Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
babulky ja mam bolesti v podbrusku ako na MS :( Och, takze asi bud nejaky zapal, alebo ja neviem co, takze isto tento mesiac nic urcite :(
@rybkaa Hysterosalpingografia,malo by to byt tiez vstreknutie tekutiny cez maternicu do vajickovodov a pozoruje sa to bud pod RTG alebo pod UTZ... ale robia to uz väcsinou len v CAR,aj ked moja gyn. by chcela laparku,ale ziadne take... radsej toto vydrzim... 🙂 bud rada,ze nevies co to je 🙂
@rybkaa ale prosím ťa. grcala som z nejakej virozy. no a bola som po mrche. a neboj hned ráno po tom teste som letela k dokymu, bo vieš, bolo to divné. a šup ho. ani cysta ani tehu iba grcavica. 🙂 a neboj, jasne, že sa niečo prihodí. ako by som ja mohla niekde relaxovať. dnes mi preistotu ešte ťahali zub. za živa, bo na mna tá ich anestéza nejako nefunguje. dali dve a ništ. a ked na to prišiel doky, že teda to neni zatrpnuté, tak prestal ťahať a že: dám ešte anestézu? a ja na neho krikom . ťahaaaaaaaaaaaaaaaj. tak ťahal a bolo. kokos čakám, čo sa ešte vysrstí. ale ak nie, tak sa zrekreujem v tých Vyhňoch 🙂
Ahojte kočeny...
U mna vsetko po starom, nic nove...Som zabudla dnes volat sestricke nech ma objedna koncom tyzdna, ze by som zasa prebehla ku dr. nech sa dohodneme co a ako a aky bude dalsi postup...
Popisali ste tu toho dost vela, tak naprv musim vsetko docitat...
My sa zajtra ideme s detmi kupat do aquacu a v stredu s Adamom do MT na kardio...Takze moj plan na nasledujuce dni uz mam a aspon nemam kedy mysliet na tie moje zaspate vajecniky...
@jaja9891 cicuš inak v lekárni majú takie tampony, su niečím napustené, kamoška ich používa, namiesto atb, sú neškodné, myslím, že ich odporúčajú keď ideš plávať, aby sa ti tam nejakie potvory nezavrtali 🙂 . skús namiesto intimnych mydielok. inak mne tieto gely nerobia dobre. ale to som samozrejme ja - iná 🙂
@mawiya no tak dufam,ze sa dam dokopy,teraz mi je celkom fajn... ja mam dobru skusenost s gelom Saphorelle ci ako sa to pise 😀 fuuuu moja,to su teda kanaly nie kanaliky... to by ma poplietlo uz uplne... hmmm,no neda sa tesom verit,darmo...a to si nebola tehu s takymito testami...fuuuu
@mawiya nie si ina, mne tiez nerobia dobre tie intimne gely, okolo susky s kozmetikou len velmi opatrne 😀
@vejula ale vy ste dobre dobehli domov, co pocuvam v radiu, Sodoma Gomora u vas
@paskolinka ahoj,no mam toho vela,tak aj zabudam merat ale mala by sa v najbliszich dnoch dostavit ms,ale bola by som vazne rada keby neprisla.....od zajtra zacnem merat zase,tak uvidim co a ako.........
Dobré ránečko, tak ja hlásim 1DC, prišla skoro presne 00:21 😀 . Konštatujem tabuľkový cyklus: 28dní, ovula 14DC, sexík bol, keď mal, pozitívny ovu test bol. Výsledok? MS 😠 . Tak kde je chyba? Nevadí ideme Ďalej 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862
Pekný deň ženušky
@senta_sofia no to teda hej, ved som si vydychla, ked som videla, čo sa potom spustilo. To by sme boli nahratí. A prší stále... Tak dnes celý den doma 😖 kedžre ja nejazdím na aute
dobre ranko zienky,ja dnes akesi spinenie,tak zajtra alebo pozajtra asi nahlasim 1dc.........teplota dnes 36,8 😖
pekny dnik 😀
Ahojte babenky...
Tak nejako sa to tu spustilo s tymi mrchami a mne ani za svet. Co by som ja dala za to, kby som konecne uz tie kramiska dostala a zacala novy cyklus. Toto je fakt uz na porazenie..
@zuzulienocka77 no skoda 😒 Ale tak asi tu bude viac majovciatiek 2015 😉
@mawiya inak tie Tvoje testy by teda zmiatli asi kazdu... Preco to tak ukazuje, nechapem...
@zarzisia no bodaj ste na chate zamiesili aj so svokrou za chrbtom... 😉
@jaja9891 ďakujem za vysvetlenie 🙂 som si aj myslela, či to neni to s tou tekutinou, bo to som nevedela ako sa to volá 😀
@zarzisia a nemá to na svedomí pregnyl? neboj nič, žiadny zápal, to je možno uhniezdenie 🙂 alebo si len trochu prechladla.....bolí ťa aj pri čúraní? máš čudný výtok?
@mawiya ty si mocný organizmus, keď ťa ani dve anestézy neskolia 😀 prepáana, že zub zaživa, by ma rovno nohami napred odviezli 😀 inak, mne to nepríde ako kanáliky, ale ako duchy 🙂 kanáliky sú tenšie, len ako ryha
@maciatko115 ahoj, no ako teplota? dúfam že hore a MS v nedohľadne 🙂
ja pomaly končím s MS a ide sa na vec 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 tak babenky, ja som dnes stúpla o jeden stupienok a šup ho špinenie, vlastne to už môžem prehodiť na slabé krvácanie. proste ja som fakt iná 🙂 Takže vitaj 1 DC 🙂 🙂 🙂 a ide sa o týždeň plodiť 🙂
@zuzulienocka77 ked na to prides, daj vediet aj mne 😀 ☹ Tiez vsetko co si vymenovala splnene a nic ☹
@senta_sofia aj kukli aj krv. a ani cysta ani zvýšené hcg, len nejaké 2 či ako mi to povedali, čo je bežné.

@vejula neviem veru, este som nad tym nerozmyslala, teraz su trosku ine priority, ale do toho 7. mesiaca, ako naposledy, to urcite v pohode vydrzim 😀