Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adrianaaa32 ja by som tiez povedala 18-19DC. normalne len podla krivky by som 13DC tipla, ale ked ovu test bol pozitivny az 16DC a aj plodny hlien pretrvaval az do 18DC, tak skor ten 18-19DC
@jaja9891 Viem presne ake mas pocity. Tiez sme postavili dom, 2 detske izby. Jedna sice ma svojho maleho obyvatela, ale v tej druhej mame skladik doteraz. A vzdy, ked som tam vosla, tak mi bolo velmi luto, ze naco nam je izba, ked je prazdna a proste stale negativne myslienky ma prepadali. Ale vzdy som sa ich snazila zavrhnut a povedala som si, ze skor, ci neskor, ale ta izbicka bude mat tiez svojho maleho obyvatela a tak som tam vyriadila, chodim tam vetrat a nas sen sa pomalicky stava skutocnostou. Aj ked sme este len na zaciatku, verim, ze to bude dobre a coskoro vymalujeme a pripravime to tam pre noveho cloviecika, ktory k nam pribudne do rodiny. A tak Ti odkazujem (aj ked viem, ake je to tazke) MUSIS LEN VERIT, ze sa to podati a ono sa to raz podari. Nikdy nevesaj hlavu, ze nadarmo ste dom stavali, nadarmo detske izby robili. Musis otocit svoje myslienky, predstavuj si, ako izbicku zariadis, ako vymalujes, co kde das a uvidis, raz to pride a bude to skutocnost. Drzim Ti palce a posielam vela pozitivnej energie a veeeeeeeeeeeela tehu virusikov :o)
@paskolinka pokial viem,na USG nevidno ci je vajcovos priechodny,mac tekutinu by mohlo byt vidno,tusim... ci ??? @rybkaa ved zeny by nechodili na HSG a laparky a pod.,len kvoli zisteniu priechodnosti,ak by to bolo vidno na USG.... aj mne odporucaju HSG podstupit,kedze pri laparke mi to neskontrolovali... a rezat sa zase nedam...hmmm...vidim to na slepeho dr. 😀
@vejula to si vystihla... vedeli sme, ale nepovedali sme, moj doktor je taky srandista, ze on vsetko vytrubi 😀 naposledy kamoske, ktora vediet nechcela, povedal, ze ale manzel chce, tak tomu to povie 🙂)
@kitulka dakujem za povzbudenie a pozitivne slova,tiez sa snazim zahnat tieto myslienky a poviem si,ze ked sme ich uz naplanovali,tak niekto do nich pribudne,musi... neviem ako,ale snad sa to podari,nech uz akymkolvek sposobom.... len nech to netrva dlho... drzim vam palce,nech je tehu bezproblemove a rychlo zbehne 😉
@paskolinka no vejula je vacsi borec, ja som sice vediet nechcela, ale nakoniec som sa to aj tak dozvedela, lebo manzel chcel, ale az v nejakom 7. mesiaci 🙂 ty kedy vyrazas na dovcu?
@paskolinka ja neviem, či to vidno alebo nie, toto mi povedala, tak asi to vidieť...
@senta_sofia nuz, to je vo hviezdach 😀 minimalne do pondelka dalsieho tyzdna lizem zmrzlinu, zujem krafne a clapkam sa v mori. a keby sa nam velmi pacilo a s mm sa nepozabijame a nebudeme uplne na mizine, tak mozno ostaneme aj dlhsie 😉
@paskolinka juuuj ako super, dovolenka, to by som ešte brala, málo mi bolo 😀 musíme ešte niečo na august vymyslieť, aspoň tu niekam vypadnúť na víkend 🙂 Teraz vo štvrtok musím ísť zas k chirurgovi, lebo čo mi vyberal znamienko, tak sa mi na jazve objavili pigmentové bunky, že to je akoby nové znamienko a to nedobre, hoci podľa histolky vybrali celé, kožná nechápe ako sa to stalo...tak mi to musí znova rozrezať a ja nesmiem potom 2 týždne do bazéna, šľak ma triafa, že sa budem 2 víkendy dusiť vo vlastnom pote 😠 ech, tak budeme plodiť na súši 😀
@paskolinka tak asi dam na nazor vacsiny 🙂 ..asi to ozaj bolo az 19DC..aj vajecnik ma pobolieval stale az do 20teho dna...no nic, a to som si myslela ze ako dobre poznam kedy mam ovu...stale sa ucim este 🙂
@rybkaa kukuruz az tak nemusim, bo mam zuby nahusto a potom to neviem dva dni spomedzi nich vybrat 😀 inak znamienka si robia co chcu. mne raz pri laserovej depilacii omylom "oddepilovala" aj znamienko na nohe, to pekne zmizlo a potom rovnako pekne aj znova narastlo. a akurat som si minule vsimla (po rokoch), ze ho zase nieto... zase zmizlo 😝
@senta_sofia jaaaj ja by som mu dala 😀 😀 😀 Ale ano počula som, že niektorí lekari su takí ukecaní. Ja toho môjho radšej na buduce popredu upozorním, že nechcem vedieť pohlavie, nech ani nepozerá 😀 aby sa neprekecol 😉 Inač u nas riadna burka. Som bola s deckami na ihrisku a bežali sme v daždi domov. A to sme mali ešte šťastie, že sme to stihli kým sa to riadne nespustilo 😅
Inač ty maš tušaKA, aked bude pohlavie? Date si povedať, či chcete prekvapko
Baby, este mam otazocku...musim si ujasnit ako to funguje 🙂
Ak mi teplota klesne na 19DC a potom uz stupa, cize 19DC bola ovu, je sanca este aj na dalsi den, 20DC otehotniet? Len chcem vediet ci tam je taka moznost alebo sa musime snazit do toho dna ako klesne...dakujeeeem....uz sa pomaly vdaka vam dostavam do obrazu 😉
@rybkaa ale co, narastli 😀 sice menej nahusto, ale narastli. ja som bola mozno tak 5 krat, uz si nepamatam, a povedala by som ze taka 1/3 ostala
@vejula zatial mam citaka na chalana, ale zase som relativne cerstvo tehotna, tak uvidime... a mam dilemu, lebo kamoska mi doniesla veci po malej, bez toho, aby vedela, ze som tehotna, tak mam dat potom vediet, ci chcem dalsie 😀
@senta_sofia hihi, tak žeby baba? A teraz si nechate zistiť, či chcete prekvapko?

@rybkaa hm, vidis, ja som myslela, ze to na usg nevidno...