Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka @updatevani baby prosím dokedy brať ten Vitex ?? Som 13 DPO a mám pozitívny tehu test, na škatuľke píšu, že v tehu sa nemá ,ale veď je dobre keď zvyšuje progesteron nie ?
@updatevani supeeer...tesim sa 🙂
@0507 dakujem 🙂
@zuji neber uz ja som od pozitivneho testu nebrala vitex..
@zuji na to sa nazory roznia... Ja som basla tusim az to 5 tt alebo 5+nieco... Lebo som sa bala vysadit... Vysadzala som postupne... Ale asi to uz radsej neber... Ja som mala anembryomolu ale netvrdim, ze kvoli tomu ze som ho brala dlhsie... Na zahranicnych strankach pisali, ze ho brali aj do 12tt... Lekar ti povie ze to nemas brat... Oni uznavaju len klasicku mexicinu....
@ikonica no to zas budu nervy budem ta komandovat :D katastrofickymi scenarmi :D ... inak knizku mi nedal neviem ci som to do prispevku pisala ze az na dalsej kontrole ...
@updatevani hej pisala si... To neva, hlavne ze babenko je ok, ze sa hybalo ;)
@updatevani OK, ďakujem
@ikonica rozmyslam ci si nezadovazit ten angelsound ....alebo ma to bude len viac znepokojovat? niekedy je mozno aj lepsie menej vediet...
@updatevani neporadim... Aj ja som uvazoala nad nim... Ale neviem ci je dobre babo otravovat nejakymi vlnami.... Dost ze wifi je vsade dookola... Teda aspon tu v bytovke ma skoro kazdy wifinu...
@ikonica ved to aj v domoch maju ludia a mobil stale pri sebe ma clovek tak asi mas aj pradvu oziarov ma viac ako dost 🙂
@updatevani ale v dome ste sami a tu v jednej bytovke na jednom fleku x sieti... Domy su aspon trochu vzdialene od seba tak snad tolko sieti tam nechytis..
@myjusiatko ďakujem, či vôbec bude.... čiarka na testoch je teraz ledva viditeľná... tak uvidíme čo prinesie tento cyklus.... 🤔

@updatevani juuuj som rada ze je vsetko ok 😊 zatial to vyzera tak ze sme na tom podobne, ja som 9tt+4 😊