Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade ten minuly mesiac sedi, lebo to vychadzalo cca 1,5 mm na den cize 13DC 18, 5...14 DC 20 mm a 15 DC prebehla ovu, co uplne sedi 🙂...ale ako vravim, podla mna u teba ovu prebehne bud dnes, ale to uvidis ak ti uz zajtra vystupi teplota...su to zahady tie nase tela...inak sa skusim opytat, ze ak je taky velky folikul ci este nemoze prebehnut...mna to tak teoreticky zaujima 🙂
no konecne dorazili vysledky z genetiky... sme obaja ok...
@darja12 ok potom daj foto☺️
Urobila som iny test ,no nejde mi dat foto...a su tam //
@darja12 nie digitálnym z DM
@zuji krásne dve // gratulujem 🙂
@libusa1980 ahoj, robila si si test?
@darja12 super vidím// gratulujem aj ja chcem 🙂
@darja12 ja ešte nie
@libusa1980 kedy testnes?
@libusa1980 a kolký si dpo?
Baby .. je mozne ze 25tkovy tehu test ..
Mi ukazuje slabu ciarku zatial co 10tkovy nic ??
Nieje to blbost ?
@darja12 asi 7 neviem
@libusa1980 aj mne sa zdá, že si 7DPO
@libusa1980 aj mne sa zda ze 7
Asi v piatok budem testovať keď nepríde ms.V sobotu by som mala dostať tak držte palce baby nech sa to tento mesiac podarí 🙂
@libusa1980 tak budeme testovat spolu...teda ja az v sobotu, ked vydrzim netestnut v piatok vecer :D alebo ked nepride mrcha skor... LF mavam tak 11-12 dni... dnes som 8dpo... cykly mavam tak 26-28 dnove cize niekedy medzi piatkom a nedelou necakam.... uvidime jak sa teplotka bude spravat ;)
@ikonica držím palce nech nám to vyjde 😉
@ikonica a akým testom budeš testovať ktorý je najlepší?
@libusa1980 ja neviem ja som bola posledne tehu spokojna s mamatestom, len sa tazko zhana... tak ten skusim v piatok zohnat a ked nie tak asi skusim toptest z dm... dr. max urcite nie ten mi minuly mesiac falosne duchoval... celkom som mala rada aj woman secret ale aj ten mi uz falosne ciarky robil...

@zuji uplne ta chapem, verim, ze to u teba dobre dopadne 🙂