icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
23. júl 2018

@evi38 mne az po 15 dc... Pred prvym potratom okolo 12 dc... Pre istotu budem aj ovulaky robit, keby chcela dojst skor ;)

ikonica
23. júl 2018

@evi38 inac mna by mm pekne zjazdil, keby som mu nieco davkovala poza jeho chrbat... Mne osobne by to tiez nebolo prijemne keby mi to on takto robil.... Moj tiez odmietal, jedine co bral je folandrol... Ale uz sa polepsil... Najma ked videl vysledky spg...

evi38
23. júl 2018

@ikonica mne tiež po kyrete sa posunula ovu, ale už sa to upravilo 🙂...čo sa týka mm jemu sa páči, že sa zdravo stravujeme, chutia mu bylinkové čaje a chváli má, že sa starám o jeho zdravie, len nevie, že sú aj na lepší spg...myslím, že pre dosť mužov je to chúlostiva téma, tak mu to nemusím pripomínať, že sú okrem iného aj na lepší spg 🙂

dadulik6
23. júl 2018

Dalsi negat tt do zbierky 😭

martinade
23. júl 2018

@dadulik6 to mi je ľúto... Ale pokial ms nie je, este je stale šanca

dadulik6
23. júl 2018

@martinade uvidime ja uz cakam ms zajtra urcite teplota klesne a ja sa budrm zase modlit aby to uz v dalsom cykle vyslo

evi38
23. júl 2018

@dadulik6 akú dlhu mávaš LF? U mna v deň ovu už býva často C hlien čiže teoreticky by si mohla mat ovu 21 DC

martinade
23. júl 2018

@dadulik6 teplota ti isla hore. Väčšinou pred ms klesa. Nechcem davat nejake nadeje, ale u teba je to prave opačne a teplotu mas nad 37. Držím silno pršteky

dadulik6
23. júl 2018

@martinade mala som rovnych 37 nebolo mi sice teplo ale zobudila som sa velmi spotena
@evi38 raz mam 11 niekedy 13 v pripade ked nieje anulak naposledy bola 11lf

martinade
23. júl 2018

@dadulik6 ja len, ze ti neklesla teplota na 36,7 abo 36,6 ale ju mas pomerne vysoku na to, ze cakas ms. Držím pršteky, uvidis o par dni

dadulik6
23. júl 2018

@martinade veru tak cas ukaze a este aj to mam nevyhodu ze neviem kedy bola ovu a mozno ani nebola ak mi to takto stale skakalo ach hnevam sa na seba ze som zabudla ten teplomer doma a nebrala ho na dovolenku

martinade
23. júl 2018

@ikonica takže uz meriaš ovulu, držím pršteky nech uz to vyjde 🙂

ikonica
23. júl 2018

@martinade hej dnes som zacala... Som 8dc... Drzim palce aj tebe v dalsom kole ;)

kasandra999
23. júl 2018

@sonka_miro ahoj prosím ťa ako berieš tu fytosoju? Ďakujem ja ju beriem už druhý mesiac a teším sa, že mám každý mesiac menzes keď už nie tehotenstvo.

taily30
23. júl 2018

@sonka_miro od takychto veci nemozes ocakavat vysledok za mesiac, vzdy aspon 3 mesiace a ked nevidis vtedy nejaku zmenu, prestan uzivat. ale nie po mesiaci 😉

izy1661
24. júl 2018

Ja som vedela, že sa nemôžem tešiť predčasne :(

dadulik6
24. júl 2018

@izy1661 ale to mas na ms skoro este aku mavas lf? Moze ist o uhniezdenie 😉 drzim palce

izy1661
24. júl 2018

@dadulik6 11-12 dňovú. No ja viem, že skoro, ale i tak sa mi to nepáči :/ Až takýto pokles.

lauritka
24. júl 2018

@izy1661 to este vobec nemusi byt pokles pred ms.uvidis zajtra.malo by to zase vyskocit
To je este velmi skoro.

dadulik6
24. júl 2018

@izy1661 uvidis zajtra stupne 🤞

sonka_miro
24. júl 2018

@bona69 ked som brala fytosoju mala som ovulku hned od prveho mesiaca. Na vitex som presla lebo mi bolo tazka z fytosoje ale zatial len anovulak. A brala si 1 alebo 2 tablety denne.

sonka_miro
24. júl 2018

@ikonica ked som brala fytosoju tak som mala ovu a pri vitexe zatial anovulak. Skusim teda este snad to pojde. A staci 1 alebo 2 tablety denne?

sonka_miro
24. júl 2018

@kasandra999 ahoj brala som len my bolo tazko s tolkych tabliet. Mrchu mam pravidelne aj bez nej nastastie ale ovu som nemavala a s fytosojou ano.

izy1661
24. júl 2018

@lauritka
@dadulik6
Dúfam, naozaj je to ešte skoro.
Uvidíme čo z toho bude 🙂

ikonica
24. júl 2018

@sonka_miro ber tak ako mas napisane..ja mam 400 mg od swansonu a brala som dve.... ja som to brala kvoli zvysenemu prolaktinu...prvy mesiac som vitex brala vo forme kvapiek Mastodon a druhy kapsule plus k tomu ten druhy mesiac aj gynex a zadarilo sa len to neskoncilo dobre... a su tu dalsie min. tri baby ktorym po dlhom snani zabrala tato kombinacia.... a mozno to bola len nahoda...kto vie 🙂

bona69
24. júl 2018

@sonka_miro ja som brala vitex od kiwu-wuki 1denne,ale tento mesiac k nemu inofolic 2x1.skus aj gynex k tomu

ikonica
24. júl 2018

ups oprava, kvapky Mastodynon

ikonica
24. júl 2018

@bona69 ako sa mas? mas uz aj nejake priznaky, nevolnosti?

evi38
24. júl 2018

@izy1661 je to velmi skoro na ms...priklanam sa k uhniezdeniu, ak zacne teplota stupat 🙂...drzim silno palce, aby sa zadarilo 🙂

evi38
24. júl 2018

u mna dnes takto...8DC vajecniky aj brusko uz citim, tak dufam, ze ovu prebehne, tak do 3 dni