icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
13. jún 2018

@updatevani juuuj som rada ze je vsetko ok 😊 zatial to vyzera tak ze sme na tom podobne, ja som 9tt+4 😊

ikonica
13. jún 2018

@katesocka ty kedy ides na kontrolu?

zuji
13. jún 2018

@katesocka @updatevani baby prosím dokedy brať ten Vitex ?? Som 13 DPO a mám pozitívny tehu test, na škatuľke píšu, že v tehu sa nemá ,ale veď je dobre keď zvyšuje progesteron nie ?

0507
13. jún 2018

@updatevani supeeer...tesim sa 🙂

katesocka
13. jún 2018

@ikonica presne o 2 tyzdne 27.6. Uz sa neviem dockat, fakt je hrozne cakat mesiac na dalsiu kontrolu.

updatevani
13. jún 2018

@0507 dakujem 🙂

katesocka
13. jún 2018

@zuji ja som vitex nebrala tak ti neporadim

updatevani
13. jún 2018

@zuji neber uz ja som od pozitivneho testu nebrala vitex..

ikonica
13. jún 2018

@zuji na to sa nazory roznia... Ja som basla tusim az to 5 tt alebo 5+nieco... Lebo som sa bala vysadit... Vysadzala som postupne... Ale asi to uz radsej neber... Ja som mala anembryomolu ale netvrdim, ze kvoli tomu ze som ho brala dlhsie... Na zahranicnych strankach pisali, ze ho brali aj do 12tt... Lekar ti povie ze to nemas brat... Oni uznavaju len klasicku mexicinu....

zuji
13. jún 2018

@katesocka som myslela ,že ty prepáč😀

updatevani
13. jún 2018

@ikonica no to zas budu nervy budem ta komandovat :D katastrofickymi scenarmi :D ... inak knizku mi nedal neviem ci som to do prispevku pisala ze az na dalsej kontrole ...

ikonica
13. jún 2018

@updatevani hej pisala si... To neva, hlavne ze babenko je ok, ze sa hybalo ;)

zuji
13. jún 2018

@ikonica aha, ďakujem no práveže tiež sa bojím vysadiť, kedže som v marci potratila, som myslela že mám málo progesterónu a teraz neviem že čo....asi ho už zajtra nedám pre istotu.

zuji
13. jún 2018

@updatevani OK, ďakujem

updatevani
13. jún 2018

@ikonica rozmyslam ci si nezadovazit ten angelsound ....alebo ma to bude len viac znepokojovat? niekedy je mozno aj lepsie menej vediet...

ikonica
13. jún 2018

@zuji ako... Tak ti poviem... Ked sa mi podari znovu otehu, tak ho vysadim hned ako najdem ducha... Ale nikdy nevies ci to alebo ono je spravna volba..

ikonica
13. jún 2018

@updatevani neporadim... Aj ja som uvazoala nad nim... Ale neviem ci je dobre babo otravovat nejakymi vlnami.... Dost ze wifi je vsade dookola... Teda aspon tu v bytovke ma skoro kazdy wifinu...

updatevani
13. jún 2018

@ikonica ved to aj v domoch maju ludia a mobil stale pri sebe ma clovek tak asi mas aj pradvu oziarov ma viac ako dost 🙂

ikonica
13. jún 2018

@updatevani ale v dome ste sami a tu v jednej bytovke na jednom fleku x sieti... Domy su aspon trochu vzdialene od seba tak snad tolko sieti tam nechytis..

0507
13. jún 2018

@zuji ja som brala do prveho pozitivneho tehu testu

katesocka
13. jún 2018

@zuji v pohode nic sa,nrstalo 😊

izy1661
13. jún 2018

Baby, že je pozitívny ???? Nikdy v živote som nemala takýto test <3 Kedy sa snažiť? Chceli sme obden(pondelok, dnes a piatok) je to ok??
Ale citim takú ovu bolesť, tak neviem či bude ovu uz zajtra a treba sa snažiť dnes alebo radšej zajtra ??

lauritka
13. jún 2018

@izy1661 je pozitivny, mozte aj dnes aj zajtra. ovu do 48 hodin

leonie28
13. jún 2018

@izy1661 a nie je to tehu test?

izy1661
13. jún 2018

@leonie28 bodaj by ;) Ale nie je, je to ovu test

leonie28
13. jún 2018

@izy1661 tak držím palce aby aj tehu bol potom takýto 🤛☺

izy1661
13. jún 2018

@leonie28 dakujem 🙂 Dúfam, že už konečne bude!

ludka0611
13. jún 2018

@myjusiatko ďakujem, či vôbec bude.... čiarka na testoch je teraz ledva viditeľná... tak uvidíme čo prinesie tento cyklus.... 🤔

lucia37
14. jún 2018

Dievcata, je tu sanca, ci nie. Som uz magor. Meriam 1 krat. V ustach

martinade
14. jún 2018

@lucia37 6ty DPO máš prázdny krúžok, asi si v iný cas merala ako zvykneš.