Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaja9891 co mi vyberali na brade, tam som vpich citila, lebo kost 😀 ale v dekolte vobec... na tvari strasne tahalo, v dekolte vobec, takze indivindi 🙂
@jaja9891 ako píše @senta_sofia záleží na tom, kde to je, skade ho vyberajú, mne vybrali 3 z brucha a jedno na chrbte, jeden pich a ideš 🙂 akože - asi 3 sekundy bolo cítiť pichnutie a taký tlak, ale nič strašné to nebolo, potom cítiš okolo toho také teplo, inak nič. Nemáš sa čoho báť 🙂
Inak, kamoš s frajerkou bol teraz v Šaci pri KE u nejakej kožnej, tuším sa volala Dr. Drotárová, ktorá znamienka vypaľuje, platíš za prvé 10 € a za každé ďalšie cca 3 € a majú to veľmi pekné, ani nevidno jazvu (ja mám keloidné jazvy,ale nevadia mi ) tak som rozmýšľala, že ak by som si ešte dala vybrať, šla by som na to vypálenie, len si musím ešte preštudovať, či to je bezpečné a či sa tak môžu vypaľovať hocijaké znamienka alebo aj tie 3D 🙂
babule, čo používate grafy na FF a chýbajú vám funkcie VIP, na FB je práve časovo limitované promo - členstvo VIP na 1 rok za 24,95 $ https://www.facebook.com/FertilityFriend/app_15... 🙂
jaj dievke moje, zajtra Žarnovica ma čaká a zastupiteľstvo. s najväčšou pravdepodobnosťou ani nebude, lebo sa nám už polovica poslancov ospravedlnila. ale iné som chcela. bola som tam aj dnes a som sa zamilovala do takého malého mestečka. úplne že nádhera. kľud, teplúčko, super bazén za 2 euri, pizzéria s lacným menu, a ešte aj chutné. ja asi idem bývať ta het na dzedzinu. total som sa dnes namotala. a to som už s kolegynkami preberala, že ako mi bude dobre takto o rok s bábatkom 🙂 a ja sa budem po žarnovici prechádzať. viem blbosť ale ja tak rada snívam. tak vám tu prajem krásny piatok, veľa slnka, málo odpanutých, a šup ho snažilkovať. 😀
@mawiya Tak potom pokocikujeme spolu moja 😉 Ja tam mam svokrovcov. Aj zajtra tam ideme, pre malu, je tam na prazdninach.....Uz sa na nu velmi tesim, uz som ju nevidela cele 2 tyzdne. Uz mesiac je prec z domu, len na jeden vikend sme za nou vybehli, lebo nam bolo smutno. Castejsie sme nechceli, aby sa nerozcitila. Ale uz sa velmi tesi domov 🙂
Ahoj žienky, teplota ako včera dole a test nič, nechápem, lebo mamatest včera pekná ciarka
ahojte babule, konečne piatok, tešíte sa aj vy ako ja? 🙂 Nie vy sa iste tešíte viac, lebo sa môžete škvariť na slnku a kúpať, ja si môžem s mojim vyoperovaným znamienkom zaliesť pod parapel a potiť magi kocky 🙂 Juj, tak by som sa praskla dakam do bazéna a rochnila....dva týždne mám stop, no čo už, prežijem, zajtra ideme na "maltu" 🙂 MM so svokrom idú ťahať omietku na starkin dom, tak budem miešať 🙂
Včera sa na ovu teste slabá čiarka, už sa to pomaly začne, tak s mm trénujeme smiešne pohyby každý druhý deň, zajtra je jonáš, dnes sa máme snažiť, tak ho pritisnem 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
pekný slnkový deň kočeny 🙂
@rybkaa no nic... len nech sa spusti zajtra,ze ma v pondelok vezmu do CAR .... alebo ze budem moct aj 4 DC... citim podbrusko,tak uz asi ide 😠 inak mamatest som skusala minule,co som mala ciarku a ten neukazal nic vobec... a zase teraz ukazal,ja by som to uz nazvala ciarkou,nie duchom,len neviem dobre fotit a upravovat 🙂 ale to je jedno...snad ti duchovia budu dobre znamenia a v CAR ma uz niekam posunu... inak aj ja mam zajtra dovolenku na "malte" 🙂 snad uz domurujeme vsetko,lebo uz natahuju cas pani murari 🙂
zlatinka ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef a mam pocit, ze na mna cosi lezie, lebo mam bolesti v podbrusku ako keby na ovulaciu zasa, necitim sa OK vobec. A konecne mi 2 dni klesala ta hodnota pregnylu v tele a dnes test zasa silnejsi. Som z toho debil. Uplne som z toho rozladena
@jaja9891 Ak tam cosi je, stale je nadej a kedze ti uz meska MS, sanca je 🙂
@zarzisia dakujem,si zlata...no tak to moze byt aj z tych hormonov,myslis test tehu,ze ti silnie??? ci? tak teoreticky ms meska podla grafu,ale mala som max. 28 dnove cykly a neda sa presne urcit,kedy bola ovu,nadeje si uz nerobim :( ani neviem ako sa citim,akurat ma picha po bokoch k slabinam,asi vajecniky,aj podbrusko... tak nech sa ta svinucha spusti...a myslim si,ze tam aj nieco mohlo byt,len to odide,lebo testy duchovali uz tyzden :( tak sa na tu ms tesim :/ aka bude... tebe silno drzim palce,nech to nie je choroba,ale baby 😉
@rybkaa tesime tesime 😀 ja o to viac, ze mi zajtra zacina dovolenka, tak nech uz sme tam 🙂
@zarzisia ovu testy ti je teraz zbytočné robiť, sú citlivejšie na hcg ako tehu testy, preto sú silné, lebo aj pregnyl obsahuje hcg, takže tie budú v podstate pozitívne furt počas min. 10 dní, potom by mali slabnúť, akurát včera jedna kočka tu niekde písala, že 15 dní po pregnyle mala pozitívny test ovu, na tehu teste duch a došla ms..takže počkaj ešte týždeň a sprav tehu test a tam budú palice a hotovo 🙂

@rybkaa tak to si ma potesila,lebo som stretla jedneho pana a ten tvrdil,ze to opichavanie nenormalne bolelo 🙂 ale asi chlap no 😀