Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica práveže nie, v minulom cykle,teraz len vitex lebo mi už gynex došiel, a aj to som mala od 1.dc do 5dc prestávku, lebo som bola na krv na hormonálny profil, tak som chcela vedieť či je tam všetko ok,po 5dc som znovu nasadila. Mužovi som nasadila vit.e a selén so zinkom a tinktúru z kotvicnika. Veď už máme doma papiere na spermiogram 😁tak je spokojný že už tam nemusí 😀 veľmi mi bolo ľúto čo sa udialo, prajem ti z celého ❤️ aby to do tretice vyšlo a dočkala si sa už babulky❤️
@sunflower109 ja tiez cakam
@sunflower109 dnes si netestovala? ja som vcera poobede urobila ovulak.... no a belsi este nikdy nebol.. a nemam pocit, ze by som predtym nejak vela pila :D
@ikonica nie neskúšala som lebo nemám testy a som o chvíľu idem do práce .. akurát vložky som si kupila 😂 človek nikdy nevie... mám kŕče od pondelka ale nie v bruchu ale akoby tam dole ale čo som prekvapená že má nebolia prsia lebo mňa vždy vždy vždy a brutálne a teraz nič akurát bradavky citlivé.. uvidíme dokým zameška až vtedy investujem do testu
@lucia37 pekne sa drží teplota a brutal vysoko...držím palceky
@sunflower109 ja neviem ci moje teploty nebudu suvisiet so zapalenym hrdlom... rano sa zobudim s bolavym hrdlom ale potom cez den nic... ani mne sa prsia nejak neozyvaju... jedno je trosku take citlivejsie ale nic extra... tak ividime... skusim vydrzat do zajtra aspon... aj ked najlepsie by bolo do pondelka... neviem ako sa mi ustali cyklus po kyrete.... zatial len prva mecha bola po 31 dnoch od kyretu....
@ikonica no to vieš ako sa hovorí že do poraneného sa najlepšie seje..tak možno už zasiate 😊 veľa žien keď ochorie sú tehu lebo je oslabená imunita..no určite do pondelka aspoň mne to tak tiež vychádza v počtoch
@sunflower109 ale ved to aj tebe👍🏻👍🏻👍🏻
@sunflower109 hej to s tou imunitou viem... no neviem nejako mi je zvlasne na zaludku tak bud som chora alebo tehotna :D
tak ja som neodolala :( lebo mi je divne... ale ta moja teplotka je asi fakt len z choroby... test je bielucky
Tak moj dnešný graf. Konečne mi vyznačilo ovu, len uvažujem či správne. 14 a 15 DC som mala silne pozitívne ovu testy. Tak neviem ktory z dní mam považovať za vrchol. Či 14 bo vtedy vajíčko mohlo mať 23,5mm alebo 15 DC, ale to uz by vajíčko malo 25,5mm. Alebo tie silné testy boli zapríčinené tym hormonom čo som si pichla 1x - Brevactid 5000, niečo ako pregnyl. Horny test je zo 14dc a dolny z 15 včera.

@bona69 a vyslo to, kraaaasa!!! drzim palce!