ja by som pri prvom tiež nevydržala 🙂 a pri druhom som sa presne ako piše
@senta_sofia chcela vyhnuť tým otazkam, že čo čakame a v prípade, že by to bol opäť chlapček to by boli zas reči: "tak vam to nevyšlo." a podobne somariny. Akože ludia su niekedy fakt hlupi. Ako môžu povedať na babatko, že nevyšlo, len preto, lebo je rovnakého pohlavia ako to prvé 😖 Ale je vela ludí, ktorí to takto beru a mna by to zranovalo, lebo som to dieťatko milovala už v brušku bez rozdielu pohlavia. A ked ti niekto zavalí, na tvoje milované dieťatko, že ti vlastne nevyšlo, tak to je iná bomba 😠
@senta_sofia ty si pri chalanoch vedela čo čakate, či ste mali tiež prekvapko
@rybkaa no ani sa necudujem, vsak aj ja som z tych teplot zmatena 🙂
Pozri dnes..
http://www.fertilityfriend.com/home/adriana/
@rybkaa a nevies, ze ako vedele, ze ma neprechodny vajcovod? ja som myslela, ze to prave pri tych prefukoch zistuju...
@jaja9891 citlivost je vyznacena na opacnej strane ciernym vytlacenym pismom. Skus pozriet aku citlivost mas. Moje testy maju obal uplne rovnaky ako ten tvoj, ale test vyzera trochu inak. Inak na tom tvojom poslednom teste sa nieco mari aj mne, a to nie som na vyhladavanie duchov 😉 Drzim silno palce. Ja som tiez v ocakavani 😅 ... Vo vcerajsom teste ani naznak, mozno skusim testnut este zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/janderka
@jaja9891 ja som stastlivo prezila ms, tak som happy 😀 teplotu nemeram a tento mesiac urcite ani nebudem, lebo pojdeme na dovcu a tam si budik na 6:00 nastavovat nemienim 😉 potom uvidim, ci zacnem merat alebo ostanem pri nemerani 😅 inak tie testy mozno budu na vine. ja som mala zlu skusenost s pepinom, a ako pise @rybkaa tie dr.max su spolahlivejsie, tie ani mne duchov nerobia
@paskolinka jeej,tak si uzite dovcu... ja tie testy donicim 🙂 a kaslem na vsetko... nech sa mi venuju odbornici... to bude najistejsie 🙂 a veru,uz ma ten budik o 6:00 nebavi 🙂
@vejula @senta_sofia dievcata, to je skoro zazrak v dnesnej dobe, ze niekto si nechce dat povedat pohlavie 😨 ja som poznala len jednu taku dosial a to vsetci na nu cumeli, ze je nejaka divna 😀 inak mne sa to celkom paci, vsak je aspon prekvapko. ja by som si ale asi dala povedat len kvoli tomu, aby som sa psychicky na to pripravila, lebo ja som vzdy straaasne chcela chlapceka 😉
@zuzulienocka77 pozri si moj graf z minuleho mesiaca ten bol fakt krasny az na ten koniec... Aj ja drzim palce, nech zachranime tento neplodny mesiac 😉
@jaja9891
@paskolinka dievčatá, ja mám budík 4:30 😀 . Ale v auguste idem tiež na dovču, už bude po ovu (ak prebehne) a tiež nemeriam. Ešte na dovolenke vstávať a merať, no ani za svet 😎
@zuzulienocka77 a to 4:30 aj vstavas? 😨 vsak to by som musela so sliepkami chodit spat 😀
@paskolinka cez týždeň vstávam 4:30, no hádam by som sa neterorizovala dobrovoľne 😀 . Ale cez víkend spíme do 6:00 a to v pohode zaspím po meraní. To mi iste veríte 🙂
@paskolinka no mne to bolo jedno viacmenej. Pri druhom manžel chcel dcerku, tak kvôli nemu som tak trošku dufala, že by to mohlo byť aj dievčatko. A teraz nam je to obom uplne jedno. Inak muž pri dcerke strašne chcel vedieť čo čakame. Som mu povedala, že ja nechcem, nech sa s tym zmieri. Tak ma prehovaral, že nech to gynekolog povie len jemu, že on mi to neprezradí, ale nechcela som, to by bolo také divné, keby to už on vedel. Tak nakoniec musel vydržať a pri pôrode ked uvidel ako som porodila dievčatko, tak hned šťastný skríkol, že mame dcerku, so slzami v očiach mi dakoval. A priznal, že to bolo omnoho väčšie prekvapko, ako keby to vedel do predu, a že to bol krásny zažitok, že ak bude dalšie, tak bude opäť prekvapko 😀 😀
@zuzulienocka77 ja len ci si sa nechcela poistit, ze keby si sa nahodou zobudila skor, ze kedy merat. vies, ako to stale riesime, ze zobudila som sa uz 5:20 a co teraz, na posteli som sa par krat pretocila a ktora teplota plati... budikom na 4:30 by sa to celkom dobre vyriesilo 😀
@paskolinka no do nedele rána som mala tento problém napriek tomu, že som mala budík 4:30 😀 . Proste keď si napätá a čakáš či to vynde, tak je jedno koľko je hodín 😀 . Ja sa zvyknem budiť aj pred budíkom, keď viem, že idem do práce
@vejula ano, to si viem predstavit, to musi byt prekvapenie a zazitok na nezaplatenie 😉 inak keby to vedel jeden z partnerov, to sa podla mna neudrzi v tajnosti, bud sa preriekne alebo jednoducho nevydrzi 🙂
@zuzulienocka77 no ano, ty ked vstavas 4:30 ty by si si budik mala dat na 3:00 😀
@adrianaaa32 myslím, že ovu bola 18-19 DC, aj podľa testov a hlienu, uvidíš podľa toho, ako bude ďalej teplota rásť 🙂
@paskolinka písala mi, že bola na gynekologicko usg a tam jej povedali, že pravý vajcovod má upchatý a neprepchajú sa jej tam spermie, z krvi jej vyšla mononukleóza v detstve a ak sa do septembra nepodarí, má isť na prefuk...a teraz je v 5 tt a otehotnela práve z toho vaječníka, ku ktorému je nepriechodný vajcovod...tak buď sa stal zázrak alebo je doktor slepý 😀

@zarzisia no som si myslela,ze pregnyl je na vine,skoda,ze mne ho nedala gyn.,ked som mala velky folikul
@senta_sofia tak mas podarene dieta 🙂 chlap sa v nom nezaprie 🙂
@zuzulienocka77
@rybkaa tak si sa vysantila do sytosti,parada,aj ja by som brala taky relax,ja mam taky stavbovy 🙂 ja neviem pit tvrdy alkohol bez toho aby som sa nepo... 😀
@paskolinka moja a ty ako?co nove?
zenusky,ja neviem co to su za kanaliky,lebo nabehuju v limite a je ich aj potom vidiet,teda su to len take tiene,tieto testy mam od zaciatku a prvykrat mi takto kanalikuju 😀 ja im nadej nedavam,len ich chcem minut,nech ma viac nelakaju a nerobia si zo mna srandu 😀 skor sa bojim nejakej cysty a tak...lebo podbrusko obcas citim ako cez ms,tlaky a tak... tak som zvedava,kedy dojde ms,lebo si nie som ista dnom ovu...inak pridavam foto testikov,mate skusenost niektora s nimi?ak nie,nekupujte 😉