Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@daniela123321 ahoj, z mojej skúsenosti.. Ano, pri clostile som mala teploty asi o 0,2 stupňa vyššie ako bez, no pri 4 tabletkách duphastonu denne som mala teplotu uplne rovnaku, ako bez.
Dobre ránko dievčatá, minulý cyklus som začala užívať Duphaston, môžem mať po ňom takéto vysoké teploty v prvej fáze? A ešte na siedmy DC som mala pozit. ovu test aj na 8dc ráno ale teploty mi ovu nepotvrdili. Co si o tom myslite? Bol to môj prvý ozaj pozitívny test po 7 mesiacoch. Ďakujem za každú reakciu 🙂
@katka1304 Ďakujem 😁 počkám aké budú ďalej teploty
@daniela123321 neexistuje ziadna teplotna hranica pre ovu bolesti. Pravidlo je, ze musí byt teplotny rozdiel (min 0,2 medzi prvou a druhou fazou) a ovu prebehla ak 3 dni po sebe mas vyššie teploty ako v 6 predchádzajúcich dňoch.
@martinade Ďakujem 😉 len mi to prišlo divné že mám také vysoké teploty..
@libusa1980 siiiiilno drzim palce!!! potrebujeme dobru spravu!!! len tak dalej 😉
@taily30 ďakujem dúfam že bude dobrá ☺️
Žienky milé otázka... ovplyvňuje bazalnu teplotu prechladnutie alebo choroba? Ak áno, vie skresliť graf tak že by som nemala ovu? Vďaka 🙂
@martinade vyzerá to dobre držím palce 🙂
Baby, robia sa ovu testy aj cez menzes? Som si chcela odsledovať cely cyklus tak som si urobila 1dc dnes 2dc a cely minuly cyklus som nemala taku silnu čiarku ako dnes.
@libusa1980 dakujem, vidim ze aj tebe stúpla teplotq, nech sa drzí hore

evi38 ahoj... skúsila som si vyznačiť pozitívny ovu test v deň ako som mala naňom skoro obe čiarky rovnaké a vlastne deň na to som mala aj ovulačné bolesti... myslím si že je po ovulácii...aj teplota dnes ráno stúpla...čípok zmäkol...tak uvidím...dnes si idem pre Duphaston k lekárke... prikladám ti graf...