Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia asi den dva som citila sucho,ja mam ektropium na krcku a to vraj sposobuje pocit mokra,ale tolko hlienu ma prekvapilo....hmmm... cudne.... nechcem si robit nadeje,uffff.... mam pocit,ze mne este aj kanalik slabne 😀 😀 😀 😀 s bliziacou sa ms 🙂
@zarzisia dakujem moja,nemozem povedat,ze tajne nedufam,ale bojim sa robit si nadeje,uz je teoreticky 11 DPO a to by uz bol duch nie len tien a kanalik po limite ☹ dnes som si dala pohar vinka,sice bieleho,tak ak ma prist ms,tak ju snad privola.... no tak ty sa este nacakas,ale vysledok bude stat za to 😉 ,mne idu dni pomaly
Ahojte kočeny...
Boze no ja vas akosi posledne dni nestiham citat... Uz nechodim do roboty, lebo nejako som nebola spokojna s pristupom zhora a jednanie niekedy ako s vecami, nie s ludmi, tak si radsej uzivam prazdniny s detvakmi 🙂 Vcera sme sa boli kupat, dnes sme boli v MT na ten kardiologii s Adamkom a nastastie vsetko ok, zdravy ako buk, tak som strasne rada 🙂
@jaja9891 inak ten dnesny test vyzera naozaj slubne...Dufam, ze ta mrcha najblizsie mesiace vobec nedorazi, velmi Ti to prajem...z celeho srdiecka moja 🙂
Inak co sa tyka tych deti, tiez mam strach, ako to bude ked budu moji starsi a zacnu chodit von. Strasne vela zalezi na partii, ale u mna je to presne ako u @mawiya ... Mam presne taky isty pristup k detom ako ona a vzdy sa s nimi rozpravam ako s rovnocennymi uz od malicka a im hovorim vsetko na rovinu, tak dufam, ze ten vztah taky ostane a vyrastu z nich rozumni ludia 🙂
@janaochi gratulujem Ti 🙂 Ja som inak tiez v teme Snazillky po MA, ale neprispievam moc, sem-tam precitam, ale pamatam si Ta odtial 🙂 Tak super a drzim moc palce a zaujimave, ze Ti to naozaj vyslo aj na ten Jonasov den 🙂
Ahojte žienky, dnešný graf má názov pád z vysky na hubu 😅 čo uz, milostiva za dverami,snáď má vezmú do car aj 4 dc. Pekný deň kocky.
@paskolinka tu si clovek nikdy nemoze byt isty, ked necita skorsie prispevky 😀 ale hej, hladnej svini sa o kukurici sniva 😀
Dobre rano dievcence 😀 😀 😀 dnes je u nas krasne slnecno,tak mam aj dobru naladu.... 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 ja dnes teplotka 36,9, brucho mi ide roztrhat,ms je celkom light ........pekny dnik,idem zarezavat do prace 😀 😀
@granulka este si nemala, na to, aby bola potvrdena ovulacia nestaci, ze ti stupne jednorazovo teplota, ona musi ostat zvysena aspon 3 dni po sebe 😉
@senta_sofia ved to mi je divne ze uz sa mala davno zvysovat nie? ci to moze byt ze sa niekedy proste posunie este o par dni? doteraz som mala vzdy v rovnaky den po kramoch a teraz jej siblo :D moze sa proste posuvat jak jej chce?
@granulka moze sa posunut. malokto ma vzdy v ten isty den ovu... par dni hore dole 😉 ine priznaky nesledujes? len teplotu?
@paskolinka aj hlien ale nakolko pouzivame aj pharmatex tak to je hlien sam o sebe cize toto moc neviem...ok tak este teda budem cakat vdaka 🙂
@granulka moze sa kludne posunut a dokonca mozes mat aj cyklus bez ovulacie... predpokladam, ze ak pouzivas pharmatex, tak merias bazalnu teplotu skor kvoli tomu, aby si vedela, kedy mas uz neplodne obdobie, ze?🙂
@senta_sofia jj 🙂 to fakt aj bez ovulacie? och...a kolko mam teraz cakat este podla teba? teraz neviem ci uz teda bola ovulacia alebo este pockat kym opat klesnem az do paze alebo uz len cakat 3 dni stupania a je bezpecne, teraz neviem 😀
@zuzulienocka77
@paskolinka
aj graf tu mate zenusky,len som bola rano na mobile a nestihala som 😅
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
test som uz ani nerobila a od rana mi to pokazilo naladu a este den blbec.... och,asi niekoho zabijem.....
Ahojte..
No dnes som volala dr., ze tam zasa vybehnem, ale kedze su po dovolenke dnes prvy den, tak maju tieto 2 dni uplne plne a vsetko len tehotne a pondelok a utorok tiez vsetko plne, takze som objednana az na stredu o 13:30... No co budem musiet dovtedy vydrzat, aj ked najlepsie by bolo, keby ta mrcha prisla aj sama od seba...Zatial sa nic nekona, cipky som vcera dominala, tak som zvedava...
@janaochi dakujem pekne a drzkaj sa 🙂 Kedy sa chystas ku dr.?
@granulka ja si tiez myslim, ze ovu este nebola...Aspon podla toho grafu to tak nevyzera...
@jaja9891 ale ved daj aj graf...no nic vidim, ze si uz dala 🙂 Skoda, ze si takto padla..no co uz... :/
@janaochi a ake mas lieky? Ci Fraxik? No u nas po skusenosti, ktore sme mali, je to uz veru tak, ze ak ma byt dobre, tak urcite bude a ak nie, tak nie...Ale vzdy treba mysliet pozitivne, aj ked sa clovek boji, ale neboj, teraz to uz dopadne tak ako ma 🙂 Potom nam daj urcite vediet, ked pojdes k dr. ze ako sa Vam dari 🙂

@zarzisia
@vejula
@paskolinka
ja som skusala,ale bolo mi z toho kvalitne zle,hlava sa mi tocila,zaludok,uplne mi to odrovnalo CNS... tak som nemala potrebu skusat dalej,ale vedela by som si zvyknut...potom ma aj tahalo,moj otec fajcil,ale prestal,no dedo bol tuhy fajciar a bratia fajcia tiez... a neznasam ten dym a smrad,nastastie moj mm nefajci,raz,ked mi nasiel cigarety,to som este bola v puberte 😀 a boli sme so spoluziakmi na chate,ma skoro prizabil,nezniesol by pri sebe popolnik 😀 😀 😀 a este ho bozkavat 😝