icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sofi88
9. jún 2014

@ivet1987 teraz som 16 DPO... ovulku som mala az na 30 DC

ivet1987
9. jún 2014

@sofi88 Juchů to jsme stejně, já jsem 17 dpo 🙂 A grafík nádherný a testík už máš taky krásně silný 🙂 Mě překvapilo jak jsem měla hned jasné čárky, doufám, že je tam jedno mimino 😀

sofi88
9. jún 2014

@ivet1987 mne je jedno kolko ich tam je, len nech su na spravnom mieste a nech sa spravne vyvijaju 🙂 to je nadolezitejsie... nech su zdravucke.. ty ides kedy na odbery??

ivet1987
9. jún 2014

@sofi88 Tak na krev se chodí až později, ne při první kontrole normálně ne? Až tak 9 týden. Do té doby jen ultrazvuk. K doktorce půjdu asi za týden na potvrzení.

sofi88
9. jún 2014

@ivet1987 ja som bola dnes druhykrat na krv... poobede mi zavolaju ci HCG stupa alebo nie... a na ultrazvuk neviem kedy sa chodi...

paskolinka
9. jún 2014

@sofi88 tak co, hcg stupa? urcite ano, vsak test uz je pekny 😉 inak ako dlho ste sa snazili?

rybkaa
autor
9. jún 2014

@zuzulienocka77 ďakujem 🙂 no fajne, aj odreagovať sa treba 🙂
@snehulienka82 ten z FF ukazuje správne, lebo na woman je pokles ešte nizky a drží sa a potom vzrastie, závisí to aj na tom, aké mávaš teploty pred ovu v iných cykloch 🙂
@sofi88 ten test máš krásny, neboj, bude už len silnieť 🙂
@ivet1987 krv berú buď hneď na začiatku na potvrdenie tehu, ak hcg stúpa pomaly, no ak je všetko ok, tak sa robia prvé odbery až okolo 11-13 tt, spolu s meraním NT a skríning a všetky tie tehotenské testy, no záleží to aj od lekára, niektorí to robia skôr, iní neskôr 🙂

janderka
9. jún 2014

@afra tiez beriem Duphaston od 15.-24. DC a k tomu inofolic. Beriem to teraz druhy cyklus. Dnes mi vysiel pozitivny ovu test, sice myslela som si ze uz vcera bol pozitivny ale dnes sa mi zda ta ciarka este silnejsia...

Moze byt ovu test pozitivny 2 dni po sebe??? S manzelom sme si to dnes pre istotu poistili 🙂 a asi este aj zajtra poistime. Teplota zatial nestupla, aj ked dnes rano okolo piatej nasu malu nahanala jezibaba, takze napochodovala k nam do postele. Tak som s nou isla na WC... Podla vsetkeho ocakavam teplotny narast zajtra.

@sofi88 grafik pekny, drzim palce

ivet1987
9. jún 2014

@rybkaa No já myslím že až později se bude brát krev, ale uvidíme

Holky 16.6. 15:30 jdu k doktorce, posuňte čas 😀

adamnela
9. jún 2014

@sofi88 super, testik krasne silnie a aako to vyzera s HCG?

adamnela
9. jún 2014

@snehulienka82 ja si tiez myslim, ze ff ma pravdu a nie womenzone... 🙂

snehulienka82
9. jún 2014

@adamnela to by bolo super, lebo snazili sme sa na 14DC... tak predsa by tam este nejake nadej mohla byt... podla womenzone sme to vsak premeskali... tiez drzim palce FF 😉

adamnela
9. jún 2014

@snehulienka82 tak pevne verim, ze to bude tak ako ff zaznacil 🙂 Drzim palce aj na nohach 🙂

paskolinka
9. jún 2014

@snehulienka82 skoda ze nemas nejake ine priznaky (hlien, ovu testy), to by bolo hned jasnejsie. ale aj podla mna to vyzera skor ze FF ma pravdu 🙂

snehulienka82
9. jún 2014

@paskolinka robila som si aj ovu testy, prvy krat v zivote, ale skor ma zmiatli, ako by mi pomohli... ked som mala // tak som si myslela hned, ze je pozitivny, az potom mi doslo, ze v podstate bol este negativny... 2 dni bol uplne biely, potom som 2 dni mala nejaku slabu ciarku a potom bol zas biely, tak som si myslela, ze tak bol pozitivny a uz je negativny... no skratka chaos... a hlien... no snazila som sa to sledovat, ale nic moc... bol, len neviem, ci to bol ten spravny 😉

snehulienka82
9. jún 2014

@adamnela dakujem, ty si na tom ako?

rybkaa
autor
9. jún 2014

@janderka ano, môže byť pozitívny dokonca tri dni 🙂 nemáš foto? 🙂 a teplota ako?

janderka
9. jún 2014

@rybkaa fotila som, ale na fotke skoro nic nevidno. Ta dnesna ciarka je tmavsia o kusok, tak asi predsa len ovu bude zajtra. Teplota takto http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

jaja9891
9. jún 2014

Ahojte zenusky, stranky v nasej novej teme pribudaju jedna radost 🙂 nepamätam uz, ktora co pisala,ale mam vas precitane,som ko,dnes som bola na obhajobe a ostatne v auguste 😒 vsetkym tehulkam prajem,nech je vsetko v najlepsom poriadku, ovulujucim nech je tento mesiac plodny a cakatelkam vela trpezlivosti 😉 Ja akosi malo meriam,ale uz budem poctivo, dnes som 9 DC... uvidime co sa tento mesiac vykluje 🙂

adamnela
9. jún 2014

@snehulienka82 no ako som na tom ja? No som dnes 13 DC, ale na ovulku to urcite este nevyzera, nemam este ani hlien plodny, ale u mna to bude az o nejaky ten tyzden ak nie aj viac 😒 Uz t&zden uzivam inofolic, tak som zvedava, ci na mna nejako zareaguje. Jedine, co som si vsimla, tak som ako pubertacka povyhadzovana a jest mi veru chuti a najma nanuky 😠 😠
@jaja9891 a ako dopadla obhajoba? No dufam, ze bude tento mesiac stastny a najma u nas, kedze mm chodi do roboty ako chodi a ci sa nam podari vobec trafit do ovulky 🙂

jaja9891
9. jún 2014

@adamnela no vidim,ze inofolic ucinkuje 🙂 obhajoba fajn,nastastie,aspon tak adrobnost z krku,ale aj tak som mala stres.... a som totalne vyradena,teraz nabrat sily a dokopat to v auguste nejako...

adamnela
9. jún 2014

@jaja9891 no ale ucinkuje potvora tam kde nechcem a tam kde ma sa zuatial nic nedeje 😒 Ale zas, uzivam ho zatial len tyzden, takze ziadne zazraky nemozes cakat... Tak super, ze obhajoba fajn a neboj v auguste to zvladnes tak isto 🙂 A pooddychuj hlavne, nech mas vela sily a energie hlavne 🙂

jaja9891
9. jún 2014

@adamnela no ja mam tiez strasne akne... a to ho uz beriem druhy cyklus... citala som niekde,ze tak po 8 dnoch zacina ucinkovat,tak ktovie,ja som tiez zvedava ako mi nastavi ovulku,lebo prvu som mala 16 DC, s inofolicom na 17 DC a FF mi teraz predpoveda az na 18 DC, co sa mi vobec nepaci 🙂

paskolinka
9. jún 2014

@jaja9891
@adamnela baby mne sa tiež zhoršila pleť nejako, inofolic neberiem ale užívam tento cyklus B-čka, tak to možno bude aj tym. No ale čo už to je to večné mladi 😀

janderka
9. jún 2014

@adamnela
@jaja9891
@paskolinka kolko sackov denne beriete? a ja ze z coho mam taku hroznu plet... Takze okrem vyjedania chladnicky dalsi vedlajsi ucinok. Snad bude ucinkovat aj tam kde ma, zatial mu verim. Dufam, ze nesklame 🙂

jaja9891
9. jún 2014

@paskolinka aj ja beriem becka,ale bude to inofolicom a ako vravis,vecnym mladim 🙂 ci ako sa to pise 😀

jaja9891
9. jún 2014

@janderka ja len jeden denne,podla mna staci,inak by ma zruinoval 🙂 ak nezaberie,skusim neskor mozno aj 2 denne,ale teraz nie...ak ucinkuje na plet,snad aj tam,kde ma...

jaja9891
9. jún 2014

@adamnela inak obhajoba dopadla ok 🙂 aspon nieco

rybkaa
autor
9. jún 2014

@janderka ten hlien si znacis dobre? Teda dobre ho rozlisujes? Lebo ho mas nejako dlho pred ovu

rybkaa
autor
9. jún 2014

@jaja9891 este ti FF ovulku opravi, myslim tu predpoved 🙂 pocita podla priemeru, takze akonahle zbada plodny hlien a pozitivny test, opravi sa 🙂 mne teraz zrejmenovu dosla na 14 dc aj bez inofolicu ako hodinky, som spokojna 🙂 takze neboj, dojde aj tebe a urcite aj skor, hlavne ze mas po obhajobe, treba sa vyhnut teraz stresu a vsetko bude fajn a za chvilku budes mat aj vysnivane dve // 🙂