Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade
Na nete sa daju najst ortutove.Ja som tiez kupovala.Nase babky ich mali,mamy a nic im nebolo.🤗
@podkovickaa viem ze sa.da.zakon obísť cez non eu krajinu kupit cez net...
@kasandra999 asi z netu však?
@podkovickaa ono je to nebezpečné, ak sa rozbije. inak je to bezpečné a kludne sa s tým môže merať..keď osm bola puberťáčka rozbila som ortuťák a trúba som ešte zbierala guličky ortute po byte..
@darja12 hormonalny profil ok, zatial ovulujem z lavej strany kde mam prechodné vajcovody. Tak asi len cas... Skusame rok, ale za asistencie lekara cca od apríla kde som bola na kyrete a laparke - diagnostike. Takze maj sme neskusali, v juni cez ovu som bola 2 týždne na sluzobke... Spermiogram super, nadpriemerne mnozstvo bojovníkov. Tak asi len cas
ahojte, hlasim sa opat 🙂 kočky, čo všetko užívate, ake vitaminy... pamatam, ze pri prvych detoch som brala kyselinu listovu, pyridoxin (ten uz ani nepamatam na co bol dobry) a tusim vit. E (to tiez neviem) teraz len kyselinu listovu, co je este dobre užívať?
@kasandra999 Duphaston som ja brala na úpravu cyklu a potom na udržanie tehotenstva.Na vyvolanie menzesu som dostávala injekciu.
@martinade ahaa no nehadam sa 😁😁
@alison11 ja mám cyklus kdejaky brala som duphaston na jeho úpravu ale nepomohol vôbec, len čo som pribrala po ňom.
@sandra151 viem, že sa kadečo píše o úpravách, ale nerobila by som to, lebo niekedy to nemusí byť pravda, že teplota lineárne stúpa zákonite o tých 0,1 za hodinu ráno.. len by som si dala poznámku, že merané skor a teda, ak tá teplota bude v krivke vyzerať nevyhovujúco, tak by som myslela na to, že mohla byť aj o 0,1 MOŽNO vyššie, keby som merala o obvyklom čase..
@kasandra999 Tak z estrogénu sa priberá to je jasné že keď berieš hormóny priberieš aj ja som pribrala z neho ale stálo mi to zato bez neho by som tu nemala ani jedno dieťa .Zakaždým čo som nebrala že som cchela bez neho otehotnieť skončili sa potratom :( čo už možno iný druh lieku by Ti zabral ako dlho berieš duphaston? Ja som ho brala vyše 6mesiacov kým som otehotnela z prvým synom A to po 2potrate som medzi deťmi som si ho vyslovene pítala ale i tak 3tie odišlo tak mi lekár poradil inofolic a ztým som za 1,5 mesiaca otehotnela a potom brala do 16týždňa ešte aj Duphaston na údržbu dlhšie sa nesmie.

@alison11 drzim palce, nech to vyjde co najskor. tu bolest poznam aj ja ☹