Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica skúšala som kadečo z vitexu som sa celá osypala . .ja viem kde bol problém ,manžel tip top, no ja som mala anovulacne cykly po MA minulého roku, tak som bola ešte na laparku že či je to tam ok a jasné že nič nenašli a pohodka a stále nič, len biochemické som mala od laparky .. clostil som brala a teraz som v takej fáze že čakám čo bude keď ani clostil nič a všetky výsledky oka
@sunflower109 tak drzim palce nech sa nieco ukaze na teste ;)
@ikonica ďakujem 😊 už nemám testy to len jeden som vyhrabala s nebudem testovať až nebude
meškať aspoň 2 týždne...no také vysoké teploty som nemamla ani po clostile keď som ho brala..teraz už štyri mesiace pauzu od všetkého, lebo mi to nerobilo dobre strane ma to vysušilo a bola som nervna ako pes 🐕 akurát vitamín C a E beriem to stále tak uvidíme čo bude...čo má prísť príde 😉 nápodobne držím palceky
@sunflower109 ja sa pokusim nekupit do nedele test... Ale mam okolo az moc vela lekarni tak neviem ci odolam...
@sunflower109 uz vcera ms to lakalo... Ze aspon ovulak ocuram ked uz nic

@ikonica mňa to opustilo úplne posledný polrok vďakabohu...inak u vás na wcku bolo čisté laboratórium 😂 Kalištek a cik.sem cik ... len som testla kvôli tým vysokým teplotám a prdlajs len som sa nasrala zas 😁
@sunflower109 tiez som to tak mala ale uz som lepsie na tom.. Nemam test = nerobim test = nestresujem...
@ikonica presne tak ja som aj mala a neskúšala som to už je veľký pokrok 😁 lebo niekedy ajajaj bol to des ...aj tak ľutujem že som ten posledný vymrhala ale čo už keď bude treba kúpi sa nový😂
@ikonica
@selinaliana
@0507
@dracik07
@libusa1980 ďakujem krásne dievčatá, nemôžem tomu uveriť po roku a pol, akurát som včera zobrala posledný vitex, a brala som tento mesiac k nemu inofolic do ovulky,kyselinu.listovu,b-komplex forte,zinok.min.cyklus aj gynex k tomu,tak čo vlastne z toho všetkého zabralo.inofoluc som teraz brala už na tretí krát,posledne min.roku.manzel ešte nevie,tak som zvedavá keď prídem z roboty.
Všetkým vám silno držím palce nech ma nasledujete❤️❤️❤️❤️
Och bola som dnes poobede nieco kuipt a skoro ma to zatiahlo do lekarne... Ale odolala som... Aj v Tete som bola, aj ocumovala testy ale rychlo som od nich utekala :D
Je to v pohode ak má dosť boli podbruško a občas aj také kŕče či pichanie?dnes mám termín ms,ja už sa bojím ,žeby bolo všetko ok
@bona69 Je to v pohode..ja si pamätám že ešte na začiatku tehotenstva ma pobolievalo brucho ako keby mala prísť "mrška"

@ikonica drzim palce, ja som mala prvu slabulinku ciarku na 10DPO 🙂