Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@taily30 a mám merať teraz každý deň či stačí každý druhý keď mám vyše týždňa rovnaké čiarky
@libusa1980 ovulacny test je pozitivny, ked ta ciarka je taka ista tmava alebo tmavsia nez ta kontrolna ciarka. ja napriklad som ani netusila, ze mavam anovulacny cyklus (min.mesiac). meraj kazdy den, kym tie ciarky nie su rovnakej farby
@taily30 a bt by mala klesnúť keď bude ovu test pozitívny?
@libusa1980 skus napisat @martinade ona vie vyborne vysvetlit. nechcem ta odbit alebo ti pisat bludy, nakolko sama sa viac menej ucim. moje telo sa zblaznilo a som z toho na vetvy 😒
ako je to mozne, ze cim blizsie k predpovedanej ovulke, tym viac moje ovulacne testy su belsie a belsie. ja uz tomu ozaj nerozumiem!
Och ženy...dlho som sa neozvala... V máji to vyzeralo naozaj sľubne...prvá foto, ale testy boli úplne biele...a aj hcg žiadne. Tak som vôbec nechápala, čo s mojím telom je. Nakoniec sa spustila ms. Minulý mesiac zase nič...a tento...no neviem. Druhá foto...podľa teploty je malý nárast, FF oznacilo ovulku ciarkovane ..a ja neviem či vôbec bola. Testy neboli pozitívne... Najbližšie mal asi piatkový.. ale môže byť, že som nechytila vrchol a že bol zriedený moč...aj keď som sa snažila tie 2 hodiny nepiť, hoc môj manžel je na to alergický, keď nepijem, lebo ma potom bolí hlava atď...takže tak. Čo si myslíte...bola? Nebola?
@dadulik6 ja tam tiež vidím druhú čiarku (ducha) držím palce nech ti to vyjde 😉
@libusa1980
@bona69 dakujem vaaam dufam ze mate pravdu bol by to maly egyptan 😂 tak uvidime srahemu som zatial nic nepovedala nejdem robit falosny poplach urcite dam vediet
Len tak ma napadlo merat bt lebo pri tehotenstve vraj nema byt 37 a viac..viem ze bez celeho cyklu su tie hodnoty nie moc vypovedne ale mam 6 dni do ms a predvcerom 36,8 vcera 36,9 a dnes rano uz 37 😱 co to znamena 😞

@evi38 no, už je toho trošku viac :/ teda, neni toho vôbec veľa, len take jemné ružové na toaletaku, ale bojím sa, ze je to predzvesť ms, lebo sa citim úplne ako počas nej :((