Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 nemozes sa z toho vinit. jednoducho sa stalo a robota alebo nie by to neovplyvnila. ja som isla na geneticke testy, lebo tiez mam vyssi vek... tak to doporucila lekarka. povedali nam, ze budeme moct vediet uz pohlavie ak chceme. ale taku ranu aku som vtedy dostala - nebije srdiecko - to som necakala. a to sme mali 4 dni pred odchodom na SK oznamit tu uzasnu novinu.
pisem ti to len preto, lebo viem ako sa citis, ja som sa tiez vinila, hned som isla v mysli na predosle dni, tyzdne, ze co som zle urobila....ale nic. jednoducho sa to tak stalo...
nemuc sa, nepomoze ti to. akurat tak upadnes do depky a cesta von je potom tazka. mne to trvalo 7 mesiacov, kym som bola ako tak ok.
drzim palce a hlavu hore. vyjde to!
@taily30 Ďakujem a v ktorom týždni si bola keď ti to povedali?Ja viem že to není dobre stále na to myslieť som myslela že keď som vždy na prvý krát otehotnela že to bude aj teraz neviem čo sa mohlo stať.No od sebtembra idem do práce tak nebude čas na to myslieť.Ale dúfam že toho mesiaca to vyjde 😉
@ikonica ďakujem krásne,aj ja som celý rok čakala že budem tehu, nakoniec mi skončila zmluva a ja nastúpila do novej roboty, akurát po ovu sme mali párty guláš a poriadne som si užila a odreagovala sa,nový ľudia,nové veci v práci ti dávajú menej času sa sústrediť sa na otehotnenie. Držím ti palce nech fakt do tretice už všetko dobre dopadne 💝❤️❤️
@libusa1980 ďakujem a prajem nech sa čím skôr zadarí 🤗❤️❤️
@libusa1980 ja som bola v 13tt ☹
@taily30 to má mrzí a prajem ti nech sa čím skôr zadarí a to by už bolo vidieť pohlavie?
@libusa1980 dakujem. nebolo by vidiet, ale z krvnych testov by uz vedeli
aj ta tebe prajem, nech sa rychlo zadari
ja tiez stale vyberiem po zapipani....
Ahojte 🙂 baby, mam teplomer z dm. Pokial ho necham dlhsie dnu a nahodou zadriemem a vypne sa, tak ked ho znova zapnem uz tam tu teplotu nemam. Da sa to nejako nastavit aby mi to ukazovalo poslednu nameranu hodnotu?
Aj ja mám z DM teplomer a keď zapipa asi 7 krát potom vyberiem a tak zapisujem
@ikonica @libusa1980 @bona69 mne dnes pípal po 21 sek... nechala som ešte 2 min a nameral o 0,1 viac, niekedy rovnakú a niekedy až o 0,2 viac.. vám po akom dlhom čase pípa.porátajte, dakujem

@bona69 gratulujem a nech ti to pekne odsypa bez problemov az do porodu ;)