Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia o by bolo ake super,mat tu dr. 🙂 len by bol z nas asi mimo 🙂 tych doktorov by trebalo min. do kazdej kategorie jedneho 🙂 inak ja mam 2 roky mediciny,nestaci???? 😀 😀 😀
@senta_sofia niektori mozno ani nechcu mat pravdu, len robia co ich naucili 😉 ale vsak nebolo by odveci, ale asi by sa ziaden na to nedal, lebo by musel tuna na MK donemoty odpisovat, ze "ano, moze sa jednat o tehotenstvo, pokial sa partner urobil do vas" 😀
@paskolinka le my sme tu uz pokrocilejsia skupina 🙂 my si zasluzime obdornika 😀 my sme uz presli fazou,ze ako na to 🙂 ved synator @mawiya nam to uz vysvetlil 🙂
@paskolinka ani nehovor, ja by som dala automaticky blokovanie vytvarania takychto tem 😀 ale sak ked si zoberieme, kolko portalov ma kvazi vlastneho online doktora, preco by nemohol mat konik
@rybkaa alebo sa prirodzenym vyberom takto rozmnozovali len zeny, co mali velmi kratke cykly a teda ovulovali pocas/tesne po ms a ich dcery to potom zdedili a nebol problem 😅
toto mi prave poslal manzel 😀 to co uz nevymyslia? http://www.insportline.sk/8908/panske-boxerky-i...
@jaja9891 týmto ťa menujem za garanta tejto témy 😀 primár bude @senta_sofia, @paskolinka námestník a my ostatné budeme pacientky 🙂 Ja som pomaly zrelá na psychiatriu, tak zháňam odborníka aj v tejto oblasti, kto sa pasuje? 😀
@paskolinka inak ked sa na to pozrieme cez zvieratka, tak napr. feny, ked sa haraju, tak vlastne krvacaju, tak kto vie, ako je to u inych druhov a ci ozaj clovek vo svojich prvopociatkoch takto nefungoval tiez
@senta_sofia ja som za, ale ja ako doktor by som sa na to nedala 😀 lebo by ma porazilo z niektorych zenskych tuna 😀
@rybkaa no moja, ty si tu bola skor ako ja, takze si primaruj 😀 ja ti kludne budem robit tu butlavu vrbu
@paskolinka nebud skromna, kludne napis, ze z vacsiny... ale podla mna, tu u nas by sa aj sikovny doktor co to priucil, grafiky, problemy a spol., klasickeho "obvodaka" mozem ist robit aj ja, bohuzial, neska je velmi malo tych tabulkovych, co si suchnu a su v tom
@mawiya ale dufam, ze si mu hovorila, ze najprv chces este jedno vlastne az potom vnucatka, ze?😀
@senta_sofia v mojom okoli je takych dost 😲 Co mam teraz kazdu tehotnu kamaratku a ze ich je veru dost, tak sme sa polu bavili, ze kedy dalsie babo a kazda, ze no sak skusia a uvidia, ci sa podari a prisaham, ze vsetky su tehotne. Ako teraz nemyslim, ze v rovnaky mesiac, ale za tie 4 mesiace co sa snazime my otehotnela kazda, co mi povedala, ze to idu skusit. Ja nechapem a aj ma to serie 😕 😀
@senta_sofia keby som mm povedala, že som mu kúpila trenky s magnetmi, opýtal by sa ma, či sa má teraz pricapiť medzi ostatné magnetky na chladničku 😀 😀 😀 😀
@senta_sofia ano moja, ten starší (13 r.) musí so mnou pravidelne sledovať tú reláciu - tehotné v 16-tich. 🙂. to keď ho volám, že samyyyyyyy ideme strihať nechty, tak už príde so šomraním, že mamaaaa zasa ideme pozerať tehotné v 16-tich? a hlavne tá jeho doložená veta - načo jebú keď nevedia. som skoro zomrela. 😀 😀 ale reagovať som nemohla, lebo to si šomral pre seba, tak aby sa neurazil, že ho sledujem 😀 😀 😀
@rybkaa ale vidis, je tam nieco aj s plodnostou, tomu ked spravia tuto na modrom koniku reklamu, tak inofolic ma vaznu konkurenciu 😀 secci budu chcet magnetky 😀
@mawiya spravny pristup, ono tie deti si neuvedomuju, aku zbran nosia v gatiach, aj ked stale mam pocit, ako vidim tie decka, ze tie baby su vacsie kurvicky... hlavne aby si boli vedomi dosledkov
@senta_sofia len pravda je, že oni sú aj vyspelejší ako boli deti voľakedy. to keď vidím siedmačky, tak by som im tipla tak na 18- násť. sa ani nedivím, že to tehotnie hlava nehlava
@senta_sofia @rybkaa aj ja chcem takie spodnie pradlo. ale magnety niekde na pleciach aby mi prsa nepadali doleká
@mawiya tak ja som sa napr. v 13tich este hrala sa babikou, kym som nedostala kramy, az tie mi pokazili detstvo 😀 neska uz maju niektore 13tky svoje "tenkrat poprve" uz za sebou... asi by som si mala kupit Bravo, zrejme by som bola soknuta, ze by tam 11rocna pisala, ze ci moze otehotniet, ked ju partner prstuje 😀
@mawiya take nepoznam, ale rusku viagru ano, 100ku klinec do cicky a magnet na celo 😀
@senta_sofia ved práve, akurát minulý mesiac prišla zhrozená kolegyna, že jej dcérina spolužiačka porodila. má 13. no ročník môjho synátora. ako ja by som sa o bábo postarala, ale v podstate posraný život nielen toho dievčaťa a chlapca, ale aj to dieťatko asi nebude mať bohvieaký život. ako áno, záleží od prístupu celej rodiny, ale.......... . ☹
@mawiya
@senta_sofia Veru, je pravda, ze dospievaju teraz dievcata veeeelmi skoro. Na konci roka som bola s malym v meste a videla som o pol dvanastej opite dievcata, co sa valali po zemi, dalsie, co mali saty vytiahnute v opilosti nad zadok, dalsej bolo vidno pol zadku a niektore boli tak oblecene, ze prostitutkam by konkurovali urcite. Som bola az zhrozena ale aj som sa nasmiala, ked som videla, ako sa snazia chodit vo vysokych topankach. Akurat ma potom napadlo, ze ako moze matka pustit z domu dceru vyobliekanu a namachlenu ako k**vicku!?
@zarzisia no inak ja tiež nechápem, lebo ja decká pustím jedine pod podmienkou, keď povedia kde s kým a dokedy. a to ich ešte aj tak kontrolujem. raz by prešvihli čas, miesto alebo by ma oklamali tak by viac nešli nikam. no ale popravde - sú to chlapi a stále veria že vidím a viem všetko. 😀 😀 😀 nech im táto viera ostane čo najdlhšie. inak som im dala ocikať ten papierik na moč - na cukor, a vysvetlila, že je to na zistenie alkoholu, cigariet a drog v tele. tak ani nepípli a poctivo bez reptania cikli. a vedia, že takáto "kontrola" môže byť hocikedy. som sviňa. jaaaaj 😉

@paskolinka ano po ovu musi dojst ms,mala by teda 😀 ale tym,ze uz bola tehu,tak to nebola prava ms podla mna 🙂