Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 pekný ale nič z toho nebude, test dnes negatívny ☹️
@dracik07 Pokiaľ nieje MS ešte nieje nič stratené 😉
Ahojte, prosim o radu. Uz asi pol roka si meriam BT, chcem zistit, ci mi cyklus funguje ako ma. Niekedy ovulacia na 13-ty den, inokedy na 18-ty, 23-ti...lutealna faza vychadza cca na 14-16 dni, zhruba od ovulacie do menzesu priserny PMS, bolave prsia. Inak som sledovana na endokrinologii, po porode som mala hyperfunkciu a teraz mam pozitivne protilatky na hypo, ale hormony zatial v norme, teda v aprili to tak bolo. Na bolave prsia a dlhy nepravidelny cyklus mi doktor povedal, ze so stitnou to nic nema a mam si ist dat predpisat HAK, co je podla mna kravina. Mam 2 deti, keby sa aj tretie podarilo, nebude to problem, takze toto ma netrapi. Hladinu progesteronu som mala pod spodnou hranicou, ale to si vobec nevsimol, ale mam doatatocne dlhu LF cyklu, tak neviem. Tento mesiac mam divny graf. Je 28-my den cyklu a podla teploty ovulacia nikde, pozitivny test ovulacny bol na 21. den cyklu a obvykle na treti den po pozitivnom teste mi stupne teplota. Teraz nic. Moze to byt anovulacny cyklus ci co to je? Este strasne priberam, aj z vody, zavodnena som, rano este ok, k veceru som ako sud, tazke telo, spomalena som, padaju mi vlasy v chumacoch. Na kontrolu mam ist az v oktobri, ale nie je mi dobre. Nedali mi ziadne lieky, hormony som mala pri spodnej hranici a TSH dobre, takze "od stitnej to nemate a ste zdravy clovek"...a ja nevladzem ani len cvicit, rychla chodza mi robi problem, priserne sa mi trasu nohy, svaly, po par metroch. Zadychavam sa. Citim sa na 60 a via, nie na 35...🙄😕...poradite mi, prosim? Ci ste nieco take nemali pri stitnej. Myslim, ze tie menstruacne problemy s tym musia suvisiet.
@ikonica velmi ti drzim palce, aby to vyslo tento krat. Cely den na teba myslim❤️❤️❤️. Ja som tiez na vazkach, test som nerobila, prsia bolia, vcera, predvcerom brutalne bolesti podbruska a krizov a slabe bledohnede spinenie. Od vecera husty kremovy biely vytok, cipok si poriadne neviem nahmatat a teplota klesla😢😢
@lucia37 neboj u teba moze ist o uhniezdovaci pokles.... ten je najcastejsie okolo 7-9dpo...ale ja uz som 12 dpo, to by uz bolo pomerne neskoro na uhniezdenie a na testoch sa to ukaze az po dvoch troch dnoch... cize ja uz do povazujem za jasnu vec u mna... ale ty mas este sancu... drzim palce ;)
Po navsteve wc,
hlasim 1dc 🙂

@dracik07 Pekný graf✌️