Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica no ja ti neviem Ale ako porovnam data
- z minuleho cyklu tak doki mi nasiel 17mm folikul. O 2 dni na to som mala pozitívny ovu test a v tedy folikul mohol mat 21mm a na další den mi vystúpila teplota a zacalo platit pravidlo 3/6
- Tento cyklus je divny. 2 folikuli vo štvrtok 8 a 13. V nedeľu pozitívny ovu test a folikuli mohli mat cca 14/15 a 19/20. Čož mi ten pozitívny ovu test vychadza na 19mm folikul. V pondelok uz iba 1 folikul 17mm a ovu test negatívny.
Co som si pozerala stare grafy tak väčšinou mi po pozitívnom ovu teste vystúpi teplota a zacne platiť pravidlo 3/6 a pozitívny ovu test nemavam tak neskoro. Inak tento mesiac 1x beriem vitex a gynex. No meriam a testujem ovu dalej.
@ikonica pri teorii ze ten 8mm folikul sa statil a ostal len ten 13mm a ked v pondelok som mala 17mm to znamena ze rastie rychloťou 1mm za deň. a to by znamenalo že az o 3-4 dni bude mat dostatočnu velkost na prasknutie a az za 3 dni by som mala mat pozitívny ovu test. Ale ten som mala v nedeľu pred 2 dňami pozitívny, pred 48 hod približne 🙂 tak ja neviem
@libusa1980 ahoj, bola som len na krv u sestričky, vo štvrtok budú výsledky a podla toho obj k dr.. dala som si ten hormonálny profil urobiť a hcg kvoli minulo mesačnému mikropotratu, tak som zvedavá, či mi dačo naordinuje na udržanie. budem písať...
Dnes mi teplota vybehla z 35,9 na 37 ale som po nočnej tak to beriem s rezervou (aj ked takto velky rozdiel som este nemala nikdy ) Necakam zajtra tak uvidím ci to po dovolenke nebudem mat posunute 😳. Držím palceky aj vám😘
@darja12 ok držím palce a potom daj vedieť ako dopadli výsledky 🙂
@zuji nevydržala som a robila som test je bieli ani dúšik nič ☹️ asi to je ešte skoro a nie z ranného moču..Ale dnes má bolelo kus brucho jak pred ms a aj kríže tak asi s toho nič nebude😟
@libusa1980 podľa mna test 8dpo je veľmi skoro.
@libusa1980 sme na tom rovnako. Test biely, bolesti ako pred mrchou.teplity hore
@libusa1980 tak urob až na 11 DPO ja som toež testla nevydržala som a zdá sa mi slabši ...tak uvidim ráno
@martinade aj ja si myslím to som len skúšala že či náhodou 🙂
@zuji a kedy si robila ráno?
@magic08 pokiaľ není ms tak máme nádej 🙂
@libusa1980 nie poobede o 15:30 ale aj včera som robila poobede a ten dnešny je slabši ; no uvidim ráno lebo ten silnejši je aj taky žlty . asi som dnes veľa pila
@zuji skús ráno určite bude silnejšia isto to bude tím že si veľa pila 🙂držím palce 🙂
@libusa1980 ráno = nová nadej
Ja hlásim 2DC...takže nový mesiac a nová nádej. Ale preložila som kartu k inej lekárke a prístup neporovnateľný! 👍Konečne aj chce niečo normálne riešiť a rozlúsknuť môj stav aby naše vytúžené bábo bolo čím skôr medzi nami 😍. Narozdiel od predchádzajúcej, ktorá bez HP má hneď poslala na prefuk a nič nechcela riešiť kým neprídem z výsledkami...a ja som už neprišla.

Ahojte, u mňa dnes takto 😮🙄