icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
6. sep 2018

evi38 ahoj... skúsila som si vyznačiť pozitívny ovu test v deň ako som mala naňom skoro obe čiarky rovnaké a vlastne deň na to som mala aj ovulačné bolesti... myslím si že je po ovulácii...aj teplota dnes ráno stúpla...čípok zmäkol...tak uvidím...dnes si idem pre Duphaston k lekárke... prikladám ti graf...

libusa1980
6. sep 2018

Ahojte dnes teplota vyššia aj bez progesterónu bodaj by sa zadarilo ☺️

daniela123321
6. sep 2018

Ahojte baby.Mozem mať predovulačne teploty aj takéto vyššie??Čakám len na ovulku a včera som dobrala clostil

katka1304
6. sep 2018

@daniela123321 ahoj, z mojej skúsenosti.. Ano, pri clostile som mala teploty asi o 0,2 stupňa vyššie ako bez, no pri 4 tabletkách duphastonu denne som mala teplotu uplne rovnaku, ako bez.

ludka0611
6. sep 2018

Dobre ránko dievčatá, minulý cyklus som začala užívať Duphaston, môžem mať po ňom takéto vysoké teploty v prvej fáze? A ešte na siedmy DC som mala pozit. ovu test aj na 8dc ráno ale teploty mi ovu nepotvrdili. Co si o tom myslite? Bol to môj prvý ozaj pozitívny test po 7 mesiacoch. Ďakujem za každú reakciu 🙂

ludka0611
6. sep 2018

Teploty mávam ozaj nízke, pre porovnanie graf z min. mesiaca

daniela123321
6. sep 2018

@katka1304 Ďakujem 😁 počkám aké budú ďalej teploty

dracik07
6. sep 2018

Ahojte,

martinade
6. sep 2018

@taily30 tak by ti lieky mali pomocť, je to mensie zlo a vytuzeny ciel by bol na dosah. Velmi držím držím pršteky nech sa ti vysledy upravia

martinade
6. sep 2018

@daniela123321 neexistuje ziadna teplotna hranica pre ovu bolesti. Pravidlo je, ze musí byt teplotny rozdiel (min 0,2 medzi prvou a druhou fazou) a ovu prebehla ak 3 dni po sebe mas vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

daniela123321
6. sep 2018

@martinade Ďakujem 😉 len mi to prišlo divné že mám také vysoké teploty..

martinade
6. sep 2018

@taily30 ako si dnes na tom? Teplota sa drží hore?

taily30
6. sep 2018

@martinade dakujem krasne, ja som tiez zvedava. a menzes prisiel nacas ako hodinky, dnes 2DC. tentokrat ma to aaaz tak nezobralo, aj ked som z toho smutna. a ty ako?

taily30
6. sep 2018

@libusa1980 siiiiilno drzim palce!!! potrebujeme dobru spravu!!! len tak dalej 😉

libusa1980
6. sep 2018

@taily30 ďakujem dúfam že bude dobrá ☺️

martinade
6. sep 2018

@taily30 to mi je velmi ľúto 😞 další cyklus dalsia šanca ✊. Ja som zatiaľ len 4dpo, teplota mi vyskocila , ale je skoro nieco z grafu vyvodzovať. Inak ma prsia dnes neskutočne bolia aj podbruško sa pridalo.

taily30
6. sep 2018

@martinade len nech to ide dobrym smerom!!!! velmi drzim palce!!! ja som bola dnes na krv na stitnu, zajtra idem tiez 2x (rano a poobede) a podla toho sa stanovi davka liekov. a na bud.tyzden idem ku gynekologicke. tak krocik za krokom ideme k lepsiemu, aspon verim 🙏

kvecinka321
7. sep 2018

Žienky milé otázka... ovplyvňuje bazalnu teplotu prechladnutie alebo choroba? Ak áno, vie skresliť graf tak že by som nemala ovu? Vďaka 🙂

martinade
7. sep 2018

@taily30 dakujem a super tesim sa s tebou. Malé ale dôležite kroky 🙏 nech sa ti cela situacia co najrychlejsie vyriesi. Velmi silno držím ✊

libusa1980
8. sep 2018

Ahojte asi nič z toho teplota klesá 😒

dracik07
8. sep 2018

Ahojte, ja dnes takto

martinade
9. sep 2018

Väčšinou mi teplota skáče hore - dole. Takúto konštantne stúpajúcu som ešte nemala. Vcera dokona sme aj svadbovali niečo vypila...dnes 11 hod cestovanie ma čaká, tak som zvedavá na zajtrajšiu teplotu.

dracik07
9. sep 2018

@martinade zatiaľ to vyzerá nádejne 😉

martinade
9. sep 2018

@dracik07 som zvedavá. Zase mám maličkú nádej.

dracik07
9. sep 2018

@martinade 🙂
Mne dnes teplota išla hore ale test negatívny 😢

libusa1980
9. sep 2018

@martinade vyzerá to dobre držím palce 🙂

libusa1980
9. sep 2018

Teplota hore zatiaľ ms není

dominika_sk
9. sep 2018

Baby, robia sa ovu testy aj cez menzes? Som si chcela odsledovať cely cyklus tak som si urobila 1dc dnes 2dc a cely minuly cyklus som nemala taku silnu čiarku ako dnes.

martinade
9. sep 2018

@dracik07 vyzerá to nadejne, držím pršteky

martinade
9. sep 2018

@libusa1980 dakujem, vidim ze aj tebe stúpla teplotq, nech sa drzí hore