icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kasandra999
19. jún 2018

Žienky čisto teoreticky, mohla byť ovulka vcera? Bol aj krcok vysoko a aj hlienu natahovacieho dosť. Ďakujem za odpoveď

bona69
19. jún 2018

@dadulik6 tak my kým sme sa nesnažili tak vôbec nič, odkedy sa snažíme,tak už od ovulky ma bolia,a aj podbruško,ach keby sa ta hlava dala nejak vygumovat aby som na to nemyslela 😞

ikonica
19. jún 2018

@evi38 vitex mam z anglicka a gynex cez net z dr max... Ja verim ze tentokrat sa zadari skor ako po roku ;)

martinade
19. jún 2018

@kasandra999 ak este 2 dni budeš mať vyššie alebo rovnako vysoke teploty ako dnes, tak ovulka teoreticky mohla toho 17dc prebehnut.
Hoc z toho grafu nevidím ci teplota toho 11dc je rovnaka alebo nižšia ako dnes.

dadulik6
19. jún 2018

@bona69 no veru je to tazke nemysliet na to clovek sa aj viac sleduje predtym som nic neriesila ani bt nemerala a zadarilo sa ani nevieme ako ale nedopadlo to dobre a teraz ked na to stale myslim sa nedari a dokonca ani ovu teraz neprebehla

lubi13
19. jún 2018

neviem ako tu mám vložiť ten graf? nedá sa mi skopírovať, iba mi dáva link.

evi38
19. jún 2018

@ikonica dakujem pekne, ako si to prosim ta este uzivala? Verim, ze sa nam uz zadari vsetkym 🙂

ikonica
19. jún 2018

@evi38 ja som ma kapsule s vitexom 400mg... Brala som dve denne... Jednu rano, jednu vecer... Gynex som brala 7kvapiek 3xdenne po dobu 3 tyzdnov, potom tyzden prestavka... Drzim palce ;)

cindy11
19. jún 2018

Myslite ze ovu bola tak ako ju vyznacilo ci neskôr??? Ja si vobec nie som istá a dnes je podľa tohto termín ms a LF mam presne 12 dni tak preto ci nie je vyznačená zle 😳

evi38
19. jún 2018

@ikonica dakujem velmi pekne 🙂

hope40
19. jún 2018

@cindy11 vyznacilo pri poslednom E hlienu keby si oznacila dalej aky mas hlien priblizne ten 25dc tak tam by mohla byt ovula cize sa posunula 😊

hope40
19. jún 2018

@lubi13 screenshot a potom z galerie pridat tu 😊

hope40
19. jún 2018

@dadulik6 z mojej skusenosti minuly cyklus som brala ten vitex prvy krat a tento cyklus som skoncila z anovulakom. 😣 asi ma skor okakal ako pomohol zahodila som ho ... Ale vela zienok si chvali 😐

cindy11
19. jún 2018

@hope40 doplnila som a jedine mi zmenila čiaru na prerusovanu. Asi budem musieť počkať do ms. Ta to rozluskne.

dadulik6
19. jún 2018

@hope40 ved uvidim ja mam teraz anovulak od potratu to mam na striedacku takze teraz dufam ovu prebehne

dracik07
19. jún 2018

@cindy11 kľudne mohla byť vtedy a ten pokles uhniezdovanie. Neskúšala si test, lebo teplota sa pekne drží hore 😉☺

katesocka
19. jún 2018

@dadus_ka uz zajtraaaa tesis sa? Potom napis 😊

anulka1944
Autor odpoveď zmazal
cindy11
19. jún 2018

@dracik07 skúšala, jasne, nevydržala som včera ale nic tam nebolo. Bol 25kovy a z poobede ho, iny som nemala a tak som dnes čakala ze dôjde ms. Ale nedošla zatial. Tak neviem ci bola vtedy ci nie. Uz som dokupila testy len neviem ci mam počkať este zo dva dni alebo to skúsiť.

kasandra999
19. jún 2018

@martinade ďakujem 12dc som mala rovnakú ako dnes 36,51 🤔 ten 11dc bola 36,38

izy1661
20. jún 2018

🙂

lucia37
20. jún 2018

😥😥😥 co je toto za graf???? (Je moj)😢😱😡

cindy11
20. jún 2018

Test negatívny takze ovu boh zna kedy bola 🙈

dadus_ka
20. jún 2018

@katesocka joj včera som bola este vystresovana co uvidim ale dnes uz pokojnejsia. Srdiecko bije ako zvon a podrastli sme 😍😍 ty mas kedy?

katesocka
20. jún 2018

@dadus_ka juuuj krasa 😍 na kedy mas termin? A kedy ides teraz najblizsie? Ja idem o tyzden v stredu o 11:30 uz sa neviem dockat 😍

katusikkk
20. jún 2018

@cindy11
Ovu bola 29 DC.

dadus_ka
20. jún 2018

@katesocka termin zatiaľ nepovedala takže neviem ale mne vychadza koncom januara 😊😊 najblizsi termin mi dala az 18.7. Lebo su tam same dovolenky ale uz mi rovno spravi aj trimestrialny screening 😍 drzim ti palce buducu stredu potom napis co a ako 😊

katesocka
20. jún 2018

@dadus_ka jaaaj ja by som tusim ten trimestrialny screening mala mat uz teraz, to budem 11tt+4 budu mi brat aj krv a mam zobrat moc (nemozem na to zabudnut 😁) dakujem a urcite napisem. Nech je to uz tu.

dadus_ka
20. jún 2018

@katesocka ano ano to mam mat aj ja, dali by mi skorej termin ale tie dovolenky ach. To uz budem v 14tt potom 😁😁 jj ten moc si musim dat do pripomienky lebo aj ja zabudnem. Som zvedava daj vediet ci aj pohlavie ti povedia. Mne uz v tom 14tt pravdepodobne budu vediet ak bude natocene