icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mili22
31. aug 2018

@taily30 dufam že zaberie☺ To je divne s tymi grafmy asi mam niečo s telefonom 😕😧

taily30
31. aug 2018
taily30
31. aug 2018

@martinade dakujem, aj ja tebe!

taily30
31. aug 2018

@mili22 ja tiez dufam, zatial mne pomaha aspon utlmit PMS. 🙂

activebaby
1. sep 2018

Dievcata chcem sa poradit ci si dobre meriam bazalnu teplotu. Problem je v tom, ze ja ked sa zobudim napr. o 5:30 - 6:00 tak este lezim aj do pol osmej. Prehadzujem sa, driemem, ale teplotu som si odmerala o pol osmej. No a dnes som si merala asi o pol siedmej a bola 36.8 a o pol osmej 37.0. To som si asi cely mesiac zle merala ci?

bona69
1. sep 2018

@activebaby asi áno, merať máš hneď po prebudení a pokiaľ možno nevstavat z postele, takže ak vstávaš o tej šiestej,tak každý deň meraj o šiestej,

darja12
2. sep 2018

@martinade ahoj, viem, že pozit ovu test ešte neznamená, že prebehne ovu, ale ja som zas nemala dodržané pravidlo 3po6 pri meraní bazálnej teploty a aj tak som ovu mala.. a Libuša píše, že mala aj bolesti, to som mala aj ja.. ani na tú bazálnu teplotu sa veľmi nedá spoliehať na 100%..

evi38
2. sep 2018

@libusa1980 ahoj za mna u teba 15 DC pozitívny test, 16 DC už trosku slabol...podľa mna ovu prebehla u teba na 16 DC...ako dnešná teplota?
@alis110 ahoj 🙂ako u teba graf?
@mafdetka ako teplota? Už si testovala? Držím palce 🙂
@taily30 držím palce, pekne ste sa trafili do plodných dni, kedy planujes testovať?

evi38
2. sep 2018

@mili22 ako pokračuje graf? Skús si tam značiť hlien aj krčok, FF ti bude lepšie vedieť vyhodnotiť graf 🙂...tiež mám s vitexom horšie trávenie 🙂
@zuzik5891 vitaj... kľudne sem daj graf, poradíme 🙂
@ceklis tiež myslím, že ovu až na 12 DC...ako pokračujes, kedy testujes? Tiež som dosť pri čiare tento mesiac...
@terenee mne sa zdá vyznačená dobre 🙂 testovala si?

evi38
2. sep 2018

@activebaby áno treba odmerať hneď, keď sa zobudíš 🙂... nevadí každý sa učíme 🙂

zuzik5891
2. sep 2018

Ahoj.. ovuláciu mám očakávať keď mi teplota prudšie klesne?...a kedy je potom najlepšie sa posnažiť?

activebaby
2. sep 2018

Ahojte. Ešte ma zaujíma pred ovulaciou je teplota vyssia v den ovulacie klesne a potom opat stupne? Spravne som to pochopila?

alis110
2. sep 2018

@evi38 ahooj, ale bieda...moj 28 DC sa konci a idem dole...v septembri idem na dovcu, tak si aspon oddychnem, pridem na ine ine myslienky a mozno potom...

libusa1980
2. sep 2018

@evi38 ahoj tak dnešná teplota išla hore tak uvidím čo z toho bude ale nedávam si nádej keď už vyše roka sa nedarí

mili22
2. sep 2018

@evi38 ahoj graf pokračuje takto(neviem či ho vloži lebo ja ho nevidim 😁) myslim že sa bliži ovu podľa hlienu, krčok akosi presne neviem rozlišovať ☺

nivea93
2. sep 2018

Baby ahojte. Myslíte že je to ôk keď mi ta teplota stále skáče ako na horskej dráhe?

honey7777
2. sep 2018

Caute kocky, som začiatočník v meraní BT... chápem,že treba merať vždy v rovnakom čase, hneď po prebudení ale čo ak máte v mesiaci daku akciu/oslavu a podobne???? Ja som včera bola na rozlúčke so slobodou samozrejme sa niečo popilo i keď decentne .... meranie BT som posunula nakoľko som chcela spat aspoň 5 hodín aby telo bolo oddýchnite pri meraní ... samozrejme teplota vyskočila na 37,08 tak reku by som ju ubrala ale o 0,7 alebo je lepšie takéto dni vôbec nemerat a neznacit???? Tento mesiac nás taktiež čaká aj svadba a aj oslava 60 tak nerada by som to zas začala flakat keď som sa na to konečne odhodlala

taily30
2. sep 2018

@evi38 ahoj Evi, dakujem. tiez dufam, ze to vyjde. ale ja pockam s testovanim. az kym mi bude meskat. uz len par dni.

lauritka
2. sep 2018

@honey7777 jednoducho vynechaj teplotu alebo si poznač, ze bola ovplyvnena. dolezita je cela krivka..a sem tam vynechanie teploty neubliži

lauritka
2. sep 2018

@zuzik5891 nie jeto vzdy pravidlo, ze musi klesnut, zvyčajne je to cca 2-3 dni pred ovulkou.
ake aj podla hlienu sa mozes orientovat, pripadne ovulacne bolesti,

lauritka
2. sep 2018

@nivea93 meriaš rovnyký čas ?

honey7777
2. sep 2018

@lauritka ďakujem za odpoved si zlata

nivea93
2. sep 2018

@lauritka áno každé ráno 6:40.

darja12
2. sep 2018

@evi38 ahoj, a ty ako teplota?graf?

zuzik5891
2. sep 2018

@lauritka a nemáš skúsenosť podľa čoho je najlepšie sa orientovať?... podľa BT...hlienu alebo ovu testov?...toto plánovanie je pre mňa hrozné keďže priateľ je vždy od nedele do piatku odcestovaný 🙁

lauritka
2. sep 2018

@zuzik5891 no najlepšie kombinacia všetkeho. cize testy , sledovat hlien a potom nasledne si to BT potvrdit, ze ovulka prebehla. pripadne ak mavas bolesti, tie zvyknu byt tesne pred ovulkou cca 1-2 dni

zuzik5891
2. sep 2018

@lauritka poviem ti pravdu že od kedy sa snažíme mám ozaj veľké problémy s mojím cyklom... najkratší mal 21 dní a tento posledný bol najdlhší a mal 34 dní... mávala som úžasnú ovuláciu... kedysi...no to som bola ešte s ex s ktorým sme vlastne 5 rokov nič nemali...teraz mám úžasného muža a nedarí sa nám...cyklus rozhádzaný... minulý rok kyret kôli myomom... celé zle... minulý cyklus mi to meškalo týždeň a potom prišla mrcha akú som dávno nemala..od bolesti som plakala celý víkend...bolo mi zle... už to nechcem zažiť...

lauritka
2. sep 2018

@zuzik5891 a tie myomy riešiš nejak.. no aj oni mohli tie bolesti sposobovat.

tajkazanova
2. sep 2018

Ak to tu nepatrí baby zmazem

Baby predávam NOSIFOL FORTE mam dve celé balenia a z jedného odobraté predám celé balenie po 20 e a ak vezmete všetky tri tak po dohode lebo neviem koľko mam v tom treťom

NosiFol® je výživový doplnok s inozitolom, kyselinou listovou, horčíkom a vitamínmi B6 a B12. Výživový doplnok je určený predovšetkým pre ženy, ktoré chcú otehotnieť, v prípade zvýšeného dopytu alebo zníženého príjmu živín, ktoré obsahuje. V prípade otehotnenia je vhodné v užívaní Nosifolu® pokračovať počas tehotenstva. Odporúča sa 1 vrecko denne po dobu 3 mesiacov. Cykly sa môžu opakovať. Prášok sa má rozpustiť vo vode alebo inej tekutine. Výživový doplnok je bez lepku a sacharózy.

zuzik5891
2. sep 2018

@lauritka tie mi vybrali minulý rok...teraz som u svojej doktorky dosť často a vždy mi robí aj sono...pred pol rokom som mala nejakú malinkú cystu ktorá tam už nieje...zrejme praskala...no stále mám nejako vysoko slyznicu maternice...akoby bola vždy pripravená na menštruáciu alebo bábo... mám vyšetrenú aj štítnu žľazu a na hypofunkciu mám Euthyrox 50...