Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia nie som ochotná za to vyprdnúť 15 € 😀 podľa bezplatného výpočtu mi to ale nepasuje, lebo jeho deň som mala 4.10. a my sme ten správny sex mali až 22.10. 🙂
@rybkaa Ahoj, prepáč, že tu tak vpadnem do témy, ale chcem ťa poprosiť o link na tú stránku o bezplatnom výpočte životaschopnosti dieťaťa od Jonáša. Ja som čerstvo tehotná, tak som zvedavá, či by mi to sedelo z výpočtom. Lebo otehotnieť som musela úúúúplne mimo (podľa mňa) plodného obdobia, asi aj hneď po mrche, lebo som mala duchov na tehu testoch už od 18DC. Od 20DC to mám aj v albume. Občas si vás tu prečítam, teba som zaznamenala ešte keď si bola tehu ☹ Viem, ako si bojovala, čakala, či to vyjde. Ja som tiež po MA. Ďakujem vopred krásne a nech sa čím skôr zadarí, ti zo srdiečka prajem. A aj ostatným babenkám, samozrejme. 😉
@rybkaa ahojky, jasne,testla som,ale to iste,slaby kanalik... teplotka pekna,to hej,ale mne zvykne klesnut az v den ms,alebo na druhy den... tak zatial neriesim,uvidim aka bude lutealka,ms by mala dojst v piatok vraj... kupila som aj testy dr. max,ale to az ked bude ms meskat 🙂 dovtedy stacia kanalikove 🙂 ale od rana ma vajecniky boli aako dive,vytok sa spusta,asi je ms za dverami,tak to vidim... len by som ju prijala skor,nech stiham do CAR
@zarzisia ahojky,tak teplotka este hore,ale mne kles az s prichodom ms,na testoch stale biedny kanalik,mam pocit,ze slabne dokonca aj ten a citim vajecniky,vytok,tak ms je asi za dverami,mala by dojst v piatok,ale mohla by skor,nech zbehnem do toho CAR...alebo nech dojde az buduci tyzden 🙂 a svokra za chrbtom nech prinesie stasticko 😉 hlavne,ze ti je uz lepsie dnes 🙂
@zarzisia este grafik http://www.fertilityfriend.com/home/jaja a ty ako?merias?
@zarzisia to by bolo idealne,ale pomaly sa zmierujem s tym,co mi vraveli po operacii ☹ darmo...ja nezvladnem cakat roky ci sa zadari,skratka,nech mi spravia vysetrenia,skusia mi nejako dopomoct hormonami ako tebe teraz a ak nie,tak ideme do IVF... mozno jedno pojde tak a dalsie pridu samy....ktovie.... ja by som brala aj dvojicky a kym mam ako take vajka,lebo kvalita sa bude vekom a dg. zhorsovat len... snad to vsetko vyjde... kazdej to tu prajem,ked som tu prisla,mnohe tu uz boli a statocne bojuju a to nemaju ani taku dg. ako ja... velmi to tu kazdej jednej prajem 😉
@zarzisia sanca sice je,ale nie velka,ci? 🙂 nech sa neboji... no hlavne nech budu drobci,je jedno kolko ich bude 😉 veru aj ja ich obdivujem,ale co ine im ostava?clovek s takymto niecim nerata a zrazu bum,z dna na den sa ti zruti svet,neprajem nikomu zazit ten pocit,ides na operaciu s tym,ze ti vyberu cysty a ledva sa preberies a uz ti dr. hovori,ze otehotnies iba ak zazrakom...no dodnes mi to nikto nezdovodnil....jasne,je tu problem,ale ako to moze vyhlasit,ked sme sa nesnazili este??? hrozne.... a pritom mnohe smojou dg. maju deti ci uz prirodzene,alebo cez IVF.... len psychika robi vela a lekari nam ju nicia este viac.... snad aspon IVF vyjde za tie peniaze a trapenie...
@maciatko115 neslahne, bo tento cyklus všetky plodíme, tehotnieme, kryjeme a tak 😀 takže hlavu hore a s pokrikom "dostehotnenia" ťa tu chcem vidieť ovulovať okolo 4. augusta. to aby si mala termín pôrodu ako ja 🙂
@zuzulienocka77 beriem. šak ako inak. všetke budeme rodiť vvvvvvvvvvvvv máji?????? 😀 😀
@mawiya @zuzulienocka77 dufam, ze potom v sukromke majovky znesete aj nejaku tu marcovku 😀
@senta_sofia my budeme súkromka - že "len tehotné a vyšinuté" a tam budeš jednoznačne patriť mojaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
@jaja9891 joj, ked pišeš o operaciach, často myslím na dievčinu, ktorá ležala po laparoskopii so mnou na Jiske. Ja som tam ležala po cisarskom. Tak sme sa rozpravali a som sa pytala, že prečo jej robili lalaprku. Tak mi tak neurčito povedala (mala tušim ešte len 17 rokov) že ona ešte stále nema menštruaciu a teraz po tej laparke jej nikto poriadne nechce odpovedať, ked sa ich spýta, že na čo prišli, že aj mama sa vyhyba odpovedi, že ma strach či vôbec niekedy bude mať deti. Tak na nu občas si tak pomyslím, že ako sa asi ma, ako je na tom a tak....
dobre ranko babule 🙂 @mawiya no sa citim ako zbity pes,no ty si optimistka jak blazen 😀 😀 😀 😀 v porodnicach by mali radost,keby ste vsetky na svk v maji rodili 🙂.......idem makat pekny den......
@janaochi ďakujem veľmi pekne, popravde, ja si na teba nespomínam, ale nevadí 🙂 Zároveň potíšku gratulujem k čerstvému tehotenstvu 🙂 Výpočet podľa jonáša nájdeš tu: http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas... Je možné, že si mala ovulku po MS, skús nahodiť údaje, čas narodenia aspoň približne, ak nevieš presne - potom daj vedieť, či ti to sedí 🙂 Kedy si mala poslednú MS?

@rybkaa a uplne cisto nahodou, v mesiaci, ked si pocala naposledy, netusis, aku si mala plodnost, resp. zivotnost, ci to vobec sedi? spatne to nevie vyratat?