Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 mám zmiešané pocity bolo to len jednodňové 🤔 slabo ružovobiely vytok, brucho ma bolí ako na menzes už ale, toto som asi mala len prasknutu žilku. Teplota takáto .... dúfam, že k dr. nebudem musieť ísť 🤔
@kasandra999 Ja Ti nevidím ešte ovulačný pokles to máš koľký deň cyklu?
@alison11 44dc ako myslíš pokles?
@kasandra999 Pri ovulke by mal byť pokles 6dní pred ovulkou a po ovulke stúpa pred ms zas klesá.
@alison11 takto mám graf v dvoch appkach
@marylon teba je tazko presvedcit 😀 tu je dalsia info: Common dietary supplements with blood-thinning effects include omega-3 fatty acids like fish oil, flaxseed oil and mesoglycan, according to the University of Pittsburgh Medical Center. Selenium, vitamin C, folic acid, vitamins B-6 and B-12; and betaine could also help to thin your blood, notes the University of Michigan Health System. In fact, a combination of folic acid with vitamins B-6 and B-12 may help to lower the homocysteine levels in your body, which can reduce your risk for cardiovascular disease and blood-clot formation. Policosanol and coenzyme Q10 supplements may help to thin your blood as well, reports the University of Maryland Medical Center. Talk with your physician before taking any dietary supplement to thin your blood
@taily30 a čo tam teda píšu? lebo ja to hladám a sakra to neviem nájsť v slovenčine... len to, že ovplyvnuje zrážanlivosť krvi, ale čítala som aj trochu viac o tom, lenže neviem, aké klučové slovo som dávala. ja som totiž ten článok našla náhodne nejak.. a klučové slová typu predávkovanie kl, vysoké dávky atd, tak na základe tohto neviem ten článok nájsť..
@darja12 pisu, ze v kyselina listova v kombinacii s vitaminom B6 a B12 moze znizit hladinu homocysteine (co je nejaka aminokyselina) v krvi, co moze znizit risk kardiovaskularnych chorob a tvorbu krvnych zrazenin. takze ano, moze riedit krv. vsade ale co citam, tak pri dlhodobom uzivani a vo vacsich davkach.
@marylon na inu notu, toto si uz pocula? Užívajte 300 až 400 mikrogramov kyseliny listovej denne. Tá sa v tele metabolizuje na kyselinu para-aminobenzoovú, ktorá stimuluje tvorbu melanínu, zastavuje šediny a dokonca aj znovu zafarbuje už zošedivené vlasy.
Tak by som si zelala, keby to bola pravda o tych sedinach!!!! 😂😂
Ahojte prosim o radu co si myslite o mojom grafe? 15.8. Som bola u svojej gynekologičky a povedala mi že mám krásny veľký folikul ktorý podľa nej uz praskne v ten deň som mala podbruska bolesti citila som ze dnes bude ovulacia lebo aj teplotu v daní deň mám vždy nizku nasvedčuje aj teplota od 16. Az do dnes ratala som ze uz mi vyznaci ovulku lebo mám vysoke teploty a nic aj dnes 36,98 co su presne u mna teploty po ovulke je to zvlastne stretli ste sa niektora s tymto ďakujem za každú radu 🙂
@taily30 no to o homocysteíne som tu už spomínala... ak máš nízke dávky B9 zvyšuje sa homocysteín a ten môže spôsobovať aj zvýšené zrážanie krvi... takže ak začneš brať B9 je pravda že sa to zrážanie zníži ale kôli tomu že je to patologický stav.... ale nie že ak máš normálny zdravotný stav tak že ti zníži zrážanlivosť krvi ak budeš brať B9.... alebo že sa používa na riedenie krvi.... načo by potom ľudia brali lieky a tehotné by si pichali fraxiparíny alebo clexany keby im stačilo aby si vzali o 1 tabletku B9 naviac...🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@monika20111990 teoreticky ak zajtra budes mat teplotu vyššiu ako 36.65 tak ovulka vychadza na 17dc. Ff az po 3 dňoch vyšších teplot ako v 6 predchádzajúcich dňoch vyznačuje ovulu.
Ale kludne mohlo byt toho 15. Zenske telo je nevyspytateľné. Ale podľa pravidiel bazalky asi toho 17 ak zajtra bude teplota vyššia.
Dnes konečne 1 DC 😀
Ahojte, tak ako som predpokladala, dnes 1 DC

@domisi neznacim uz hlien lebo ked som to sledovala tak som sa az prilis sledovala kazde pichnutie a potom som si aj namyslala a prislo zakazdym sklamanie :/ ale mas pravdu dneska vyskocila teplota na 36.93 cize 24dc prebehla nooo a malo poistene to mame cize nebude asi z toho nic 😑 ale i tak moc dakujem za pomoc 😊😊😊