icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
22. júl 2014

@rybkaa no vidíš vidíš - duche a ništ z toho. ☹ ale dnes 1 DC a ideme plodiť cica. žiadne výhovorky. je ti to jasné??????? 😀 😀

zuzulienocka77
22. júl 2014

@mawiya tak už sa zbierame s 1 DC 🙂 , bude sa nám lepšie pamätať a porovnávať 😉

rybkaa
autor
22. júl 2014

@jaja9891 no ako dneska? testovala si? teplota pekne sa tríme 🙂

rybkaa
autor
22. júl 2014

@lal tiež som postupovala ako @zuzulienocka77 a nič.... 🙂

rybkaa
autor
22. júl 2014

@mawiya ja som už 4 dc a chuť na sex mám nenormálnu 😀 už sa asi neutrímem 🙂 podľa báčiho jonáša plodný deň v sobotu, takže snažiť sa treba v piatok podľa môjho harmonogramu, tak ideme na to, nach ho zavéje, ak to nevyjde 😀

rybkaa
autor
22. júl 2014

@adrianaaa32 ak si mala ovu 19 dc, môžete sa snažiť ešte aj 20 dc, teda deň po, lebo nikdy presne nevieme, kedy ovu prebehne, či ráno alebo večer 🙂 ak teda prebehne večer 19 dc, ešte ráno 20 dc sa môže podariť, lebo vajíčko po uvoľnení žije ešte nejakých 9-24 hodín (všade inak píšu, tak neviem) no za pokus to určite stojí aj deň po 🙂

zarzisia
22. júl 2014

Dobre ranko, vcerajsia burka a neustale blikanie elektriky mi uplne odpisali notebook 😠 no nepotesilo baby, hlavne ked drahy akosi v praci dostava mesiac co mesiac mensiu vyplatu 😠 a to sme chceli tento rok nove auto kupit, posral sa nam kotol plynovy, takze bude treba na zimu kupit novy a teraz ten notebook 😠 vrrrrrrrr
JA dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

@adamnela no maleho sme zamiesili u nej po jednej zurke 😀 Testovanie je este dalokoooo, takze cas ukaze 🙂

@rybkaa ti poviem, ze aj to ma napadlo, lebo vecer ma tak pichlo kdesi v podbrusku, ze ma az pot oblial :D ale to by bolo skoro veeeeelmi 🙂 Dnes uz je dobre, neboli nic 🙂 Vcera som mala len taky ten blby predmenstruacny pocit, nebolelo ma pri cikani ani nic. ale dala som hned caje pre istotu 🙂

zuzulienocka77
22. júl 2014

@rybkaa @lal tak baby, musíme zvoliť iný postup 🙂 Len neviem aký, keď na to prídem, dám vedieť 😀

rybkaa
autor
22. júl 2014

@zuzulienocka77 hádam ten štvorlístok už niečo prinesie 🙂 Vychádza mi ovula na 1.8. presne ako začína tvoj šťastný kalendár 🙂

mawiya
22. júl 2014

@rybkaa jaj dievka to bude počasím tá chuť na sex. ja som muža pretiahla včera, predvčerom, predpredvčerom a dnes ráno mi hovorí, že asi pojde do práce 🙂 tak som mu povedala, že mu už dám pokoj od dnes tak na 4 dni a on že teda ostane 🙂

paskolinka
22. júl 2014

@zuzulienocka77 tak to daj vediet, ak na to prides. lebo my aplikujeme uz skoro dva roky postup, co nefunguje 😀

mawiya
22. júl 2014

Babyyyyyy ja rátam a rátam a mne sa presne 4. augusta prekrýva jonášový červený - teda pre mňa plodný so zeleným. @rybkaa - prvýkrát v živote - sa mi to prekrýva. takže sa bude plodiť 4 v pondelok 🙂

zuzulienocka77
22. júl 2014

@rybkaa tak dúfam, že to bude ozaj šťastný deň 😉
@mawiya tak už aby to bolo, len nechaj manžela trošku oddýchnuť, aby ti 4.8. neušiel do prace 😀
@paskolinka

mawiya
22. júl 2014

@zuzulienocka77 ale pozri kde si tú potvoru štvrolístkovú dala. aj na môjho 4. augusta. tak ja už asi idem výbavičku kupovať. 🙂

rybkaa
autor
22. júl 2014

@mawiya u teba je to dobre, ak sa prekrýva, že? mne sa prekrývať nesmie 😀

mawiya
22. júl 2014

@rybkaa hej hej ja musím mať čo najbližšie pri sebe a teraz sa mi idú prekryť. tak sa hádam nakryjem.🙂

paskolinka
22. júl 2014

@mawiya
@rybkaa baby a to ako funguje, ze niekomu sa ma prekryvat a niekomu nie? 😨

zuzulienocka77
22. júl 2014

@rybkaa
@mawiya tuším, že august bude veeeeľmi zaujímavý, normálne sa teším 😎 😎

mawiya
22. júl 2014

@paskolinka jaj to sme robili s @rybkaa vo februári tuším výskum. to záleží o aký výpočet požiadaš 🙂

rybkaa
autor
22. júl 2014

@paskolinka Maťka má iný vypočet ako ja, ja mám ten na dobrú životnosť po potrate, ona má obyčajný, je to presne v pokynoch popísané, kedy sa treba snažiť a kedy nie. Na nete, čo je zadarmo ten výpočet, tak tam je len termín plodného dňa, no podľa pokynov u mňa napr. sa máme snažiť deň pred tým dňom a zelené dni sa nesmú kryť s červenými, čo v tej tabuľke zadarmo nie je 🙂

paskolinka
22. júl 2014

@rybkaa no to su mi veci 😀

mawiya
22. júl 2014

@rybkaa tak dievka moja, ale divné nám to najprv bolo 🙂 @paskolinka mne je už jedno čo sa s čím prekryje , len nak to vyjde 😉

paskolinka
22. júl 2014

@mawiya ved toto, nech sa vysledok dostavi 😉

rybkaa
autor
22. júl 2014

@mawiya mne furt vychádzali červené dni na mrchu, teraz sa mi posúvajú k ovulke, tak je to adaj dobré znamenie 😀 akurát, že ma až na september tlačí, že vtedy bude zdravý chlapec 🙂

rybkaa
autor
22. júl 2014

@mawiya jaj tárem, v septembri dobrá životnosť dievča, v októbri dobrá životnosť chlapec a v auguste mám len chlapca bez životnosti, teraz v júli mám len čiaru, tak uvidíme 🙂

mawiya
22. júl 2014

@rybkaa si to tak poeticky napísala - chlapec bez životnosti. 🙂 kokos to už aký výraz 🙂 no tak počkáš do septembra. aj ja by som chcela dievku 🙂

senta_sofia
22. júl 2014

@mawiya skoro som sa udusila od smiechu, ze sa nakryjes 😀 ale vies, ze feny malokedy vrhnu jedno 😀

mawiya
22. júl 2014

@senta_sofia tak špeci plemená niekedy len jedno. len ja som skôr ako argentínska doga a nie ako yorkshire 🙂 🙂

kubisova
22. júl 2014

@adamnela ahoj tak ako ty

rybkaa
autor
22. júl 2014

@mawiya aj ja by som prvú dievku brala, ale inak mi to je jedno 🙂 no tak je bez životnosti no 😀 Joni tvrdí, že plodiť sa má len vtedy, ak je dobrá životnosť, lebo inak hrozí potrat alebo iná pliaga....za celý rok mám dobrú životnosť len 4x - v apríli som to prepásla, teraz mám ešte september, október a december, tak ak sa nepodarí, sadám do motora a idem sa s ním porátať, že čo trepe 😀