Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica mne tiež po kyrete sa posunula ovu, ale už sa to upravilo 🙂...čo sa týka mm jemu sa páči, že sa zdravo stravujeme, chutia mu bylinkové čaje a chváli má, že sa starám o jeho zdravie, len nevie, že sú aj na lepší spg...myslím, že pre dosť mužov je to chúlostiva téma, tak mu to nemusím pripomínať, že sú okrem iného aj na lepší spg 🙂
@sonka_miro ahoj prosím ťa ako berieš tu fytosoju? Ďakujem ja ju beriem už druhý mesiac a teším sa, že mám každý mesiac menzes keď už nie tehotenstvo.
@sonka_miro od takychto veci nemozes ocakavat vysledok za mesiac, vzdy aspon 3 mesiace a ked nevidis vtedy nejaku zmenu, prestan uzivat. ale nie po mesiaci 😉
@bona69 ked som brala fytosoju mala som ovulku hned od prveho mesiaca. Na vitex som presla lebo mi bolo tazka z fytosoje ale zatial len anovulak. A brala si 1 alebo 2 tablety denne.
@ikonica ked som brala fytosoju tak som mala ovu a pri vitexe zatial anovulak. Skusim teda este snad to pojde. A staci 1 alebo 2 tablety denne?
@kasandra999 ahoj brala som len my bolo tazko s tolkych tabliet. Mrchu mam pravidelne aj bez nej nastastie ale ovu som nemavala a s fytosojou ano.
@sonka_miro ber tak ako mas napisane..ja mam 400 mg od swansonu a brala som dve.... ja som to brala kvoli zvysenemu prolaktinu...prvy mesiac som vitex brala vo forme kvapiek Mastodon a druhy kapsule plus k tomu ten druhy mesiac aj gynex a zadarilo sa len to neskoncilo dobre... a su tu dalsie min. tri baby ktorym po dlhom snani zabrala tato kombinacia.... a mozno to bola len nahoda...kto vie 🙂
@sonka_miro ja som brala vitex od kiwu-wuki 1denne,ale tento mesiac k nemu inofolic 2x1.skus aj gynex k tomu
ups oprava, kvapky Mastodynon

@evi38 mne az po 15 dc... Pred prvym potratom okolo 12 dc... Pre istotu budem aj ovulaky robit, keby chcela dojst skor ;)