Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@darja12 závislosť?
@sonulienka13 ano sa mas babula?
@daniela123321 mas v telmi malo udajov, dokonca ff ta upozornuje, ze vcera si merala v inu hodinu ako sa ma. Teoreticky ovu mohla byt toho 13 teho ak najbližsie teploty 2 dni budu vyššie ako 36,7
@daniela123321 plati Pravidlo: ovu prebehne ak posledne 3 dni máš vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. A ty tam mas iba 3 platne udajde, 1v inu hod.meranu a 1 discard údaj
@martinade Ďakujem..ten discard mám lebo som vtedy skoro celú noc nespala😒a dnes teplota 36,6..no uvidím ďalšie dni
@ikonica ahoj moje 🙂 Noo ja pomalinky.Zajtra ma čaká MRI v BA čriev tak dnes mam predprípravu.zacali sme ved chodit do toho Ferticentu,ake musime to stopnúť na minimalne na rok,dva ☹ koli mojej chorobe.takze uz mesiace nemeriam,netestujem ani nesledujem ovu.stale som na pnke od toho februára.takze v zdraví ziadna sláva.a inak relaxujem,na ryby chodime a denne som s kamaratkynymi detičkami 🙂 a ty sa mi ako mas??
@sonulienka13 ach jaj :(drzim palce nech sa ti zdravicko da cim skor do pooriadku... Neponahlaj sa do prace, poriadne sa zregeneruj... Ja nemam nic nove... Snazime sa nadalej... Budem merat, robit ovulaky... Este jeden cyklus prirodzene a potom mozno iui... Neviem.... Momentalne som 2dc...
@libusa1980 ahoj, ty ako dneska?
@darja12 tiež teplota hore; testy pozitivne; trošku bolia prsia; a teraz som zjedla 2 rožky z horčicou a salamu a medzi to kysle cibuľky a za tím sladkú makovu tortu. Ale obed normalny; že kaša a mäsko to nie to do mna nešlo.Ja zajtra radšej zavolam kedy mam prisť ; po dvoch potratoch by mi mohla niečo nasadiť pre istotu. Ale kontrolujem teplotu cely den tak sa bojim 🙂)

@martinade napínavé...