icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
14. aug 2018

podľa mna ovu bud este nebola alebo bola toho 16dc. V ten den co ti chýba teplota ak si predstavim ci uz vyššie alebo nižšiu teplotu, ajtak nesplnas pravidlo 3po6. Meraj dalej
Variant 1 - ak budeš mat nasledujúce 2 dni vyššiu teplotu ako 36,5, tak ovu vychadza na 16 - včera. Za predpokladu ze v 14dc kde ti chýba meranie bude teplota nizka.
Variant 2 ak budeš mat v najbližsich dnoch skakajúce teploty, ovu este nebola.

minusinka
14. aug 2018

Tak toto nechapem :/ v piatok bol folikul krasnych 20 mm a taketo teploty. Beriem sice tento cyklus inofolic a gynex. Ale ze by som koli tomu neovulovala? Alebo mam take nizke teploty? Aaach :(

kvecinka321
14. aug 2018

@martinade prosím dnes som bola skoro hore.. štandardne si meriavam o 3:15 - 3:25.. dnes som sa zobudila o 2:44 tak som zmerala.. ešte som zadriemala a znova som zmerala o 3:10.. rozdiel bol 0.1 stupňa.. ktorá teplota je relevantná a ktorú mám zapísať? Z postele som nevyšla ani raz.. ďakujem 🙂

kasandra999
14. aug 2018

Čo je toto za cyklus, raz hore, raz dole, dlhý ako guma v trendoch 🤔🤔🤔 už chcem buď ms alebo dve //

martinade
14. aug 2018

@kvecinka321 ja by som na tvojom mieste zapisa la tu o 3:10. Teda ak si nevysla z postele a zaspala si. Ja som sa dnes o 3:44 zobudila, sla na toaletu a zaspala som. A o 5 som si zmerala teplotu tak ako mam. Ale nenapadlo ma si zmerat teplotu o 3:44 😀

kvecinka321
14. aug 2018

@martinade super vďaka 🙂 mna zaujimalo aký rozdiel nastane..

zuji
14. aug 2018

@darja12 a ako sa citiš ? Ja radšej ležim; tento tyžden je pre mna kriticky ; tiež citiš take že by si mala dostať MS ?? Občas ma pichne aj vaječnik...ten z ktoreho sa uvolnilo vajko.

dracik07
14. aug 2018

Ahojte dievčatá, u mňa dnes takto

darja12
14. aug 2018

@zuji ahoj.. a piješ kávu? noo ja sa cítim na podiv fajn.. podozrivo.. akurát sme prišli z túrky.. kukám, že si z BB.. boli sme s dcérou na urpíne pešo.. veľmi mi dobre robí príroda a prechádzky, tak sa snažíme, kadetade chodiť, práveže ležať vobec.. a to som hore od 5:00.. večer lahnem o 9.. poprípade ešte s dcérou na chvílu zaspím cez obed.. prvé tehu som bola viac unavená.. ale napr teraz som si zabila presso.. mám dilemu, či nevysadiť kávu radšej.. pri prvom tehu to šlo, ale fakt som bola grogy. ted si dám 1 denne a sem tam presso na prechádzke..a áno.. niekedy uplne cítim, že idm dostať ms a tiež bolesť v nejakom vaječníku.. niekedy mám dojem, že čakám dvojičky, lebo ma pichá na dvoch miestach.. pri prvom tehu, stále na tom istom mieste.. a tiež mám dojem, že ma ide prehnať na wc, ako pred ms..

zuji
14. aug 2018

@darja12 pijem ráno jednu silnú nalačno , čo je zlē...ale poobednu som vysadila; tú si nedávam. No kedže mi kázala mať nohy vyložené tak oddychujjem a nič nerobim. Vydržim takto do buduceho tyzdna; ale to už idem do roboty tak ti bude tazsie. No byvam nie v Bb ale v Br. Dnes som ale obzvlast unavena; esteze su deti velke a robia si svoje 🙂)

darja12
14. aug 2018

@zuji nohy vyložené ti kázala? pre pána jána prečo??? ved vravela, že vše ok, či??? ja som pila dve slabé.. a teraz si sem tam dám miesto toho presso.. a nedávam si ráno ale na obed

darja12
14. aug 2018

@eva38 už došla ms?

zuji
14. aug 2018

@darja12 áno všetko ok, ale ja som prišla v marci a v juni o mimi obidve v 4tt+3 tak asi preto....a dnes som 4+1

darja12
14. aug 2018

@zuji a mala si aj pri nich, takto silnú čiarku na teste?

zuji
14. aug 2018

@darja12 v marci ešte ráno som robila test a bola silnejšia ako kontrolna ale večer bolesť a krv; no a v juni nie to mi už slablo na 17 DPO a to bolo bez bolesti.

darja12
14. aug 2018

@zuji nechcem strašiť, ale od doktorky tvojej teda dosť divný prístup.. tak ked je problém, mala ti dať vyšetriť hormony a podla toho, potom určovať, či potrebuješ progesteron alebo nie... moj názor teda.. hm..

zuji
14. aug 2018

@darja12 praveže nemam ani priznaky nedostatku progesteronu...MS mam vzdy načas 15 dni LF ani špinenie predtym tak neviem.Ale verim; že bude dobre je mi divne ; toči sa hlava ; bude musiet 🙂)

darja12
14. aug 2018

vidíš to.. ja som zvykla mať 2 dni pred ms vždy špinenie

martinade
14. aug 2018

@taily30 no uz to bude skoro rok co skusame

ludka0611
14. aug 2018

@martinade ďakujem za odpoveď 🙂 viem že musím len čakať ale sledujem všetko už pol roka a absolútne sa mi nedá zorientovať v mojom cykle. Nič nie je tak ako má byť a každý cyklus je úplne iný. Trochu ma chytá depka 😔

martinade
14. aug 2018

@ludka0611 to obcas každého z nas chyta, ale bojujeme dalej 🙂 lebo mame krasny ciel a isto kazda z.nas skor ci neskor to docieli

martinade
15. aug 2018

Ta ff si zo mna snad robi standu 🙂 zase mi prepisala ovu na 15dc

darja12
15. aug 2018

@martinade dve ovulácie, dve uhniezdovania a budú dvojičky🙂

martinade
15. aug 2018

@darja12 pekna myslienka 😁

martinade
15. aug 2018

@darja12 včera som mala výrazne bodave bolesti na ľavej strane. Sice tlaky na ľavej stane sem-tam pociťujem, ale včera to bolo vyrazne. Ovulovala som z pravej strany... Tak dufam ze sa tomu drobčekovi podarilo zachytiť 😁

darja12
15. aug 2018

@martinade držím palce, aby sa vám to konečne podarilo.. kedy ideš robiť test?

martinade
15. aug 2018

@darja12 dakujem 🙂
Dnes ma akurat zacali svrbieť palčeky 🙂
Som 10dpo a 10dpo podla predchádzajúcich grafov mám stale najvyssiu teplotu a od 11dpo mi klesa. Takže dnesna teplota sa nevymyka z priemeru ale ak mi zajtra teplota vystúpi tak asi testnem zajtra

darja12
15. aug 2018

@martinade držíííím palce..

martinade
Autor odpoveď zmazal