Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@libusa1980 a pomohlo ti to?
@monika20111990 tak mala som viac hlienu sa mi videli ale či bol plodný to neviem
@darja12 tak sa ozaj porad s lekarom. vedela som, ze je na vela veci dobra. davaj si pozor! svagrina takto zakopla o stolicku a veru si zlomila prst na nohe. s takymito zlomeninami ale nerobia nic, len jej dali taku papucu, nech viac nezakopne. hoji sa jej to uz asi druhy mesiac.
najskôr výkyvy, teraz rovinka...podľa teorie, teda mohlo byť uhniezdovanie 5.8, pri poklese na grafe a 6.8 mi už vyšiel dúúšik.. pekne to sedíí...síce isté bolesti som cítila aj pri prvom poklese 1-2.8.. dokonca 2.8 mi trošku vytekalo kolostrum z prsníkov, skôr ten deň považujem za uhniezďovací..niekedy mám dojem, že plôdik cítim na dvoch miestach.. ale tak to už veľmi špekulujem🙂 (moja mama bola z dvojičiek)
@darja12 ahoj ja idem dole asi príde ms test negatívny 😟
@libusa1980 hmm..dalšie dni budú napínavé...
@darja12 no to budú
@libusa1980 skus zavestiť ten test, možno tu nejaké bystré oko, dačo zbadá. či?
@darja12 neviem či niekto niečo uvidí je biely ani náznak niečoho
Baby kde kupujete ten mamatest ? Iba v lekarni ? V tesku ; dm nie ?
Tak ja hlasim 1dc... Vcera to bo len slabuckbe spinenie...
@zuji ja som kúpila v lekárni v Tesku majú len pepino a DM hocijaké lan mamatest nie
@ikonica aj mňa to čaká zatiaľ nič ale myslím že to príde
@libusa1980 nerob paniku... Este si pekne nad ciarou ;)
@ikonica to bude asi tým progesterónom predvčerom som zobrala poslednú tabletku a do dvoch dní väčšinou dostanem
@libusa1980 jáj, ty berieš progesteron? tak to sa ti mohla aj umelo držať teplota tak hore vlastne.. či? na teste nevidím veľmi nič..
@darja12 áno beriem aj clostybegit a inofolic

ja som sa zas teraz dozvedela, že asi 2 týždne užívam veľké dávky kys listovej. totiž.. mám Jameson prenatal, no bez slovenského prekladu a na flaške od tabletiek je zoznam vitamínov, no myslela som si, že tam nie je kys listová, lebo nebola uvedená medzi B vitamínmi, ktoré preparát obsahuje.. čo ma totál prekvapilo a tak som ešte popri tom brala kys listovú 800.. no a ted som sa dočítala, že premenená kys listová sa volá folát a to teda v tých Jameson preparátoch mám.. čiže som asi tak 10x užila vysoké dávky. ale tak hádam to bude ok.. za den 1800 v tabletkách + strava.