icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
7. aug 2018

Ahojte, u mňa dnes takto 😮🙄

ikonica
7. aug 2018

@martinade no tak mozno sa nakoniec uvolni ten co mal vcera 17mm o_o

martinade
7. aug 2018

@ikonica no ja ti neviem Ale ako porovnam data
- z minuleho cyklu tak doki mi nasiel 17mm folikul. O 2 dni na to som mala pozitívny ovu test a v tedy folikul mohol mat 21mm a na další den mi vystúpila teplota a zacalo platit pravidlo 3/6
- Tento cyklus je divny. 2 folikuli vo štvrtok 8 a 13. V nedeľu pozitívny ovu test a folikuli mohli mat cca 14/15 a 19/20. Čož mi ten pozitívny ovu test vychadza na 19mm folikul. V pondelok uz iba 1 folikul 17mm a ovu test negatívny.
Co som si pozerala stare grafy tak väčšinou mi po pozitívnom ovu teste vystúpi teplota a zacne platiť pravidlo 3/6 a pozitívny ovu test nemavam tak neskoro. Inak tento mesiac 1x beriem vitex a gynex. No meriam a testujem ovu dalej.

martinade
7. aug 2018

@ikonica v skratke
Minulý mesiac 17mm folikul a o 2 dni na to pozitívny ovu test
Tento cyklus 2 folk. Pozitívny ovu test a deň po ňom 17mm folikul

martinade
7. aug 2018

@ikonica pri teorii ze ten 8mm folikul sa statil a ostal len ten 13mm a ked v pondelok som mala 17mm to znamena ze rastie rychloťou 1mm za deň. a to by znamenalo že az o 3-4 dni bude mat dostatočnu velkost na prasknutie a az za 3 dni by som mala mat pozitívny ovu test. Ale ten som mala v nedeľu pred 2 dňami pozitívny, pred 48 hod približne 🙂 tak ja neviem

ikonica
7. aug 2018

@martinade no uvidime... Mozeme my dumat ktory prakol, ktory zanikol, ci prasknu obe... Hlavne nech z toho nieco bude ;)

martinade
7. aug 2018

@ikonica ludske telo je nevyspitateľné.... 🙂

chmurkaxy
7. aug 2018

@martinade toto je spodny včerajší a dnesny horny clearblue plus. škoda tej intenzity 🙂

martinade
7. aug 2018

@chmurkaxy vidim 🙂 je silnejsí tak držím pršteky

chmurkaxy
7. aug 2018

@chmurkaxy ale dnes som 11den po transfere 5 dnovej blastocysty (čiže akoby 16dpo). Ine baby už majú diaľnice. takže moc perspektívne to nevidím.

martinade
7. aug 2018

@chmurkaxy kazda sme ina. Iba ostava čakat a skusit testovať o deň, dva ci to silnie. Držím ✊

chmurkaxy
7. aug 2018

@martinade v piatok idem na krv,aby som vedela,či vysadiť lieky. akurát som pozerala,že minule som pri takýchto duchoch mala hcg okolo 20. nič moc teda 🙂

darja12
7. aug 2018

@libusa1980 ahoj, bola som len na krv u sestričky, vo štvrtok budú výsledky a podla toho obj k dr.. dala som si ten hormonálny profil urobiť a hcg kvoli minulo mesačnému mikropotratu, tak som zvedavá, či mi dačo naordinuje na udržanie. budem písať...

darja12
7. aug 2018

@zuji ja testy nakuupené, asi budem robiť každý den, kým sa neminú.mám ešte asi7 ks

mafdetka
7. aug 2018

Dnes mi teplota vybehla z 35,9 na 37 ale som po nočnej tak to beriem s rezervou (aj ked takto velky rozdiel som este nemala nikdy ) Necakam zajtra tak uvidím ci to po dovolenke nebudem mat posunute 😳. Držím palceky aj vám😘

libusa1980
7. aug 2018

@darja12 ok držím palce a potom daj vedieť ako dopadli výsledky 🙂

libusa1980
7. aug 2018

@zuji nevydržala som a robila som test je bieli ani dúšik nič ☹️ asi to je ešte skoro a nie z ranného moču..Ale dnes má bolelo kus brucho jak pred ms a aj kríže tak asi s toho nič nebude😟

martinade
7. aug 2018

@libusa1980 podľa mna test 8dpo je veľmi skoro.

magic08
7. aug 2018

@libusa1980 sme na tom rovnako. Test biely, bolesti ako pred mrchou.teplity hore

zuji
7. aug 2018

@libusa1980 tak urob až na 11 DPO ja som toež testla nevydržala som a zdá sa mi slabši ...tak uvidim ráno

magic08
7. aug 2018

@zuji ja som 11 DPO a test biely 😲

libusa1980
7. aug 2018

@martinade aj ja si myslím to som len skúšala že či náhodou 🙂

libusa1980
7. aug 2018

@zuji a kedy si robila ráno?

libusa1980
7. aug 2018

@magic08 pokiaľ není ms tak máme nádej 🙂

zuji
7. aug 2018

@libusa1980 nie poobede o 15:30 ale aj včera som robila poobede a ten dnešny je slabši ; no uvidim ráno lebo ten silnejši je aj taky žlty . asi som dnes veľa pila

libusa1980
7. aug 2018

@zuji skús ráno určite bude silnejšia isto to bude tím že si veľa pila 🙂držím palce 🙂

magic08
7. aug 2018

@libusa1980 ráno = nová nadej

domisi
7. aug 2018

Ja hlásim 2DC...takže nový mesiac a nová nádej. Ale preložila som kartu k inej lekárke a prístup neporovnateľný! 👍Konečne aj chce niečo normálne riešiť a rozlúsknuť môj stav aby naše vytúžené bábo bolo čím skôr medzi nami 😍. Narozdiel od predchádzajúcej, ktorá bez HP má hneď poslala na prefuk a nič nechcela riešiť kým neprídem z výsledkami...a ja som už neprišla.

darja12
8. aug 2018

@eva38 ahoj, ty ako dnes s teplotami?

darja12
8. aug 2018

ahojte. od zajtra už skusim netestovať každý den, lebo sa nedoplatím.. skusim sa spolahnúť na tie teploty. sa mi začína vidieť, že mám trojfázovú krivku..1 foto meranie v ustach, 2 foto meranie dole. digy