icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
24. júl 2014

@granulka tak to netusim 🙂 moze sa ti natiahnut cely cyklus a moze ovu este prist, ale nemusi prist vobec...

janaochi
24. júl 2014

@adamnela mám duphaston, utrogesta, clexane (to sú injekcie), no a beriem aj femibion. Určite sa ozvem. Držte sa tu zatiaľ. A nech pribúdajú nove tehuľky. 😉

senta_sofia
24. júl 2014

@janaochi super, ty beries lieky aj za mna 😀

janaochi
24. júl 2014

@senta_sofia no áno, kôli MA. 😠 Buď rada, že nič brať nemusíš. Ja to beriem viac menej preventívne, lebo nevedia, prečo sa mi to stalo. Mám urobené kopu vyšetrení - genetiku, endokrinológiu, hormonálny profil, krv na toxoplazmózu, stery na ureaplazmy, mykoplazmy a chlamýdie, infekčné a všetko ok, akurát ureaplazmy nám vyšli, tak sme brali 2 týždne atb a kontrolný ster bol už negatívny. Clexan pichám tiež preventívne.
Na imunológiu sme už neišli, lebo to by sa nám stávalo vo včaššom štádiu , ak by tam bol problém.

senta_sofia
24. júl 2014

@janaochi ja som tiez po MA, ale fakt ti toho nabalili 😉

jaja9891
24. júl 2014

Zienky ja uz fakt neviem ci si zo mna niekto tam hore robi dobry den,alebo srandu a zabava sa na mojom trapeni.... neviem, moj graf: http://www.fertilityfriend.com/home/jaja dnes som 12 DPO,vraj podla neho... doteraz som mala lutealku 11-12 dni... je mi nejako zle,boli ma hlava,picha ma kade tade....zima ma trasie... a kvoli teplote som rano netestovala a teraz ma tahalo na obed a aj to zriedeny moc a moj kanalik do par minut,mozno max. troch sa zase objavil a trosku zosilnel a mal trosku nadych doruzova,teda kym bol mokry... citim sa choro,ako na chripku dofrasa... co to je,uz mi je fakt do placu ☹ ☹ ☹ a ak rano dojde ms,tak budem revat ako male decko...taketo testy viac nechcem ani vidiet.... mozno vecer ak dovtedy nedojde skusim test dr. max,alebo rano.... iba ak by bola ovu neskor....neviem... poskulte ci to mne uz harasi,alebo aj vy tam cosi vidite??? 😀 😀 😀

senta_sofia
24. júl 2014

@jaja9891 ja tam nevidim nic, ak nedojde, tak skus rano iny test... inak kukam na ten tvoj graf, ten 16DC mas prazdny kruzok preco? nemohla byt teoreticky vtedy ovu?

paskolinka
24. júl 2014

@jaja9891 tak nieco slabulinke sa tam crta, ale toto by som velmi neriesila. ja som tiez parkrat mala duchov tesne pred ms a ms dosla. a nemyslim si, ze by si niekto tam hore konkretne z teba robil srandu, duchov sme si na testoch nasli uz asi vsetky 😉 ja pokial nie je ciarka normalne vidiet, tak neverim 😀 takze cakaj a bud to bude ms alebo silnejsia ciarka 😉

afra
24. júl 2014

@jaja9891 ja vidim na oboch fotkach s nenegativmi slabulinku ciarocku. Uz len nech nedojde a zajtra skusis testik 🙂 Inak aj mne je dnes uplne naprs. boli ma zasa pobrusko 😅 takze zasa hor sa na caje!

senta_sofia
24. júl 2014

@rybkaa slnko zlate a ty neska ani ciarka? 🙂

senta_sofia
24. júl 2014

@afra a ty si bola uz aj na tej folikulometrii ci ako?

zarzisia
24. júl 2014

Baby zabite ma....mne dnes mozog nefunguje......porazi ma!!!!

Inak ako nahodim tu spodnu teplotovu ciaru na FF.

senta_sofia
24. júl 2014

@afra ble, zle oznacenie @micikatka, ty chodis na tu folikulometriu?

senta_sofia
24. júl 2014

@zarzisia ak si vyznacovala ovulu rucne, tak jedine ze by si si vypocitala tu "coverline" a zadala presnu hodnotu, nad ktoru ti ma spravit ciaru... @paskolinka urcite poradi 🙂

paskolinka
24. júl 2014

@zarzisia tam ako davas manualne, ze ktory den bola ovu, tak ono sa to pyta este aj na "coverline" a tam zadas teplotu, kde chces tu ciaru mat 😉

zarzisia
24. júl 2014

@paskolinka
@senta_sofia Baby no fakt mi dnes ten mozog nefunguje, lebo od rana som tam zadavala tu hodnotu a nenahodilo mi to, lebo sak ja blba som nestlacila to "set"

micikatka
24. júl 2014

@senta_sofia chodila som od februara do juna. tento mesiac vynechavam nakolko mi to casovo nesedi s dc, preco?

senta_sofia
24. júl 2014

@micikatka no lebo si sa davno neozvala 🙂

micikatka
24. júl 2014

@senta_sofia jaj .o) pardon. konecne po 41 dosla aj ms a uz som teraz 11 dc, clostil posledny mesiac. teplota dnes klesla na tu moju predovulacnu, takze zacinam s testami, ale su negativne zatial :o(

jaja9891
24. júl 2014

@senta_sofia
@paskolinka
zienky ja viem,len ono ta ciarka nabehla dost skoro a normalne ju bolo vidiet,to nie ze naklanam a tak... ale to je jedno... ja len tak,lebo chcem ist do CAR konecne a ms zatial nikde a ide vikend... no a neviem to lepsie odfotit 🙂 asi mi uz sibe,teda ocny klam to bude 🙂 inak ten 16 DC som vstavala o hodinu a pol skor,preto ta prazdna gulka 🙂 diky za nazor 🙂

paskolinka
24. júl 2014

@jaja9891 ale vsak vobec ti nemusi sibat ani ocny klam, proste niektore testy duchov robia a je ich normalne vidiet 😉 vsak ak mas ten z dr.max, skus radsej taky urobit...

jaja9891
24. júl 2014

zienky toto je teraz robeny mamatest... dr. max necham na zajtra ak nedojde rano ms.... len ta nizka teplota dnes....

rybkaa
autor
24. júl 2014

@jaja9891 na tych prvych testoch nevidim nic, na mamateste je nieco slabucke, skus z ranneho dr.max, mamatesty su tiez ducharske

rybkaa
autor
24. júl 2014

@senta_sofia bola som dnes u chirurga na reklamaciu s jazvou po vybere znamienka, urobili sa mi pigmentove bunky, tak mi to znova prerezal a vybral. Vsetko ok, bola som s bratom autom, ja sa sama este bojim jazdil a mm v robte, prisli sme domov k nasim na obed a potpm ako som umyla riad mi prislo zle, citila som ako mi klesa tlak, oblial ma pot a tocila sa mi hlava, tak som si sla domov lahnut. Tak kysnem na gauci teraz 😀

jaja9891
24. júl 2014

@rybkaa neviem to lepsie odfotit 🙂 ale je to pekne vidiet,nemusim nic hladat... no skor rozmyslam co ta poklesnuta teplota.... ci nezajst na gyndu na pohotovost...ale zase no... neviem co robit a ty ako?uz po mrche?a boli to vyberanie znamienka?

rybkaa
autor
24. júl 2014

@jaja9891 no ja dnes 6 Dc, , tento cyklus som mala najsilnejsiu mrchu co pamatam, som myslela ze vy vyjde vsetko vonku, uz len kusok spinim, takze pomaly zacnem ovu testy osikovat, miniem posledne co mam a koncim s nimi, ovulku uz odhadnut viem a teplota mi pomoze. Tento cyklus zavadzame do programu viac sexu, hadam si muza neustvem 😀 Buduci tyzden pojdem na preventivku, hadam nebude mat dr.akurat dovolenku, musim zajtra zavolat. Vyberanie znamienka ako take neboli, lokalne ho umrtvi mesocainom - injekcia ako u zubara, ono to za par sekund strpne a uz necitit nic alebo len take ako skrabkanie jemne. Neviem co mi dnes tal divno prislo, riadne na odpadnutie...no uz ma preslo...som aj menej pila, lebo to sme sli mimo nasho mesta a nechcela som kazdu vrbu cestou osikovat 😀 Mozno preto...

senta_sofia
24. júl 2014

@rybkaa chuuudatko, ja som dnes tiez jak chodiaca mrtvola, len srkam colu, nech neodkvicnem 😀

jaja9891
24. júl 2014

@rybkaa no mozno je to aj pocasim,aj celkovym dnom... tak pekne,mrcha bola ina mozno aj vplyvom zmeny prostredia,ci??? no pekne,len ocuravaj... ja som dobrala inofolic a uz nekupujem dalsi,som zvedava co to bude.... tiez dominam co mam a kaslem na to.... a to opichavanie boli? 😀 ja mam jedno na chrbte a casto ho zaskriabnem az to boli.... dala by som si ho vybrat,ale sa bojim 😉

senta_sofia
24. júl 2014

@jaja9891 znamienko neboli, mna teda osobne skor potom trosku tahalo sitie a svrbelo, ale nic hrozne a pichnutie skoro necitis, mozno jak komar

rybkaa
autor
24. júl 2014

@jaja9891 hej pichnutie je len ako ked ta sekne osa, kratko zastipe a to je vsetko, radsej si to daj vybrat ak sa ti zatrhava je to nebezpecne. Ani po vyprchani lokalky to neboli, len svrbi ako sa hoja stehy, mne uz vybrali styri znamienka a v pohode 🙂