icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

darja12
28. júl 2018

viete čo.. toto sledovanie teplot a testovanie je dosť stresujúce.. to nie je dobre toto.. meriam prvý cyklus.. ale dosť som z toho zmagorená.. pretože predtým som vždy ,,vedela,, kedy mám ovuláciu.. bielkový výtok naťahovací, bolesti v podbrušku, že sa mi zle sedáva, bajkuje, zle došlapuje na jednu nohu.. takto to mám roky... som 16 DC, keby niet testovania nemám pochýb o tom, že ovulácia prebehla, lebo som mala typické príznaky na 14 DC.. no dnes som si namerala len 36,2, čo je po ovulácii málo, lebo vo folik faze som mala max 36,4 a celý den mám na figu. som rozhodená z toho, nervozna, v neistote, že to zas nevíde.. proste zbytočný stress..je nám toto treba v potenciálnych začiatkoch tehotenstva?? asi je to mojou povahou, vy to asi zvládate lepšie.. som zároveň veľmi zvedavá a neviem to len tak pustiť z hlavy.. dúfam, že som dnes len zle merala.. inak teplomer mi pípa už po 43 sek, čo tiež neviem, či je uplne ok.. a dúfam, že svoje urobilo aj to, že som spala pri otvorenom okne a teplomer mala ani nie dva metre od okna a nezahriala som ho.. každopádne je to stress, ked nevychádzajú hodnoty tak, ako si človek praje..

dadus_ka
28. júl 2018

@monika20111990 to by nemalo ovplyvnit vzostup teploty po ovu

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ikonica
28. júl 2018

@sandra151 na zaklade coho myslis ze sa spusta?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 Teplotu neodcitavaj tak skoro. Este si tam teplomer nechaj kludne aj dve minuty. Ona by este urcite isla hore.

darja12
28. júl 2018

@myskahryzka neviem, či je taký, že ešte naratáva po pípnutí, vyskušam..

dadus_ka
28. júl 2018

@sandra151 mas predchadzajuce grafy? Alebo testy ktore si skusala? Ukaz

myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 Urcite. Vacsina je takych. 😉

sandra151
Autor odpoveď zmazal
darja12
28. júl 2018

@myskahryzka idem to hned vyskúšať🙂))))))

myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 No som zvedava, co povie 😁

darja12
28. júl 2018

@myskahryzka no takže pípa po vzše 40 sek a ked ho nechám 2 min, tak sa zvýši teplota o 0,1st... merala som 3x, raz mi podskočila za 5 min o 0,2st.. ty kolko meriaš? 2 min? dakujem

myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 Ja vacsinou pocas merania zaspim 🤣🤣 Ale ked nie, tak ho necham po pipnuti minimalne dve minuty.

darja12
28. júl 2018

@sandra151 ako dlho ti meškala? mne sa toto stalo min mes.. 4 dni meškania.. 3 duchovia a nakoniec ms...

darja12
28. júl 2018

@myskahryzka myslíš, že na dnešné meranie mohlo mať vplyv aj to, že som ho mala pri otvorenom okne na studenej dlažbe? ani som ho potom nezahriala a dosť nízku teplotu nameral.. robíš nejaké predprípravy, ak máš otvorené okno, že si ho zasunieš, vyberieš, zapneš a zas zasunieš?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
darja12
28. júl 2018

@sandra151 ja som bola uplne smutná, lebo som mala aj príznaky. asi málo progesteronu na udržanie..

myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 Nie. Ked uz vstanes z postele, tak ta teplota nieje objektivna. Treba merat kym nevstanes po vydatnom spanku. Neviem kolko presne je to minimum. Tusim 6 hod. Ja mam teplomer pod vankusom a to len z dovodu, aby som ho mala poruke. Nemyslim, ze ho treba zahrievat a sam teplomer ti urcite teplotu neskreslil. Ale je mozne, ze to otvorene okno znizilo tebe teplotu tela, ak inokedy pri nom nespis.

darja12
28. júl 2018

@myskahryzka nevstala som, postel je pri okne, len som sa načiahla dole pod postel.. a čítala som vo viacerých článkoch, že treba teplomer pred meraním ešte na 20 sek dať pred zapnutím na miesto, kde sa ide merať... lebo potrebuje ešte čas na zahriatie, aby neskreslil..

myskahryzka
28. júl 2018

@darja12 Hej ale tak tych 20 sekund dodas vlastne tym dlhsim meranim. No neviem. Uz ho teda maj pod vankusom poruke 😉

dadus_ka
29. júl 2018

@sandra151 muselo velmi malo stupat hcg takze sa aj zle zahniezdilo a neudrzalo sa. Mrzi ma to :(

darja12
29. júl 2018

@myskahryzka dneska 36,6.. tak ja myslím, že včera fakt bolo chybné meranie.. škoda..

izy1661
29. júl 2018

Ahojte, ja som strašne zmätená. Po necelej dvojdnovej ms , včera uz nic, teplota stále nad 36,7 (co uz davno by mala byt pod 36,5) som si len zo srandy spravila rano test. Vidíte to tiez? Alebo je to len moja zbozna prosba vidiet to tam....?

bona69
29. júl 2018

@izy1661 tak ja myslím že to nieje dušik ale slabá čiarka 😀 držím ti palce ❤️❤️❤️

ikonica
29. júl 2018

@izy1661 vidim vidim 🙂

libusa1980
29. júl 2018

@izy1661 aj ja tam vidím dve držím palce nech silnie 🙂

izy1661
29. júl 2018

@bona69
@ikonica
Baby ja sa tak bojím :( Či bude všetko ok, keď som mala tu ms :( Doktorka dovolenku ani nemám kam.ísť

0507
29. júl 2018

@izy1661 vidim ☺

ikonica
29. júl 2018

@izy1661 a doktorku nikto nezastupuje? aj tak je este moc skoro... ale mohli by ti aspon krv zobrat parkrat ci hcg rastie.... nemas ziadne bolesti?