Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@darja12 ja napríklad stále meriam rovnako. Čítala som, že by sa malo merať 5 minút, aby to bola naozaj ok teplota. Tak mám nastavené 2 budíky v rozmedzí 5 min. A na prvý začínam merať, na druhý končím..a či zapipa po 40 sek, alebo minute a pol, tak je to jedno, lebo meriam 5 a viem, že je to stále rovnako. Nabudúce budeš vedieť 🙂 ale snáď nabudúce už nebudeš musieť merať 😉
Ja dnes zase klesam.
@darja12 meriam aj v ústach aj dole 😀 ale to len tak ako porovnanie...lebo celý čas som merala v ústach ale posledné 3 mesiace už aj dole, zdá sa mi to kus presnejšie, ale v ústach som neprestala. A viem, že v ústach mám tak 0,2-0,3 menej...takže tak. Ja som ortutovym ešte neskúšala. Obe mám Digi na dve des. miesta.
@petraslov je veľmi krásna blahoželám ☺️
všade píšu, že ortuťovým je najpresnejšie, len zaberie viac času... 5 min, ale ty aj tak meriaš 5 min.. tak ja idem už aj tým merať... a veru aj viac nameria.. hádam nie je pokazený, ale vraj ortuťové sa nekazia, tak neviem..
Prosim co si myslite o teplotách uz som 12DPO zvyknem mavat len 9-10dni po ovulke a pride to na mna veľa dni už. A aj teploty mávam vysoke co tiez u mna nebýva kedze zajtra podla jedneho kalendara by mala prist ms a podla ff by uz dva dni mala byť mrcha. Co si o tom myslite bojím sa si urobit tehu test lebo sa z mm uz snazime velni velmi dlho 😞
@monika20111990 podľa mňa, ak si mala ovulku, tak na 20 den, nie tak, ako ti FF vyznačil, ale to som ti už písala 🙂 takže by si dnes mala byť 10 DPO. Ešte vyckaj 2-3 dni a potom urobili test, ak nechceš byť zbytočne sklamaná. Na 10 deň ešte nemusí byť nič vidieť na teste...
@monika20111990
@domisi
Presne to si myslim aj ja a tusim som ti to uz aj pisala. Podla mna si len 10dpo a nic ti este nemeska
@libusa1980 ďakujem krásne 😉
@petraslov gratulujem...je nadherna 🙂
@darja12 meriam dole a ortutovym, ked sa mi rozbil kupila som digitalny a ten meral velmi zle...v lekarni mi povedali, ze nie je nad ortutovy, ten meria presne...ale teraz uz miesto tej ortute davaju nieco ine 🙂
@monika20111990 podla mna ovu bola na 20 DC...cize dnes 10 DPO, ale teplota ti pekne vyskocila, uz by som vyskusala testik...drzim palce, aby to vyslo 🙂
@evi38 ahoj už mám brať ten progesterón?
@libusa1980 super 🙂...podla mna ovu vcera, sedi to aj s testom...za mna 17 DC...pekne ste sa trafili 🙂...drzim silno palce 🙂
@ikonica jasne, v pohodicke, dost napovie aj zajtrajsia teplota 🙂

@izy1661 a kolko ti mešká ms? kukla som tvoj graf