icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

darja12
11. aug 2018

@martinade napínavé...

ikonica
11. aug 2018

@martinade pozeram ze ste mali tutu mutu... To moze byt aj z toho...

martinade
11. aug 2018

@darja12 to bude skor medzi 10-12dpo 🙂

martinade
11. aug 2018

@ikonica ano mali sme ale ja nikdy pri tutu mutu nespiním. Tak ja neviem. Ale nevylučujem

ikonica
11. aug 2018

@martinade taak mozno mas citlivejsi krcok tento cyklus 🙂

ikonica
11. aug 2018

@martinade ciste teoreticky aj uhniezdenie ale to mi pride moc skoro...

martinade
11. aug 2018

@ikonica aj mne to pride dost skoro, ak vajko bolo opodnene, tak zatiaľ levituje niekdev trubici 🙂

kasandra999
11. aug 2018

Krásne ránko, ja dnes takto 😁

darja12
11. aug 2018

@ikonica 🙂 no neviem, neviem, kedy prestanem.. ale po 18 dpo plánujem merať už len dole a asi ortuťovým

bona69
11. aug 2018

@darja12 nemeraj,lebo sa budeš zbytočne stresovať ako ja, odlož hlboko do zásuvky 😀

darja12
11. aug 2018

@bona69 ešte do 19 dpo pomeriam určite a asi aj dlhšie, ale zase, ak by som to teraz stopla, tak by som prestala v najlepšom, lebo mám dobré teploty a to by fakt asi bolo najlepšie.. no lenže ja som strašne zvedavá, musí ma to prestať proste baviť..

libusa1980
11. aug 2018

@darja12 závislosť?

daniela123321
11. aug 2018

Baby tak ja takto...viem že je ešte skoro povedať či bola ovulka ale mohla byť 12DC?už ani vodnatý výtok nemám..a ovulačné testy som začala neskoro robiť (od toho 12DC) takže sú úplne negatívne🤔

daniela123321
11. aug 2018

Ešte tu

ikonica
11. aug 2018

@darja12 ved uz si tehotna naco este merat?

darja12
11. aug 2018

@ikonica či neklesá teplota veľmi. no..

ikonica
11. aug 2018

@sonulienka13 ano sa mas babula?

darja12
Autor odpoveď zmazal
martinade
12. aug 2018

@daniela123321 mas v telmi malo udajov, dokonca ff ta upozornuje, ze vcera si merala v inu hodinu ako sa ma. Teoreticky ovu mohla byt toho 13 teho ak najbližsie teploty 2 dni budu vyššie ako 36,7

martinade
12. aug 2018

@daniela123321 plati Pravidlo: ovu prebehne ak posledne 3 dni máš vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch. A ty tam mas iba 3 platne udajde, 1v inu hod.meranu a 1 discard údaj

daniela123321
12. aug 2018

@martinade Ďakujem..ten discard mám lebo som vtedy skoro celú noc nespala😒a dnes teplota 36,6..no uvidím ďalšie dni

minusinka
12. aug 2018

Ja dnes takto 😊 v piatok folikul 20mm. Tak pocitam ze v piatok to prebehlo. Resp v sobotu 😊😊

sonulienka13
12. aug 2018

@ikonica ahoj moje 🙂 Noo ja pomalinky.Zajtra ma čaká MRI v BA čriev tak dnes mam predprípravu.zacali sme ved chodit do toho Ferticentu,ake musime to stopnúť na minimalne na rok,dva ☹ koli mojej chorobe.takze uz mesiace nemeriam,netestujem ani nesledujem ovu.stale som na pnke od toho februára.takze v zdraví ziadna sláva.a inak relaxujem,na ryby chodime a denne som s kamaratkynymi detičkami 🙂 a ty sa mi ako mas??

ikonica
12. aug 2018

@sonulienka13 ach jaj :(drzim palce nech sa ti zdravicko da cim skor do pooriadku... Neponahlaj sa do prace, poriadne sa zregeneruj... Ja nemam nic nove... Snazime sa nadalej... Budem merat, robit ovulaky... Este jeden cyklus prirodzene a potom mozno iui... Neviem.... Momentalne som 2dc...

kasandra999
12. aug 2018

Tak a opäť idem dolee 🤔😥😥

darja12
12. aug 2018

@libusa1980 ahoj, ty ako dneska?

zuji
12. aug 2018

@darja12 ahoj; kedy ideš zase k dr ? Ja asi skusim zajtra zavolať; či mam prísť aspon na krv; máš nejake priznaky už ?

darja12
12. aug 2018

@zuji ahoj 20.8. idem.. príznaky.. noo.. už mi teda mešká ms.. teplota vysoko, bradavky tmavšie, trooošičku nechutenstvo, ale nič hrozné.. len som menej pažravá.. a inak nič.. nie je mi zle. hlava sa mi točila skor pred týždnom, ale teraz nič také.. ty ako? máš príznaky?

zuji
12. aug 2018

@darja12 tiež teplota hore; testy pozitivne; trošku bolia prsia; a teraz som zjedla 2 rožky z horčicou a salamu a medzi to kysle cibuľky a za tím sladkú makovu tortu. Ale obed normalny; že kaša a mäsko to nie to do mna nešlo.Ja zajtra radšej zavolam kedy mam prisť ; po dvoch potratoch by mi mohla niečo nasadiť pre istotu. Ale kontrolujem teplotu cely den tak sa bojim 🙂)

dracik07
12. aug 2018

Ahojte, môj dnešný graf. Asi 10dpo, test negatívny ale nejako tomu nedávam sancu