Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Skusim zajtra, dnes som uz vela pila.
@martinade ved to ze mi to po potrate kolise mavala som 30dc teraz niekedy aj 35 ale ked kukam podla hlienu tak18 dc som mala aj silne bolesti to sme akurat cestovali na dovolenku a tam som si teplomer zabudla zabalit tak sa necham prekvapit ale na ms to este nevidim lebo to ma vzdy bolia bradavky a teraz este nie
@dadulik6 no co uz. Tento mesiac sa ani snazit nejdem, vcera som si volala na urologiu pre vysledky, lebo som mala minuly mesiac zapal obliciek a dr mi povedal, ze mam nejaku polyrezistentnu bakteriu e coli, co mi sposobuje chronicky zapal obliciek. Tak najprv musim toto poriesit a potom ideme dalej.
Ahojte babule.
Po dlhšej odmlke (ale každodenného sledovania vášho snaženia) sa pripájam znova.
Tak minulý mesiac to nevyšlo, ale konečne som mala celých 11 dni bez spinenia az 12ty den večer začalo, takže na niečo ten cyklus bol 🙂
Po neskutočne úžasnej dovolenke, plne oddýchnuta a plná síl pokračujem ďalej. Nie úplne tak ako do teraz, nemeriam každý deň, len tak sporadicky aby som vedela či ovu prebehla, svoje telo uz za tie mesiace poznám ako sa správa keď prichádza ovu. Ani so sexom to neprehaname, mame ked chceme a dúfam, že sa to raz podarí 🙂 Ale okrem listovky neberiem nič... Nechávam si čisté telo. Začala som podstatne zdravšie jest, tak dúfam, že sa to do konca roka podari 🙂
Tento cyklus sme nejako nemali náladu to silit, tak len den pred 🙂 Ale kto vie, mozno motyka vystrelí... Do teraz to bolo vždy v deň ovu a nič z toho..
Myslim na vás všetky, ktorým uz rastie maly zázrak v bruškách, alebo sa o to len snažia 🙂
Ahojte, mám otázku ohladom merania BT. Meriam si len 3 den- 7DC.. Merania sú v tieto hodiny (povodne by som chcela merať len o 6:45, ked mi zvoní budík ale nevychádza to.. ):
17.7 o 6:45 36,2
18.7 6:55 36,4
19.7. o 6:00 36,2 a o 6:45 36,4.. Ktorý čas mám zapísať? o 6 alebo o 6:45? medzi tým som spala tiež, nepohla som sa z postele.. Ďakujem veľmi pekne
nevstávala som z postele, len som chytila teplomer pri posteli a odmerala.. som na materskej, niekedy to proste tak nevíde a človek sa zobudí aj skor, ale budem sa snažiť nevychádzať z postele, ked to nebude nevyhnutné a merať o 6:45 na zvonenie budíka len.

Baby, help, toto je negativne, ze?