icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tinka0000
20. jún 2018

@katesocka
Ahojteee. Pridavam sa aj Ja. Tiez som 11+3 😊😊
V strtok 28eho idem na kontrolu kde mi bude robit testy velke 😊
A uvidim drobca a mozno mi aj povie ze co to bude 🧡💜

nivea93
20. jún 2018

Ahojte pridávam sa k vám. Začala som merať BT dnes je to tretí deň. Mám ale otázku v aplikácii FF mi to potom samé označí ovuláciu?

katesocka
20. jún 2018

@dadus_ka nooo u mna to bude na pohlavie este skoro, skor potom ked tak mesiac potom ked pojdem, aj ked tam zase neviem ci si dam robit ultrazvuk. Teda neviem sa rozhodnut ci treba aj tie mimo platenych poistovnou

katesocka
20. jún 2018

@tinka0000 jeeej tak to si o tyzden predo mnou, dnes som 10tt+4. No vidim ze bzduci tyzden sa obidve mamo na co tesit 😊

evi38
20. jún 2018

@nivea93 ahoj 🙂 ano vyznaci ti potom same...drzim palce, aby sa zadarilo do uspesneho konca 🙂

dadus_ka
20. jún 2018

@katesocka jj to je este skoro, vies co ked netreba tak si nedaj aj tak nieje dobre to prehanat kvoli babatku. Predsalen je to usg😊

katesocka
20. jún 2018

@dadus_ka no vsak este uvidim, to sa vzdy rozhodnem az pri konkretnej kontrole 😊

cindy11
20. jún 2018

@katusikkk hej tiež som na to myslela ze az tak neskoro ale brala som vtedy gynex tak ci nie z neho ten hlien. Počkám si len škoda lebo ideme na dovolenku a predpokladám ze ms dostanem tam 🙈

izy1661
Autor odpoveď zmazal
izy1661
21. jún 2018

Baby, je možné, že takúto ustálenu teplotu mám vďaka gynexu/vitexu? Mne vždy graf išiel hore dole hore dole, a teraz takto pekne 🙂🙂 Len nechá sa to drží

katesocka
21. jún 2018

@izy1661 ja som mala taky ustaleny ked to bol zehu graf, drzim palce 😊

izy1661
21. jún 2018

@katesocka bodaj by, strašne si to želám! Ale budem merať len do nedele, pondelok ideme na dovolenku a tam merať nebudem :/ Neviem či si tam zobrať tt alebo počkať ci príde / nepríde ms , ktorá ma (nema!) prist prave tam

katesocka
21. jún 2018

@izy1661 ach jo najhorsie to vychadza, ale velmi budem drzat palce, aby neprisla. A vsak zober zo sebou aj testy, pre istotu 😁

lubi13
21. jún 2018

ahojte, sledujem Vás už pár mesiacov, ale merať som začala až tento cyklus. MS mešká 3 dni, testy som robila 2 a oba sú negatívne. Dnes mi už aj teplota klesla, takže asi z toho zasa nič nebude...

izy1661
21. jún 2018

@katesocka Ked ja ani neviem aku dlhu mam lf :( V marci 12 dni, v apríli 10, minuly mesiac som ovu nemala , takže vôbec neviem, kedy ju nemám čakať

katesocka
21. jún 2018

@izy1661 no to je tazsie, ale tak ked uz budes 14dpo podla mna mozrs skusit test 😊

ceklis
21. jún 2018

Baby, test negatívny, teda biely :( že je ešte nádej že sa objaví druha čiarka? 🙏🏻
@katusikkk

izy1661
21. jún 2018

@katesocka ked budem 14DPO a nebudem mat ms, tak to bude u mna viac menej iste :D

katesocka
21. jún 2018

@izy1661 potom daj vediet 😊

katusikkk
21. jún 2018

@lubi13
Ms Ti nemeska,len si nemala odmerane teploty ,takze preto ti to takto vyznacilo.Ovulka bola 17 DC.Vyzera to,ze ms pride dnes.

katusikkk
21. jún 2018

@ceklis
Ved teplota ti krasne stupa .
Ved si este len kratucko po vklade.Vydrz do soboty a uz budu kolajnicky 🙏

lubi13
21. jún 2018

@katusikkk cyklus máva 27-28 dňový, takže určite mešká. Na tie teploty by som sa veľmi nespoliehala, meriam prvý cyklus a tak sa učím....ale napriek všetkému myslím, že MS dnes príde :(

ceklis
21. jún 2018

@katusikkk si zlatuch, ďakujem. Je to 5den po vklade

katusikkk
21. jún 2018

@lubi13
Skor si mala posunutu ovulku co sa moze stat.Ono ti to akoze meska,ale ked si zoberies podla LF fazy,tak je to uplne presne.
Keby som tam aj dopisala nejake teploty aj tak vyjde ovulka na 17 DC.
Ked bol pozitivny test 15 DC,tak aj podla toho bola ovulka 17 DC.

katusikkk
21. jún 2018

@ceklis
Cela ty 😂
Pekne vyrdrz do soboty

ceklis
21. jún 2018

@katusikkk 😂😂😂 sak cudujes sa? Oki, tak sobota!

0507
21. jún 2018

Caute baby, tak u nas uz konecne srdiecko 🙂 ...dnes 7+0...nakoniec to vyzera na jedno babo, druhy vak pomaly zanika...nevadi, som strasne vdacna za jedneho krpceka 🙂

izy1661
21. jún 2018

@0507 strašne moc sa teším s tebou <3 Nech to takto dobre pokračuje až do konca ! 🙂

0507
21. jún 2018

@izy1661 dakujem, snad bude 🙂
inak, sledujem tvoj graf, vyzera to zatial dobre 🙂

izy1661
21. jún 2018

@0507 treba veriť 🙂 Hlavne, že bolo už srdiečko 🙂 Zatiaľ to stačí ;)
ďakujem, ale je to ešte veľmi skoro niečo na to hovoriť. Len ja vôbec neviem, akú dlhú mám lf, takže neviem kedy (ne)očakávať ms :/