icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
27. júl 2018

@evi38 ahoj nie neskusala uz ani teraz nebudem len ak by nahodou dlho meskala ppjdem k dr na krv a hotovo

dadulik6
27. júl 2018

@darja12 cize takto hej? Tak ak budes mat este dve vyssie tak bola vcera drzim silno palce

darja12
27. júl 2018

@dadulik6 áno tak🙂) dakujeeem. myslíš, že ešte má ,,význam,, sa vrhnúť na chlapa ako náhle pride? už mám len biely hlien a veľmi málo..

darja12
27. júl 2018

@evi38 hehe.. tak držme si palce.. myslíš, že ešte má význam sa vrhnúť za chvílu na chlapa? má dovolenku🙂) mám už ale biely hlien a veľmi málo.. ale dnes by ešte mohol byt plodný den však?

dadulik6
27. júl 2018

@darja12 skusit mozes zato nic nedas 😉

domisi
Autor odpoveď zmazal
domisi
27. júl 2018

@evi38 no ja už nechápem tej teplote ..síce sa drží nad hranicou...ale tak nizko...prečo nevyskoci hore? 😃 tento mesiac asi zas nič z toho.
@bona69

evi38
27. júl 2018

@dadulik6 držím palce...na krv ideš dnes?
@darja12 jasne môžeš 🙂
@domisi tebe dosť vyskočila na 1 DPO...ten rozdiel tam je, neboj...niekomu ide postupne hore, niekto ma hore, dolu 🙂... ja som tiež už tak mala graf, že mi vyskočila o dosť a potom sa držala rovnaká teplota skoro pri čiare cely cyklus 🙂

darja12
27. júl 2018

@domisi skušaš poriadne jest potraviny s prirodzeným obsahom progesteronu? orechy, rybí tuk, semiačka, brokolicu, zemiaky atd?

dadulik6
27. júl 2018

@evi38 nie nie ak bude aj buduci tyzden meskat tak potom dalsi tyzden mam dovolenku tak by som si obehala dr

domisi
27. júl 2018

@darja12 nejak som to asi neriešila...čo mám konkrétne jesť...ale na orechy som alergická a ani semienka mi nerobia dobre..
@evi38 síce mi vyskočila, ale akože takýto graf som ešte nemala. Lebo keď naozaj bola ovulka, tak v lutealnej som stále mala vyššie. Ale je pravda, že mne sa tie grafy tak menia a žiaden nie je rovnaký...ani podobný.

darja12
27. júl 2018

@domisi progesteron, ktorý sa tvorí po ovulácii udrziava tehotenstvo.. tak je dobré to podporiť jedením týchto potravín.. ale nájdi si na nete... je tam dosť článkov, aby som ti netárala.. vyhladaj prirodzené zdroje progesteronu v potrave..

katkajahoda
27. júl 2018

Ahojte baby, co myslite na moj graf? Prvykrat meriam, byva taka teplota vyssia az do MS? A dnes som vstala o piatej na zachod tak som odmerala, teplota 37.09 a o 05:45 uz 37.14. Normalne meriam 6:15. Neviem ktoru brat. Tak som zaznacila tu druhu. Diky 😊

evi38
27. júl 2018

@katkajahoda ahoj 🙂 ovulku vyznacilo správne, graf pekný zatiaľ, len ťažko povedať, keď merias prvý cyklus...aké mávaš dlhé cykly, aj niečo uzivas, ako dlho sa snažíte? Na 10 DPO už môžeš skúsiť testik 🙂...držím silno palce 🙂

evi38
27. júl 2018

@ikonica ako u teba graf? Už sa blíži ovu? 🙂

katkajahoda
27. júl 2018

@evi38 dakujem krasne 🙂 mavam 29 cyklus, ale posledny bol 31. Po kyrete ktory bol v maji, sa trosku asi posunul....aj hlienu mam ovela menej, predtym som ho mavala dost . Co som si este vsimla, prsia ma vobec nebolia, pred kyretom asi tyzden pred MS bolievali. Snazime sa vlastne od marca, kedy sa aj podarilo na prvy sup, lenze zial v 10tt aj skoncilo MA :( Znovu sa snazime od juna po prvej ms...cely maj som brala gynex kvapky aj alchemilkovy caj som pila. Dnes rano som skusila test ale biely, zvedava som bola, chcela som este pockat :D znovu skusim asi pondelok, jooj keby to vyslo, v auguste nebudem s mm cez plodne dni :/

libusa1980
27. júl 2018

@evi38 no to dúfam že bude ovu lebo testy sú stále negatívne ale bt dnes klesla

libusa1980
27. júl 2018

Ahojte dnes ovu test rovnaký negatívny ale bt klesla

evi38
27. júl 2018

@katkajahoda to mi je ľúto 😔 tiež sa nám podarilo na 1 x, kyret v 10 tt a odvtedy už 11 cyklus a nič...ak sa ti bude držať teplota skús test o 2 dni 🙂
@libusa1980 dodržiavaš nepit aspoň 2 hodiny pred testovaním? Ale podľa mna sa už blíži 🙂

libusa1980
27. júl 2018

@evi38 áno nepijem niekedy ani celý deň lebo nepociťujem smäd zabúdam piť ☺️.Ja som tiež nemala problém otehotnieť vždy na 1 krát to vyšlo ale po kyrete 6.6 2017 MA sa nedarí aj clostybegit ,progesterón a inofolik beriem a vyše roka sa nedarí neviem čo sa stalo mám 2 deti 18 ročnú dcéru a 15 ročného syna

katkajahoda
27. júl 2018

@evi38 jooj tak aj ty si to zazila 😞 tak dufam ze co najskor sa zadari, drzim palce 🙂 oki, vyskusam potom znovu test, ak neklesne teplota....ak sa nepodari, nasledujuci mesiac asi objednam ten vitex co tu chvalia

domisi
27. júl 2018

@darja12 viem, že progesterón je potrebný na udržanie tehotenstva... Ja aj beriem duphaston. Od 16 DC na 10 dní.. teda podľa toho, kedy mám ovulku a či ju vobec mám. Lebo tretí mesiac sa teplota javí, že bola...a pred tým pol roka nebola...tak uvidíme čo to bude.

evi38
27. júl 2018

@libusa1980 tiež nerozumiem, kde je problém...aj minuly cyklus si klesla na cca 36,4 a potom už išla teplota hore a bola ovu, tak asi teraz najlepšie snažiť 🙂
@katkajahoda dakujem pekne 🙂 ja teraz druhý mesiac vitex a aj Milona 5 po nej mám ovu do max 10 DC

katkajahoda
27. júl 2018

@evi38 milona 5 to su tabletky? A kedy ich uzivas?

evi38
27. júl 2018

@katkajahoda áno tabletky, ale bylinky sú to v tabletke 🙂 1 x denne cely cyklus... mne upravil cyklus po kyrete pekne 🙂

dadulik6
27. júl 2018

Tak baby vyzera to tak ze 1dc je tu 😞

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
27. júl 2018

@dadulik6
Aj ja 😞
@sandra151
Dostala som ms.Ty ako?
Pripajam graf,ze pokles neznamena hned uhniezdenie.

katusikkk
27. júl 2018
sandra151
Autor odpoveď zmazal