icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lucia37
18. júl 2018

Baby, help, toto je negativne, ze?

ikonica
18. júl 2018

@lucia37 odfot este raz a poriadne zaostri...

ikonica
18. júl 2018

@lucia37 vidim dve ciarky ale druha je veeeeeelmi blizko tak skor usudzujem ze bud zly test alebo zla foto

dadulik6
18. júl 2018

@lucia37 mne pride ako chybny ked je ta ciarka tak blizko skus este jeden

ludka0611
18. júl 2018

@lucia37 ja vidím 3, len nechápem tej čiarke vedľa kontrolnej 🤔

lucia37
18. júl 2018

Baby, nejde mi to lepsie odfotit

ikonica
18. júl 2018

@lucia37 no neviem ta druha ciarka je divna..je to ciarka ci je to tam prehnute? podla mna neplatny test....

martinade
18. júl 2018

@lucia37 nejaky chybny test. Tiež tam vidim 3 čiarky. Na tvojom mieste buď by som si spravila nový, alebo počkala deň, dva a test opakovala.

ludka0611
18. júl 2018

@lucia37 no,je naozaj divný, ja by som urobila ešte jeden 🙂✊

lucia37
18. júl 2018

Skusim zajtra, dnes som uz vela pila.

martinade
19. júl 2018

Dnešný graf - 8DPO. Podobný ako všetky predchádzajúce grafy...

dadulik6
19. júl 2018

@martinade silno drzim palceeee
Ja dnes takto ale vobec neviem kedy bola ovu ale uz ma pobolieva podbrusko tak uz sa blizi svina jedna

martinade
19. júl 2018

@dadulik6 dakujem napodobne. Tiež dufam v zázrak. Inak aj mna podbruško pobolieva a sem tam na ľavej a pravej strane pichne a kríže ma bolia... Všetko pms príznaky...
Kedy si asi mala ovu? Ake dlhé máš cykly? Vidim ze si v 29dc a teplota sa pekne drží hore

dadulik6
19. júl 2018

@lucia37 no co skusala si aj dnes test?

dadulik6
19. júl 2018

@martinade ved to ze mi to po potrate kolise mavala som 30dc teraz niekedy aj 35 ale ked kukam podla hlienu tak18 dc som mala aj silne bolesti to sme akurat cestovali na dovolenku a tam som si teplomer zabudla zabalit tak sa necham prekvapit ale na ms to este nevidim lebo to ma vzdy bolia bradavky a teraz este nie

lucia37
19. júl 2018

@dadulik6 nie, hlasim 1dc☹️

dadulik6
19. júl 2018

@lucia37 och tak to ma mrzi

martinade
19. júl 2018

@lucia37 to mi je ľúto

lucia37
19. júl 2018

@dadulik6 no co uz. Tento mesiac sa ani snazit nejdem, vcera som si volala na urologiu pre vysledky, lebo som mala minuly mesiac zapal obliciek a dr mi povedal, ze mam nejaku polyrezistentnu bakteriu e coli, co mi sposobuje chronicky zapal obliciek. Tak najprv musim toto poriesit a potom ideme dalej.

martinade
19. júl 2018

@lucia37 držím pršteky nech sa rychlo vyliečiš

dadulik6
19. júl 2018

@lucia37 tak skore uzdravenie prajem a potom sup do snazenie a ani sa nenazdas a budes mat krasne dve // na teste 😉

lucia37
19. júl 2018

@martinade
@dadulik6 dakujem dievcata😘

ikonica
19. júl 2018

@lucia37 ufff no cim skor sa vyliec a hop do noveho snazilkovania... drzim palce 🙂

lucia37
19. júl 2018

@ikonica dakujeeeeem

izy1661
19. júl 2018

Ahojte babule.
Po dlhšej odmlke (ale každodenného sledovania vášho snaženia) sa pripájam znova.
Tak minulý mesiac to nevyšlo, ale konečne som mala celých 11 dni bez spinenia az 12ty den večer začalo, takže na niečo ten cyklus bol 🙂
Po neskutočne úžasnej dovolenke, plne oddýchnuta a plná síl pokračujem ďalej. Nie úplne tak ako do teraz, nemeriam každý deň, len tak sporadicky aby som vedela či ovu prebehla, svoje telo uz za tie mesiace poznám ako sa správa keď prichádza ovu. Ani so sexom to neprehaname, mame ked chceme a dúfam, že sa to raz podarí 🙂 Ale okrem listovky neberiem nič... Nechávam si čisté telo. Začala som podstatne zdravšie jest, tak dúfam, že sa to do konca roka podari 🙂
Tento cyklus sme nejako nemali náladu to silit, tak len den pred 🙂 Ale kto vie, mozno motyka vystrelí... Do teraz to bolo vždy v deň ovu a nič z toho..
Myslim na vás všetky, ktorým uz rastie maly zázrak v bruškách, alebo sa o to len snažia 🙂

darja12
19. júl 2018

Ahojte, mám otázku ohladom merania BT. Meriam si len 3 den- 7DC.. Merania sú v tieto hodiny (povodne by som chcela merať len o 6:45, ked mi zvoní budík ale nevychádza to.. ):
17.7 o 6:45 36,2
18.7 6:55 36,4
19.7. o 6:00 36,2 a o 6:45 36,4.. Ktorý čas mám zapísať? o 6 alebo o 6:45? medzi tým som spala tiež, nepohla som sa z postele.. Ďakujem veľmi pekne

martinade
19. júl 2018

@darja12 15 min rozdiel je stale ok. Toho 17.9. By som brala nameranú teplotu o 6:45 ale len v tom prípade ak si z postele nevychadzaa, nemrvla sa....
Nabudúce nemeraj tak skoro, ci 2x, bude ta to len zneisťovať....

darja12
19. júl 2018

nevstávala som z postele, len som chytila teplomer pri posteli a odmerala.. som na materskej, niekedy to proste tak nevíde a človek sa zobudí aj skor, ale budem sa snažiť nevychádzať z postele, ked to nebude nevyhnutné a merať o 6:45 na zvonenie budíka len.

domci1203
19. júl 2018

Nie sú to moc vysoké teploty?

martinade
19. júl 2018

@domci1203 máš tam prazdne krúžka. Meriaš tak ako sa má? Vyska teploty je u každej zeny individualna. Zaleži aj kedy meriaš ci o 5 rano, alebo 9. A más iba 4 udaje, to nevypoveda ničomu.