Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@activebaby všetko je možné. Podľa rastucej teploty to tak vyzera. Uvidiš ci zajtrajsia teplota ti potvrdí ovulku
@martinade myslíš že nebola ? test som mala pozitívny na 15 DC
@libusa1980 ťažko povedať. Môže byt ze dnes.si mala nepresne meranie. Ale v tvojom grafe nevidim 3 dni vyššiu teplotu ako v 6 predchádzajúcich dňoch. Keby dnesna teplota bola o kusok vyššia tak s istotou by sim povedala ze ovulka prebehla. Ale dnesnu teplotu mas taku istu ako pred 4 dňami.
@libusa1980 tuším že pravidlo BT je, že teplotný rozdiel medzi 2 fázami by mal byť minimálne o 0.2 stupňa
@martinade no uvidím čo z toho bude ☺️
@libusa1980 ja myslím, že ovu bola podla tých ovu testov.. 15 dc sa mi vidí pozitívny.. mne tiež nesedeli teploty podľa tých teorií.. no uvidíš dalšie dni teda.. ale ja som mala tiež takýto pokles a ovu bola..
@taily30 prosim ta mohla by si mi napisat ako sa zaregistrujem na tu aplikaciu co pridavate grafy?
@activebaby vola sa to fertility friend, nie som si ista ci sa jazyk da dat do SK, ja zijem v Usa tak mne anglina vyhovuje. www.fertilityfriend.com
@activebaby ak budes mat s tym problem, skusim ti napisat krok po kroku. daj vediet
@taily30 prosim ta o postup lebo anglictinu neovladam dakujem krasne
@taily30 je to spoplatnene?
@activebaby prvych 30 dni mas vsetko k dispozicii a potom mas moznost zaplatit si za vip pristup, ale nemusis a budes mat len ten zaklad. ale viem, ze dievcata pouzivaju rozne aplikacie aj v sk alebo cz
@activebaby mam ti to aj tak napisat ten postup?
@taily30 nie nemusis pohladam nieco v slovencine
@darja12 to ze je ovu test pozitívny neznamena ze ovu prebehla. Podla pravidiel BT neboli 3 dni vyššie teploty ale telo nie je stroj. Uz som.citala pribehy kde zena mala.oba vajcovody upchate a ajtak sa jej podarilo otehotienieť. Každopadne držím @libusa1980 pršteky
@darja12 ok ďakujem aj ja si myslím že ovu bola lebo ma aj brucho bolelo a aj ovu test bol pozitívny ☺️

@hope40 netusim😖