icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
2. aug 2018

@bona69 gratulujem a nech ti to pekne odsypa bez problemov az do porodu ;)

ikonica
2. aug 2018

@martinade aj mne by trebalo pracu zmenit... cakam na tu matersku ako na vykupenie a asi preto sa nedari.... ale na druhej strane neviem, ako by som znasala nove podmienky, tak radsej cusim v tych, ktore uz poznam... ked sa podari, budem trvat na PN...

taily30
2. aug 2018

@evi38 hahaha, ma zmysel pre humor 😀

taily30
2. aug 2018

@libusa1980 nemozes sa z toho vinit. jednoducho sa stalo a robota alebo nie by to neovplyvnila. ja som isla na geneticke testy, lebo tiez mam vyssi vek... tak to doporucila lekarka. povedali nam, ze budeme moct vediet uz pohlavie ak chceme. ale taku ranu aku som vtedy dostala - nebije srdiecko - to som necakala. a to sme mali 4 dni pred odchodom na SK oznamit tu uzasnu novinu.
pisem ti to len preto, lebo viem ako sa citis, ja som sa tiez vinila, hned som isla v mysli na predosle dni, tyzdne, ze co som zle urobila....ale nic. jednoducho sa to tak stalo...
nemuc sa, nepomoze ti to. akurat tak upadnes do depky a cesta von je potom tazka. mne to trvalo 7 mesiacov, kym som bola ako tak ok.
drzim palce a hlavu hore. vyjde to!

michalag
2. aug 2018

Ahojte 🙂

@ikonica krásny graf, nech sa len pekne drzi hore a nech to uz koncne tento mesiac vyjde 😘
@bona69 gratulujem a prajem bezproblemove tehu 🙂 mas aj nejake nevolnosti, ako to zvladas?

ikonica
2. aug 2018

@michalag tak este len v polke maja som potratila tak sa mozno este telo spamatava... dakujem ;)

libusa1980
2. aug 2018

@taily30 Ďakujem a v ktorom týždni si bola keď ti to povedali?Ja viem že to není dobre stále na to myslieť som myslela že keď som vždy na prvý krát otehotnela že to bude aj teraz neviem čo sa mohlo stať.No od sebtembra idem do práce tak nebude čas na to myslieť.Ale dúfam že toho mesiaca to vyjde 😉

bona69
2. aug 2018

@darja12 tak posielam ti môj víťazný grafík

martinade
2. aug 2018

@ikonica tiež nechcem menit prácu, ak by sa zadaril. A moj drahy už sníva o dvojičkách hihihi

bona69
2. aug 2018

@ikonica ďakujem krásne,aj ja som celý rok čakala že budem tehu, nakoniec mi skončila zmluva a ja nastúpila do novej roboty, akurát po ovu sme mali párty guláš a poriadne som si užila a odreagovala sa,nový ľudia,nové veci v práci ti dávajú menej času sa sústrediť sa na otehotnenie. Držím ti palce nech fakt do tretice už všetko dobre dopadne 💝❤️❤️

bona69
2. aug 2018

@michalag ďakujem 🤗 zatiaľ v pohode,len prsia boľavé,sem tam pobolieva podbruško,dr mi dala na to magneziove tablety,začína žalúdok na vode,tak ak by som začala vracať asi sa dám vypísať na pnku❤️

bona69
2. aug 2018

@libusa1980 ďakujem a prajem nech sa čím skôr zadarí 🤗❤️❤️

taily30
2. aug 2018

@libusa1980 ja som bola v 13tt ☹

darja12
Autor odpoveď zmazal
darja12
2. aug 2018

@bona69 a meriaš dole, či v ústach.. pekný graf..

libusa1980
2. aug 2018

@taily30 to má mrzí a prajem ti nech sa čím skôr zadarí a to by už bolo vidieť pohlavie?

taily30
2. aug 2018

@libusa1980 dakujem. nebolo by vidiet, ale z krvnych testov by uz vedeli
aj ta tebe prajem, nech sa rychlo zadari

bona69
2. aug 2018

@darja12 merala som dole,ale vždy som po zapipani vybrala, viem že ste to tu rozoberali že 5min apod.,ja som len po pipnutie😀

darja12
2. aug 2018

@bona69 aha.. ok.. reálne by teda bola možno ešte vyššia, ako kedy.. mne niekedy aj po 5 min rovnakú hodilo a niekedy aj o 0,2 st..

ikonica
2. aug 2018

ja tiez stale vyberiem po zapipani....

dracik07
2. aug 2018

Ahojte 🙂 baby, mam teplomer z dm. Pokial ho necham dlhsie dnu a nahodou zadriemem a vypne sa, tak ked ho znova zapnem uz tam tu teplotu nemam. Da sa to nejako nastavit aby mi to ukazovalo poslednu nameranu hodnotu?

ikonica
2. aug 2018

@dracik07 ved on ma pamat... na jedno meranie... treba dlhsie podrzat tlacidlo a ukaze....

dracik07
2. aug 2018

@ikonica svieti mi tam M ale ked ho po merani a nahodnom vypnuti zapnem tak mi teplotu neukaze ale rovno ide merat nanovo

ikonica
2. aug 2018

skus este raz, stlac tlacidlo a drz stlacene viac ako 2 sekundy... je to aj v navode... teda ak mas microlife

@dracik07

libusa1980
2. aug 2018

Aj ja mám z DM teplomer a keď zapipa asi 7 krát potom vyberiem a tak zapisujem

darja12
3. aug 2018

@ikonica @libusa1980 @bona69 mne dnes pípal po 21 sek... nechala som ešte 2 min a nameral o 0,1 viac, niekedy rovnakú a niekedy až o 0,2 viac.. vám po akom dlhom čase pípa.porátajte, dakujem

darja12
3. aug 2018

dneska takto..meranie digy dole..

darja12
3. aug 2018

a v ustach takto

ikonica
3. aug 2018

@darja12 dnes mi nameralo 36,9 po cca 27 sekundach.. Po zapipani som vytiahla... Nemozes kazdy den inac merat... Po dalsej ms ak pride vymen baterku a zvol si jeden cas a jeden sposob merania... Inac to nema zmysel...

darja12
3. aug 2018

@ikonica áno, to už som rozhodnutá. ja meriam teraz prvý cyklus. takže som v štádiu výskumu.. teplomer mi raz pípa po 40 sek, raz po 20 sek.. už ted meriam tak, že nechám 2 min.. mne tiež nameralo po 20 sek 36,9 a po 2 min 37