Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
podľa mna ovu bud este nebola alebo bola toho 16dc. V ten den co ti chýba teplota ak si predstavim ci uz vyššie alebo nižšiu teplotu, ajtak nesplnas pravidlo 3po6. Meraj dalej
Variant 1 - ak budeš mat nasledujúce 2 dni vyššiu teplotu ako 36,5, tak ovu vychadza na 16 - včera. Za predpokladu ze v 14dc kde ti chýba meranie bude teplota nizka.
Variant 2 ak budeš mat v najbližsich dnoch skakajúce teploty, ovu este nebola.
@martinade prosím dnes som bola skoro hore.. štandardne si meriavam o 3:15 - 3:25.. dnes som sa zobudila o 2:44 tak som zmerala.. ešte som zadriemala a znova som zmerala o 3:10.. rozdiel bol 0.1 stupňa.. ktorá teplota je relevantná a ktorú mám zapísať? Z postele som nevyšla ani raz.. ďakujem 🙂
@kvecinka321 ja by som na tvojom mieste zapisa la tu o 3:10. Teda ak si nevysla z postele a zaspala si. Ja som sa dnes o 3:44 zobudila, sla na toaletu a zaspala som. A o 5 som si zmerala teplotu tak ako mam. Ale nenapadlo ma si zmerat teplotu o 3:44 😀
@martinade super vďaka 🙂 mna zaujimalo aký rozdiel nastane..
@zuji ahoj.. a piješ kávu? noo ja sa cítim na podiv fajn.. podozrivo.. akurát sme prišli z túrky.. kukám, že si z BB.. boli sme s dcérou na urpíne pešo.. veľmi mi dobre robí príroda a prechádzky, tak sa snažíme, kadetade chodiť, práveže ležať vobec.. a to som hore od 5:00.. večer lahnem o 9.. poprípade ešte s dcérou na chvílu zaspím cez obed.. prvé tehu som bola viac unavená.. ale napr teraz som si zabila presso.. mám dilemu, či nevysadiť kávu radšej.. pri prvom tehu to šlo, ale fakt som bola grogy. ted si dám 1 denne a sem tam presso na prechádzke..a áno.. niekedy uplne cítim, že idm dostať ms a tiež bolesť v nejakom vaječníku.. niekedy mám dojem, že čakám dvojičky, lebo ma pichá na dvoch miestach.. pri prvom tehu, stále na tom istom mieste.. a tiež mám dojem, že ma ide prehnať na wc, ako pred ms..
@darja12 pijem ráno jednu silnú nalačno , čo je zlē...ale poobednu som vysadila; tú si nedávam. No kedže mi kázala mať nohy vyložené tak oddychujjem a nič nerobim. Vydržim takto do buduceho tyzdna; ale to už idem do roboty tak ti bude tazsie. No byvam nie v Bb ale v Br. Dnes som ale obzvlast unavena; esteze su deti velke a robia si svoje 🙂)
vidíš to.. ja som zvykla mať 2 dni pred ms vždy špinenie