icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
20. júl 2018

@evi38 no toho 2.augusta som objednaná,to budem už 6t+5,tak neviem či bude dačo vidno,ten dr povedal že sa mám preobjednat lebo je to skoro a že tu nebudem chodiť ako na klavír😠ach jaj

bona69
20. júl 2018

@domci1203 a mala si silnú ms? nemôžeš byť tehu?keď máš také vysoké teploty?

izy1661
20. júl 2018

@evi38 no, zatial okrem hp mi nic nerobili. Ten, okrem amh mam úplne v poriadku... Objednana som až koncom augusta najbližšie , tak uvidíme, či nejak pokračime(ideálne, aby som tam prišla už tehu :D )

daniela123321
20. júl 2018

@bona69 Ahoj.6+5tt ti už bude na sone pekne ❤️ biť

bona69
20. júl 2018

@daniela123321 tie dva týždne dovtedy budú nekonečné 😞😀❤️

evi38
20. júl 2018

@bona69 no to uz by si mohla mat aj srdiecko 🙂...dnesni lekari ach jaj...

domci1203
20. júl 2018

@bona69 mala som normálnu ms ako vždy trvala 5dni a potom od 6 do 8 dna špinenie bolo 🙂 toto budú zrejme u mna také normálne predovulacne teploty lebo po ovulacne ja mam. Nad 37,0 az do 37,3 a ked mi ma. Prísť ms tak klesnem. Na 36,8

bona69
20. júl 2018

@domci1203 aha,tak asi budeš taká horkokrvna😀
To ja som ako psi cumak😁

domci1203
20. júl 2018

@bona69 asi hej no 😀mam strašne rada teplo tak potom aj také teploty sú 😀tak každá sme nejaká 🙂

bona69
20. júl 2018

@domci1203 však hej😁 držím palce nech vám to čím skôr vyjde ❤️❤️❤️

hope40
20. júl 2018

@domci1203 inofolic by nemal zmenit teplotu uzivam to uz od December minuleho roku a mne sa BT nezmenila as po potrate vo February pre O mam nizsie ako pred tehu... o tom druhom co uzivas neviem ... liecis sa na stitnu zlazu?

taily30
20. júl 2018

@domci1203 mne tiez nedavno zistili stitnu zlazu, ale ja mam prave naopak hrozne nizke teploty a aj tlak. ako mrtvola...preto mi je stale zima 😒

martinade
20. júl 2018

Baby dosiel mi vitex 🙂 a o týždeň v stredu s bratom aj gynex. Mozem začať už teraz brať? Ako sa to spravne berie? Na obale je napisane 1 kapsula 2x -3x denne. Ale nepise sa ci pred jedlom po jedle?
A gynex kvapky? Niekde som čítala ze baby maju 5 dnovú pauzu v mesiaci... Či to môžem bez prestavky brať?

domci1203
20. júl 2018

@taily30 a mas. Zvýšenú alebo zníženú funkciu štítnej žľazy.

domci1203
20. júl 2018

@hope40 ano už 3 Roky sa liecim a žiaľ az do konca života sa budem. Lebo ja mam. Autoimunotneho charakteru zníženú funkciu štítnej žľazy moje telo vytvára protilátky proti štítnej žľazy a ničí tak tkanivo.

taily30
20. júl 2018

@domci1203 povedala ze hypothyroidism hodnota TSH 5.1 a rozmedzie je od 0.45-4.5 akurat pred par dnami som isla aj na hormonalny profil a dodatocne na T3 a T4
a ty?

bona69
20. júl 2018

@martinade ja som brala vitex 1rano na lacno,ale ja som mala 1000mg, neviem aký máš ty,no ale pred jedlom,no a gynex som brala 1/2hod pred jedlom tiez 3x7kvapiek 21dni a potom 7dni pauza,

bona69
20. júl 2018

@martinade hej a vitex som brala bez prestávky 3mesiace,a stačilo 😀❤️

taily30
20. júl 2018

@martinade ja beriem len Vitex a tiez ako bona69 len rano na lacno, tiez mam 900mg. 30 min nejest. Gynex nemam, ten tu asi nekupim. Ani moc o nom neviem, musim nacitat.

domci1203
20. júl 2018

@taily30 ja mam zníženú funkciu štítnej žľazy autoimunotneho charakteru. Moje telo vytvára protilátky proti štítnej žľazy a ničí tak tkanivo. Ale liekmi mi udržujú ako tak v norme hodnoty. Teraz idem septembri na kontrolu tak som zvedavá na výsledky

taily30
20. júl 2018

@domci1203 joj, takze bez liekov to u teba uz nepojde. ale nevadi, co mi lekarka povedala, tak tieto tabletky na stitnu zlazu su v pohode aj pocas tehotenstva. ja zatial nemam ziadne lieky, nakolko mi to este len zistili a este nemam vysledky z druheho odberu. ale co som citala, tak stitna moze sposobovat nepolodnost, suchu kozu, vypadavanie vlasov, zle nechty....je toho milion...a vsetko co som uviedla aj veru mam 😒 ja len dufam, ze hormonalny panel bude dobry a upravou stitnej sa vsetko zlepsi

martinade
20. júl 2018

@bona69 @taily30 ďakujem baby. Ja mam 400 tak asi budem brat 2 tabletky rano na lačno
A idem to rychlo schovať bo chlap zase bude krutit hlavou a hovorit ze pcham do seba same chémie 😂

domci1203
20. júl 2018

@taily30 ak budeš mat lieky tak ti udržia Hodnoty štítnej žľazy ako tak v norme. Np veru mne. Vlasy padajú ze koniec 😀hotová katastrofa to je mne zároveň pri vyšetrení štítnej žľazy zistili aj pco čiže no je to pestré. Ale tak pco je asi v dnešnej dobe dajaká civilizačna choroba každá druhá ju ma

taily30
20. júl 2018

@martinade hahahaha, vo Vitex veru nemas chemie

taily30
20. júl 2018

@domci1203 a pco ti zistili z coho? krvi? ja zatial taky titul nemam...hoci pred par rokmi som bola na laparoskopii a odstranila mi endometriozu, jednu velku cystu vo vajecniku som mala, jeden vajecnik prekruteny a prirasteny s stene maternice....riadny bordel...ale vnutri by to malo byt ok, aj priechodnost je, tak skor len tie hormony v nerovnovahe...

martinade
20. júl 2018

@taily30 to tazko vysvetlim chlapovi.😂 skusala som a nepomohlo

taily30
20. júl 2018

@martinade haha, nuz, tak ako hovoris, schovaj a nemusi ani vediet 🙂

martinade
20. júl 2018

@taily30 presne to mam v plane 😂

bona69
20. júl 2018

@martinade ja som tiež kúpila,schovala,nič som mu nehovorila,lebo tiež už mal toho dosť čo všetko som nakúpila, vitamínov a kadečoho😁

domci1203
20. júl 2018

@taily30 hej z krvi v Ľubochni ked mi robili vyswtte2na štítnu žľazu tak podľa hodnoty hormónov mi zistili pco. Ja tiež som bola v októbri 2017 na laparoskopii tam mi odstránili hrubý obal na vaječníkov a male cysty pco mi poprepichovali a na ľavom vaječníku odstránili zrasty a od vtedy cyklus ako hodinky moj najdlhší bol od operácie 2 krát 34dc inak mávam teraz cykli od 28dc do 31dc a ovulácia prebieha asi prvýkrát ju aj cítim aj hlien je aj všetko.