icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
24. júl 2018

@sandra151
No ja neviem,ale mne to pride ako anovulak.
Keby som aj brala do uvahy,ze 11 DC je prazdny kruzok a teplota mohla byt spravna ina,tak ovu bola 15 DC.
Uvidis ako zajtra.Mne niekedy den pred ms vyskoci teplota hore a na dalsi je uz dole a mam ms.
Tvoja nech sa drzi 😉

domci1203
24. júl 2018

Ja dnes takto🙂....ovulacny test 2 deň pozitívny

evi38
24. júl 2018

@sandra151 tiez by som uvu dala na 15 DC 🙂...aku mavas dlhu LF?
@katusikkk ty si ako na tom, uz nemeriavas?
@domci1203 ak zajtra stupne teplota, tak mozno ovu vyznaci na dnes 🙂...kazdopadne drzim palce 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
domci1203
24. júl 2018

@evi38 horny dnes spodný včera. Tak asi ešte ovu len bude potom

sandra151
Autor odpoveď zmazal
evi38
24. júl 2018

@domci1203 ten dnesny je este mokry? Ovu prebehne od testu od 12-48 hodin, len to treba pocitat az od posledneho pozitivneho cize od dnesneho, takze bud dnes, zajtra, maximalne pozajtra, tak by som este posnazila 🙂...ale to uvidis aj podla teploty a podla pocitu ovu...ja ju napriklad vzdy citim 🙂

domci1203
24. júl 2018

@evi38 dnešný to už je suchý 🙂.... Včera som. Cítila raz vpravo raz vľavo bolesti také bodave ale kto vie no. Posledný pomer bol v nedeľu drahý príde az dnes v noci domov tak do štvrtku sa posnažíme🙂 a uvidím aká bude teplota zajtra

dadulik6
24. júl 2018

U mna dnes pokles tak vecer alebo zajtra mozem uz cakat ms

katusikkk
24. júl 2018

@sandra151
Ked zajtra nepadnes ,co verim ,ze nepadnes ,tak ms uz nedojde 🙂

@evi38
Po IVF som nejaky mesiac merala sporadicky,niektore vobec.Pred IVF som mala ovu pri 37 a potom sa drzala od 37,2 do 37,4.
Po IVF moje poovulacne boli do 37 🙂 Tak netusim cim som tak vychladla hahah
Tento mesiac po dlhom case meram od ovulka graf bol celkom pekne hore,dokonca 9 den rapidny pokles co tu hned kazdy mysli,ze je to implantacny pokles,potom teplota zas hore,ale dnes uz klesam,takze ms zajtra pride.
Inak uz nerobim nic.Prestalo ma to bavit 😒

sandra151
Autor odpoveď zmazal
evi38
24. júl 2018

@sandra151 tiez myslim, ak ti zajtra neklesne, mozes vyskusat iny test uz ti mozno ukaze 🙂...drzim palce 🙂
@katusikkk aj vam nieco povedali, preco sa nedari? Lebo si pamatam, ze si mavala grafy super, do ovu ste sa trafili 🙂...to, ze ta to prestalo bavit plne chapem...ja sice uzivam vsetko mozne aj odmeriam,ale to beriem taku rutinu ako to, ze kazdy den ranajkujem...nejak som uz presla do fazy, ze som sa zmierila s tym, ze uz babatko nebude
@domci1203 to bodanie je v pohode, to je pred ovu...to mam aj ja uz 3 den...ovu je take skor ostrejsie a len take chvilkove...proste, ze sa to vajicko uvolni z folikulu 🙂

martinade
24. júl 2018

@dadulik6 uf... 😖

dadulik6
24. júl 2018

@martinade presne ako som predpokladala uz len cakat ale nevadi ide sa dalej raz sa hadam podari

katusikkk
24. júl 2018

@evi38
Ja som ok (az na moj vek ),len priatel ma zly spermiogram.Bral vsetko od vymyslu sveta a este sa zhorsoval.Ivf neuspesne .Do dalsieho som uz ist nechcela.
Takze som uz tiez zmierena.
Ja mam pri ovu taky den dva jemne bolesti a mavam ju skoro presne na den,takze aj viem kedy ju mam.
Uz je to vyse rok a pol,takze sance sa znizili aj tie co nejake boli.
Nevadi.Nemozme mat vsetko 🙂

martinade
24. júl 2018

@dadulik6 tak další mesiac to dáme všetky 🙂

dadulik6
24. júl 2018

@martinade dufajme ze teraz uz naozaj 😉

domci1203
24. júl 2018

@evi38 a egg hlien ze by bol tak dlho pred ovu? Lebo egg som mala sobotu q teraz je kremovy a vodnatý. Ale dúfam že po 3 rokoch sa to podarí 🙂

monika20111990
24. júl 2018

Prosim poradite mi ja som uz zúfalá tento mesiac teploty skáču hore dole uz dva krat mi ovulku oznacilo a dva krat zrušilo vcera ked som si merala teplotu tak mi graf oznacil ovulaciu vidno na prvej foto a dnes ked som si merala a zadala do grafu uz mi ju znova vymazalo vidno na druhej foto😞

andrejkap123
24. júl 2018

@monika20111990 anovulacny? :/

monika20111990
24. júl 2018

@andrejkap123 ale aj napriek tomu ze som dva dni po sebe mala pozitívny ovulacny test?

katusikkk
24. júl 2018

@monika20111990
To,ze je ovulacny test pozitivny neznamena,ze ovu prebehla.Test ukazuje len to,ze ovu sa blizi.
Ovulku potvrdi teplota.

andrejkap123
24. júl 2018

@monika20111990 ano mne gynekolog povedal ze to ze je pozitivny ovulacny test neznamena ze ovu prebehla ..

andrejkap123
24. júl 2018

@katusikkk presne ako si povedala 😀

evi38
24. júl 2018

@monika20111990 skus dat na zajtra vyssiu teplotu, co ti to spravi 🙂...ale prvy graf podla mna dobre nie je, skor by som, ak stupnu teploty dala ovu na 20 DC 🙂

evi38
24. júl 2018

@domci1203 hlien nevadi, to ja mavam W alebo E aj niekolko dni pred ovu...podla teploty ovu este neprebehla 🙂

bona69
24. júl 2018

@ikonica ahoj, mám sa dobre,sem tam pobolieva podbruško alebo ľavý vaječník,trochu aj na dotyk je citlivý, čakám na ten budúci týždeň že pôjdem k svojej dr.dufam že bude všetko ok.inak okrem bolavych vystupenych bradaviek nebadam žiadne príznaky,ani nevoľnosť, akurát nemám chuť na sladké už.cas sa strašne vlečie,už by som chcela vedieť že je všetko tak ako má byť 😞

monika20111990
24. júl 2018

@evi38 skusim vďaka

nevenka
24. júl 2018

@evi38 ahoj, skusila som prepisat moj graf z Ovuview do FF, hpdilo mI tam ovulku, ale ovulacny test bol pozitivny az 8.7., tak ja neviem...