icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

izy1661
25. júl 2018

@evi38 no, už je toho trošku viac :/ teda, neni toho vôbec veľa, len take jemné ružové na toaletaku, ale bojím sa, ze je to predzvesť ms, lebo sa citim úplne ako počas nej :((

libusa1980
25. júl 2018

@taily30 a mám merať teraz každý deň či stačí každý druhý keď mám vyše týždňa rovnaké čiarky

taily30
25. júl 2018

@libusa1980 ovulacny test je pozitivny, ked ta ciarka je taka ista tmava alebo tmavsia nez ta kontrolna ciarka. ja napriklad som ani netusila, ze mavam anovulacny cyklus (min.mesiac). meraj kazdy den, kym tie ciarky nie su rovnakej farby

libusa1980
25. júl 2018

@taily30 a bt by mala klesnúť keď bude ovu test pozitívny?

taily30
25. júl 2018

@libusa1980 skus napisat @martinade ona vie vyborne vysvetlit. nechcem ta odbit alebo ti pisat bludy, nakolko sama sa viac menej ucim. moje telo sa zblaznilo a som z toho na vetvy 😒

taily30
25. júl 2018

ako je to mozne, ze cim blizsie k predpovedanej ovulke, tym viac moje ovulacne testy su belsie a belsie. ja uz tomu ozaj nerozumiem!

dadulik6
25. júl 2018

poobede robeny test uz mi z toho hrabe vididite to tiez? Duch alebo kanalik 🙈

bona69
25. júl 2018

@dadulik6 mne to príde skôr ako čiarka,juuj držím palce ❤️❤️❤️

dadulik6
25. júl 2018

@bona69 uvidim nejdem robit poplach zatial to berem ako negativne ale ked som to zbadali mi ak test vypadol a zarila som donho nechtom 😂

bona69
25. júl 2018

@dadulik6 skus ráno, uvidíme či bude silnejší a či poskocis s teplotou, budem myslieť na teba ❤️🤗

dadulik6
25. júl 2018

@bona69 dakujem len nemam test doma radsej som sa nezasobovala a teraz lutujem rano skoro vstavam do roboty a do lekarne sa dostanem az vecer tak zajtrajsia teplota povie viac najskor budem moct testovat v piatok ak dovtedy nepride mrcha

domisi
25. júl 2018

Och ženy...dlho som sa neozvala... V máji to vyzeralo naozaj sľubne...prvá foto, ale testy boli úplne biele...a aj hcg žiadne. Tak som vôbec nechápala, čo s mojím telom je. Nakoniec sa spustila ms. Minulý mesiac zase nič...a tento...no neviem. Druhá foto...podľa teploty je malý nárast, FF oznacilo ovulku ciarkovane ..a ja neviem či vôbec bola. Testy neboli pozitívne... Najbližšie mal asi piatkový.. ale môže byť, že som nechytila vrchol a že bol zriedený moč...aj keď som sa snažila tie 2 hodiny nepiť, hoc môj manžel je na to alergický, keď nepijem, lebo ma potom bolí hlava atď...takže tak. Čo si myslíte...bola? Nebola?

bona69
25. júl 2018

@domisi myslím že toho 13teho ti dobre označilo,čiže myslím že bola🤗

bona69
25. júl 2018

@dadulik6 budem dúfať s tebou že nepríde 💝🤗❤️

libusa1980
25. júl 2018

@dadulik6 ja tam tiež vidím druhú čiarku (ducha) držím palce nech ti to vyjde 😉

dadulik6
25. júl 2018

@libusa1980
@bona69 dakujem vaaam dufam ze mate pravdu bol by to maly egyptan 😂 tak uvidime srahemu som zatial nic nepovedala nejdem robit falosny poplach urcite dam vediet

domisi
25. júl 2018

@bona69 oj dúfam, že bola a že kamoška nepríde 😀
Uvidíme ďalšie dni aké budú teploty...či sa to podrží hore a bude stúpať. Mohlo by 🙏😊

dadulik6
26. júl 2018

Dnes zase kusok vyssie no uvidime co z toho bude

izy1661
26. júl 2018

Poviem vám, že keby že nemeriam bt, tak si myslím, že som dostala normálnu ms. Teda... Je slabá , ale farbou asi aj rovnaká.. Len teda o 3-4 dni skôr?? To je nejaká hovadina...
No bt ráno takto, tak ja už ničomu nerozumiem :(

domci1203
26. júl 2018

Bazalna teplota takto. Vrchný ovulacny test je z utorka včera už bol slabší o dosť no teplota blud dajaký keď stále nevyznacila ovu prečo?

kikuska3567
26. júl 2018

Len tak ma napadlo merat bt lebo pri tehotenstve vraj nema byt 37 a viac..viem ze bez celeho cyklu su tie hodnoty nie moc vypovedne ale mam 6 dni do ms a predvcerom 36,8 vcera 36,9 a dnes rano uz 37 😱 co to znamena 😞

darja12
Autor odpoveď zmazal
darja12
26. júl 2018

@evi38 je to tam, dnes z ranného

ikonica
26. júl 2018

@dadulik6 dnes si netestovala?

ikonica
26. júl 2018

@izy1661 a test?

kvecinka321
26. júl 2018

Potrebovala by som poradiť. Prvý mesiac si meriam teplotu. Po potrate mám nepravidelný cyklus a všetky príznaky mi vymizli čo sa týka prichádzajúcej ms alebo ovulácie až na tento mesiac. Po skončení ms som mala bielkovy výtok. Teraz sa už mení na hustý. Je možné že som mala už ovulaciu?

izy1661
26. júl 2018

@ikonica negatívny(chcela som počkať na sobotu ach... Nevydržala som) . Ale zbytočne, nič z toho nebude zase :(

ikonica
26. júl 2018

@izy1661 no este pockaj... ta teplota je matuca.. mozno len silnejsie krvacanie po uhniezdeni.... skus vydrzat s testom do soboty....

izy1661
26. júl 2018

@ikonica uvidím aj podla toho, či sa to viac rozbehne alebo nie

dadulik6
26. júl 2018

@ikonica ahoj nie nemam testy a do lekarne sa dostandm az po praci