Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 Ahoj.6+5tt ti už bude na sone pekne ❤️ biť
@daniela123321 tie dva týždne dovtedy budú nekonečné 😞😀❤️
Baby dosiel mi vitex 🙂 a o týždeň v stredu s bratom aj gynex. Mozem začať už teraz brať? Ako sa to spravne berie? Na obale je napisane 1 kapsula 2x -3x denne. Ale nepise sa ci pred jedlom po jedle?
A gynex kvapky? Niekde som čítala ze baby maju 5 dnovú pauzu v mesiaci... Či to môžem bez prestavky brať?
@domci1203 joj, takze bez liekov to u teba uz nepojde. ale nevadi, co mi lekarka povedala, tak tieto tabletky na stitnu zlazu su v pohode aj pocas tehotenstva. ja zatial nemam ziadne lieky, nakolko mi to este len zistili a este nemam vysledky z druheho odberu. ale co som citala, tak stitna moze sposobovat nepolodnost, suchu kozu, vypadavanie vlasov, zle nechty....je toho milion...a vsetko co som uviedla aj veru mam 😒 ja len dufam, ze hormonalny panel bude dobry a upravou stitnej sa vsetko zlepsi
@taily30 ak budeš mat lieky tak ti udržia Hodnoty štítnej žľazy ako tak v norme. Np veru mne. Vlasy padajú ze koniec 😀hotová katastrofa to je mne zároveň pri vyšetrení štítnej žľazy zistili aj pco čiže no je to pestré. Ale tak pco je asi v dnešnej dobe dajaká civilizačna choroba každá druhá ju ma
@domci1203 a pco ti zistili z coho? krvi? ja zatial taky titul nemam...hoci pred par rokmi som bola na laparoskopii a odstranila mi endometriozu, jednu velku cystu vo vajecniku som mala, jeden vajecnik prekruteny a prirasteny s stene maternice....riadny bordel...ale vnutri by to malo byt ok, aj priechodnost je, tak skor len tie hormony v nerovnovahe...
@taily30 hej z krvi v Ľubochni ked mi robili vyswtte2na štítnu žľazu tak podľa hodnoty hormónov mi zistili pco. Ja tiež som bola v októbri 2017 na laparoskopii tam mi odstránili hrubý obal na vaječníkov a male cysty pco mi poprepichovali a na ľavom vaječníku odstránili zrasty a od vtedy cyklus ako hodinky moj najdlhší bol od operácie 2 krát 34dc inak mávam teraz cykli od 28dc do 31dc a ovulácia prebieha asi prvýkrát ju aj cítim aj hlien je aj všetko.

@evi38 no toho 2.augusta som objednaná,to budem už 6t+5,tak neviem či bude dačo vidno,ten dr povedal že sa mám preobjednat lebo je to skoro a že tu nebudem chodiť ako na klavír😠ach jaj