Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@anulka1944 velmi nizke na po ovulacne teploty alebo ovula meska alebo zatial to vyzera na anovulak... ja som tento cyklus podobne 😣
@kufea robila som si ráno test a neviem ho identifikovať.. uschol tak zvláštne , že tam, kde by mala byť 2. // (tehotenská( tak je tam taká širšia rozpytá časť, ako keby čiarka, len rozpytá. Takže to beriem za neplatný výsledok :/ Uvidím teplotu aká bude zajtra ráno a či príde(nepríde ms, ak nepríde, v stredu budem testovať znova 🙂
@hope40ahoj .... aj ked bol poz. ovu test? Nie je ani najmensia sanca byt tehu? Brutalne ma boleli krize cca pred tyzdnom a to mna nebolia ... uz to prestalo... a ms nikde ani naznak ze ma prist... a co som si este vsimla ja nemozem spat na bruch inak by som sa zadusila 🤣 ale na boku ziadny problem .... a uz aj na boku to nie je naljepsie ked trosku viac lahnem na bok/ brucho dusim sa mam pocit ze odpadnem musim si lahnut na chrbat ..... inak nic
@anulka1944
Ahoj, aj podľa mňa to skôr vyzerá na anovulacny cyklus, teda aspoň podľa teplôt, ktoré máš zapísané, ovulacia neprebehla. Mas tam velmi nizke teploty 🙁
@ja17ay budes taka dobra a vysletlis mi co je anovulacny cyklus?
@anulka1944 vsetko je mozne zazraky sa deju... ale bbt je science studovany vedcami ... pred ovulacne teploty su nizsie koly estrogen v den ovulacie teplota je najnizsia (ale aj nemusi u vsetkych zien koly hormonam)po ovulacii BT use hore koly progesteronu a pripadnom tehu ... cize vydiet pekne rozdiel medzi tymi dvoma BT ak pocas cyklu nie je vidiet ten rozdiel BT a BT skace hore dole a drzi sa priblizne v rovnakych teplot cely cyklus tak je anovulacny .. anovulak tiez zvikne byt ovela dlhsi cyklus ako mavas obycajne a tiez veeelmi kratucky 😊 asi tak
@anulka1944
Cyklus v ktorom neprebehla ovulacia.
@hope40 to pekne popisala. Čiže podľa tvojho grafu si myslím, že tento mesiac si nemala ovulaciu.
@anulka1944 este ked pocas toho cyklu mavas plodny hlien aj viac krat z niekolko dnovimy rozdielmi a pozitivny test to preto ze telo chce ovulovat ale nedochadza k tomu preto bt neviskoci hore aby potvrdilo ovulaciu ... ja to mam teraz tiez takto 😐
@hope40 😪 drzim ti ✊🏻
Baby tie co meriate dole a nie v ustach ako dlho trva kym vam zapipa teplomer 😂😂 ja som doteraz vzdy len v ustach ale od dnes som chcela zacat dole preslo 5 minut a stale nic tak som ho vytiahla a tam 36.79 (aj ked nepipal) odmerala som aj v ustach a tam 36.38 ...

@izy1661 za chybajucu hodinu a pol, skús si pripočítať 0.15. A skús znovu vyhodnotiť graf