Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nevenka mne to takto sedi 🙂...po pozitivnom teste prichadza ovu od 12-48 hod...cize 8.7. si mala pozitivny test a 9.7. prebehla ovu...nemas tam zaznacene BD ani hlien ci krcok, ale podla mna je vyznacena ovu dobre 🙂...podla teploty to skor vyzera, ze sa blizi ms...neskusala si test?
Môže ma tak mierne pobolievať, a mať také mierne sem tak slabunké(ale cítiť ich) kŕče ako počas ms? Tá má prísť najskôr až o 4 dni :/ Takže tomu to nepripisujem, a sem tam také mravčenie v prsiach. Mohlo by to naozaj znamenať spolu s dnešným grafom implantáciu? Viem, že jediné, čo môžem, je počkať na víkend ... ale úprimne, podľa vás?
@sonka_miro zalezi kolko mg mas v jednej tabletke, ja napr. mam 900mg, takze jedna staci
@taily30 ja mam tusim 400 mg
@sonka_miro tak ber 2 tabletky, myslim, ze max.davnka na den je 1000mg. a ja to beriem rano na lacno
@evi38 nie, neznacila som hlien, strasne tazko sa mi to robi, lebo mam nejake chronicke veci dolu, nikto nevie prist na to, co to je, ale asi neurologicke. Este v dobe ovulacie brala cipky na mykozu, inak uplne plodny hlien nemavam. Napriek tomuto mam dve deti, tretie zatial nie je v plane, len si meriam bazalku kvoli stitnej zlaze a ci je ovulacia. Neviem, preci ten Ovuview mi to nezaznacil 🙄...no test nemusim robit, poobede prisiel menzes...dakujem velmi pekne za radu...
ahojte a meriate si teplotu v ústach či? aké s tým máte skusenosti? je lepšie tam dole merať?
@nevenka za máličko, rado sa stalo od toho sme tu, aby sme si pomohli 🙂... čiže graf s ms súhlasil
@izy1661 teplota ti začína stúpať, ono sa nemusí vrátiť hneď s prvou teplotou naspäť 🙂...bolesti bruska sú dobre znamenie 🙂
@darja12 test je pekne pozitívny ovu buď dnes, zajtra 🙂 ale ešte by som navecer spravila 1 ovu test či nebude ešte pozitívny...držím palce...ako dlho sa snažíte?
@evi38 ďakujem za povzbudenie, padlo to vhod 🙂 Uvidíme, najdôležitejšia teplota bude v piatok, čiže 11DPO. Ak bude nad 36,8 spravím v piatok test 🙂 Ak nie, tak to bude zbytočné... zajtrajšia teplota ešte nebude mať moc výpovedný charakter, asi ako dnešná, ale dúfala som, že to vyskočí viac hore 🙂 Ale moja normálna poovulačná teplota je tak medzi 36,7-36,9, takže som v norme 🙂
@evi38 ahoj, tretí cyklus sa snažíme.. už jedno máme, dievčatko a ted by sme chceli chlapca, tak sa snažím trafiť do ovulácie, aby sme zvýšili šance🙂) min mes som mala asi mikropotrat.. hcg test 3x slabo pozit a meškanie 4 dni, príznaky tehu silné.. tak dúfam to teraz výde a budem mať ovu aj podla bt.. dakujem
Baby :((( Som zmätená. Išla som si len zo zaujímavosti odmerat teplotu (dolu) a na teplomery bola krv. Nebola jasne červená, taká tmavsia, ale bola :( Po wc nebola na toaletaku, ale som zmätená. A teplota ? 37,8℃ ! A to nie som chorá, som zmätená. Teplotný rozdiel skoro 0,7 za 2 hodiny (na obed len 37,15 a teraz toto). Čo to môže znamenať? Veď mas ma prísť najskôr v sobotu :(
@izy1661 to je podľa mna z uhniezdenia 🙂 ja som tak mala minule leto... silná ostrá bolesť v noci, ráno zvýšenie BT, večer splnenie...potom teplota klesla a potom už išla hore 🙂
@darja12 držím palce, ja mám 2 chlapcov a u mna určite boli pred ovulkou 🙂
@libusa1980 graf je ok aj testy 🙂 ovu ešte neprebehla 🙂 tiež čakám možno, zajtra, pozajtra a včera bol ovu test svetlejší ako tvoj 🙂 tento mesiac som bez testov, včera som chcela kúpiť v drogérii a priateľ, že idem s tebou 😀 tak som kúpila farbu na vlasy, testy som pred ním nechcela 🙊🙈...máš prosim graf aj z minula?
@evi38 nám sa to dievčatko podarilo 4 dni pred ovu... inak to máš pravdu. pred chlapom radšej zatajiť.. kedže testujem 1x, tak o tom vie.. ale nepáči sa mu tá vedeckosť.. ak to nevýde, bud mesiac mu už výsledky nebudem ukazovať. len ak sa opýta.. a robila som si ešte teraz test a sú skoro rovnaké... mám aj bielkový hlien.. sa naťahuje aj 10 cm, polesti boli včera a dnes, nebudem ja už dnes večer otáľať🙂
@evi38 ja tento mesiac testujem prvý krát s ovu testami a bt si meram tretí mesiac a to boli iné teploty ako teraz.Sa mi vidia nejaké vysoké
@libusa1980 podla testov si ovu este nemala, meraj dalej 😉

@nevenka neda sa mi nejako upravit prispevok...vyskusam tam nehodit ten pozitivny test, takto by to aj sedelo vzhladom na predchadzajuce cykly. Na menstruacii sa to nejak prejavi, ked by bol anovulacny, neviete?