icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
17. aug 2018

@alison11 drzim palce, nech to vyjde co najskor. tu bolest poznam aj ja ☹

podkovickaa
17. aug 2018

@martinade
Na nete sa daju najst ortutove.Ja som tiez kupovala.Nase babky ich mali,mamy a nic im nebolo.🤗

martinade
17. aug 2018

@podkovickaa viem ze sa.da.zakon obísť cez non eu krajinu kupit cez net...

darja12
17. aug 2018

@kasandra999 asi z netu však?

darja12
17. aug 2018

@podkovickaa ono je to nebezpečné, ak sa rozbije. inak je to bezpečné a kludne sa s tým môže merať..keď osm bola puberťáčka rozbila som ortuťák a trúba som ešte zbierala guličky ortute po byte..

darja12
17. aug 2018

@martinade joj, a tak to vyzeralo nádejne.. a kde je vlastne problém u Vás? viem vek 40r, ale ešte niečo?

martinade
17. aug 2018

@darja12 hormonalny profil ok, zatial ovulujem z lavej strany kde mam prechodné vajcovody. Tak asi len cas... Skusame rok, ale za asistencie lekara cca od apríla kde som bola na kyrete a laparke - diagnostike. Takze maj sme neskusali, v juni cez ovu som bola 2 týždne na sluzobke... Spermiogram super, nadpriemerne mnozstvo bojovníkov. Tak asi len cas

darja12
17. aug 2018

@martinade tak to sú super vyhliadky... zadarí sa určite.

martinade
17. aug 2018

@darja12 dakujem

darja12
17. aug 2018

@martinade čítala som, že vlastne preto je aj problém v neskoršom veku otehotnieť, lebo uvolnené vajíčko má hrubšiu stenu a je nepreniknuteľnejšia pre spermie... že aj toto robí vek. ja mám tiež už 37,5

martinade
17. aug 2018

@darja12 tak treba zistit ako tu stenu stenšit 🙂 začala som brat vitex gynex, akurat som si kupila macu tak hadam príroda pomôže

magic08
17. aug 2018

ahojte, hlasim sa opat 🙂 kočky, čo všetko užívate, ake vitaminy... pamatam, ze pri prvych detoch som brala kyselinu listovu, pyridoxin (ten uz ani nepamatam na co bol dobry) a tusim vit. E (to tiez neviem) teraz len kyselinu listovu, co je este dobre užívať?

darja12
17. aug 2018

@magic08 ja kys listovú, a jameson prenatal obden.. a veľa veľa prírody

alison11
17. aug 2018

@martinade Ďakujem 🙂

alison11
17. aug 2018

@taily30 Aj Vám nech sa čím skôr úspešne zadarí 🙂 Veru tú bolesť len ďalšie bábo vie spraviť nesiteľným.

alison11
17. aug 2018

@kasandra999 Duphaston som ja brala na úpravu cyklu a potom na udržanie tehotenstva.Na vyvolanie menzesu som dostávala injekciu.

martinade
Autor odpoveď zmazal
alison11
17. aug 2018

@martinade Juj to mi je ľúto,a držím palce do nového cyklu.

martinade
17. aug 2018

@alison11 ďakujem

darja12
17. aug 2018

@martinade hm☹ veru držím palce aj ja..

kasandra999
17. aug 2018

@martinade ahaa no nehadam sa 😁😁

kasandra999
17. aug 2018

@alison11 ja mám cyklus kdejaky brala som duphaston na jeho úpravu ale nepomohol vôbec, len čo som pribrala po ňom.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
darja12
17. aug 2018

@sandra151 viem, že sa kadečo píše o úpravách, ale nerobila by som to, lebo niekedy to nemusí byť pravda, že teplota lineárne stúpa zákonite o tých 0,1 za hodinu ráno.. len by som si dala poznámku, že merané skor a teda, ak tá teplota bude v krivke vyzerať nevyhovujúco, tak by som myslela na to, že mohla byť aj o 0,1 MOŽNO vyššie, keby som merala o obvyklom čase..

martinade
17. aug 2018

@sandra151 ja som zase zastancom upravovania 🙂 a hlavne pripisat poznamku ze si merala skor.
Ak si merala skor tak by si si mala 0,1 pripočítať
Ako sa rozhodnes je na tebe, hl. Si daj poznamku ze si merala skor

darja12
17. aug 2018

@martinade hm len to je to, že ja som reálne skusila merať 3x a viac v rozne dni tak, že som zmerala o 4, potom o 5, potom o 6 a teplota bola stále tá istá..

alison11
17. aug 2018

@kasandra999 Tak z estrogénu sa priberá to je jasné že keď berieš hormóny priberieš aj ja som pribrala z neho ale stálo mi to zato bez neho by som tu nemala ani jedno dieťa .Zakaždým čo som nebrala že som cchela bez neho otehotnieť skončili sa potratom :( čo už možno iný druh lieku by Ti zabral ako dlho berieš duphaston? Ja som ho brala vyše 6mesiacov kým som otehotnela z prvým synom A to po 2potrate som medzi deťmi som si ho vyslovene pítala ale i tak 3tie odišlo tak mi lekár poradil inofolic a ztým som za 1,5 mesiaca otehotnela a potom brala do 16týždňa ešte aj Duphaston na údržbu dlhšie sa nesmie.

martinade
17. aug 2018

@darja12 ja som tiez skusala merat par krat. A naposledy mala som rozdiel presne 0.1 a 0.12 kedze som sa zobudila o 2 hodky skor. Kazda to mame ine...

darja12
17. aug 2018

@martinade ja čo som si všimla, tak mám rozdiel len ked sa fakt už hýbem medzi meraniami. sandra151 skus experiment.. zajtra zmeraj o dnešnom čase a potom aj o obvyklom a uvidíš, či máš rozdiel a uprav podľa toho aj dnešné meranie 🙂)

sandra151
Autor odpoveď zmazal