icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

libusa1980
10. aug 2018

@magic08 neviem

libusa1980
10. aug 2018

@magic08 to ako mám vypočítať?

darja12
10. aug 2018

@martinade ty dnes ako s teplotami?

darja12
10. aug 2018

@libusa1980 to by si si musela sledovať viac cyklov a vedela by si, koľko dní trvá od ovulácie po prvý den menštruácie a to je luteálna fáza.. mala by byť minimálne 10 dní, aby sa oplodnené vajíčko stihlo pekne uhniezdiť a produkovať progesteron na udržanie.. ak je luteálna fáza krátka, tak môže dochádzať k potratom.. som sa dočítala posledný mesiac, predtým som to neriešila..

daniela123321
10. aug 2018

Baby,ovulácia nastáva keď je nameraná najnižšia teplota zo všetkých?či na druhý deň

myjusiatko
10. aug 2018

@daniela123321 ked je 6 teplot nizsich nez tri potom.

magic08
10. aug 2018

@libusa1980 lutealna fáza je počet DPO.

magic08
10. aug 2018

@libusa1980 zajtra. Ale už od včera sa to pomaly rozbieha

magic08
10. aug 2018

@darja12 presne tak 🙂 ideálna LF je 14 dní. Keďže k uhniezdeniu dochádza medzi 5-10 dňom. 🙂

libusa1980
10. aug 2018

@magic08 to mi je ľúto a ako dlho sa snažíte?

libusa1980
10. aug 2018

@darja12 ako Meriam si už 3 mesiace bt ale až teraz som mala potvrdenú ovu aj testmi a predtým neviem kedy na ovu

magic08
10. aug 2018

@libusa1980 nevadí. Aj my to celkom vyhovuje, keďže o 2 týždne sa budeme sťahovať 🙂 takže s nevolnistami, by to bolo horšie. Tak je ako m byť

libusa1980
10. aug 2018

@magic08 veď hej asi ešte nebol ten správny čas

darja12
10. aug 2018

@libusa1980 aha.. tak to je potom ťahšie určiť.. ja presne viem, kedy mám ovuláciu.. resp. mávam dosť bolesti vtedy a vlastne mi to tento cyklus potvrdili aj ovu testy, aj ked teploty ani nie, ale ja som nemerala na začiatku ideálne..keby som od začiatku merala dole a aspon 2 min, tak to mám myslím lepšie aj s tými teplotami, aj keď kto vie..

magic08
10. aug 2018

@libusa1980 veru nebol

libusa1980
10. aug 2018

@darja12 tak minulý mesiac som mála bolesť podbruška na 14 deň a ms prišla na 28 deň takže asi LF bola 14 ?

darja12
10. aug 2018
darja12
10. aug 2018

@libusa1980 ale naj ešte potvrdiť tými teplotami..

martinade
10. aug 2018

@darja12 teploty mi potvrdili ovulku na utorok ale nie som s tym stotožnena.🙂 keďze info od lekara v pondelok rano bola, ze ovula uz prebehla, ani pregnyl / Brevactid mi nedal, vravel ze mi ho nepredpíse. Tak len dufam ze ovula nebola v utorok lebo uz me ani keksík nemali. Hadam ze mam fundovaneho endokrinologa/gynekologa

myjusiatko
10. aug 2018

@martinade no malokedy je ovu v den pozitivneho ovu testu. Uvidis podla LF.

katusikkk
10. aug 2018

@martinade
mas to vyznacene spravne.Uplne vsetko ti sedi.
Ovu prebehne prvy suchy den,takze urcite nebola v nedelu.

martinade
10. aug 2018

@myjusiatko pozitívny ovu test som mala v nedeľu, a v pondelok mi lekar povedal ze som ovulovala. A som si pozerala grafy z predchádzajúcich mesiacov, tak hned na druhy den po pozitívnom ovu teste som mala ovu a 3 dni vyššie teploty. Proste tento mesačný graf je iny ako predchádzajúce.

katusikkk
10. aug 2018

@martinade
Ja som mala 12 skoro rovnakych grafov a trinasty bol uplne iny.Ved teplo nie je stroj.
Tvoj lekar na niecom fici a asi dost nekvalitne.Po ovulke sa hlien meni a nemala by si este dva dni egg.
Ale ved je uplne jedno ci bola v nedelu,alebo v utorok.Aj keby bola v utorok co bola,tak sexik ste mali den pred.

martinade
10. aug 2018

@katusikkk tie grafy... asi to je choroba z povolania kedze pracujem na kvalite, s datami a odchýlky v merani, v procese zachytavaju grafy hahaha a v pondelok som mala naťahovací hlien ale menil sa a uz vôbec nebol priesvitny ako v ine dni, ale stale naťahovací

darja12
10. aug 2018

@martinade my sme zas tento cyklus mali zaujímavý.. lebo den pred ovu som odišla mimo dom na 4 dni.. večer sme ešte stihli keksík, cez ovuláciu NIE ale hned ráno som muža volala, aby prišiel za mnou.. dcére sme pustili vo vedlajšej izbe rozprávku a dali ráno rýchlovku🙂) vyzerá, že zatiaľ sa zadarilo🙂) len den pred ovu a den po ovu sme mali keksík..

martinade
10. aug 2018

@darja12 no ved oto ide, lebo ak fakt bola ovu v utorok tak naposledy sme mali keksík v pondelok a po 4 dnovom maratóne to isto nie su najkvalitnejsie spemošky. A väčšinou mam ovu o dost skor v 14 dc ale nie v 17

darja12
10. aug 2018

@martinade ja som schválne muža volala ráno nech príde aby sme to den po ovu stihli ešte.. lebo ak vajko žije 6-12 hod niekedy 24, tak aby to fakt vydalo.. ale tebe tiež držííím palce.. máš to zamotané..

martinade
10. aug 2018

@darja12 no mne ked lekar povedal ze ovu prebehla tak sme to poistili este v pondelok... Inak teraz som sa pozerala na grafy a doteraz som mala ovu 12-13-14dc. Väčšinou v 13, proste u mna je to divny mesiac s kopec odchylkami

sunflower109
Autor odpoveď zmazal
ikonica
10. aug 2018

@martinade je iny lebo bude vitazny ;) minuly cyklus si mala pregnyl, mozno preto mas iny tento aktualny cyklus;)