icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
5. sep 2018

@zuzik5891 uf asi ta nepotesim, ale po pozitivnom teste prebehne ovu od 12-48 hod. a podla teploty vyzera, ze prebehne dnes, ak sa zajtra uz zvysi teplota, ale pozeram, ze ste sa snazili v nedelu cize do stredy mohli spermijky vydrzat 🙂

nivea93
5. sep 2018

@evi38 už dva roky a dva potraty min. Rok. Ale priateľ je dosť v zahraničí takže malo času byť spolu keby je doma verím tomu ze už som dávno tehotna😁 tak snáď sa ti zadarilo držím palce. Vy sa koľko snazite

zuzik5891
5. sep 2018

@evi38 no veď to že ten test nebol asi pozitívny a dnes bol úplne negatívny...ja som z toho jeleň 🙁

zuzik5891
5. sep 2018

@evi38 tento je z predvčera a baby povedali že bol negatívny ..tak neviem...

evi38
5. sep 2018

@nivea93 drzim palce...my rok od kyretu...predtym vzdy na 1 x sa podarilo
@zuzik5891 vcera si nerobila test?

zuzik5891
5. sep 2018

@evi38 robila a bol negatívny... úplne slabá druhá čiarka... myslíš že už som po ovu?

libusa1980
5. sep 2018

@evi38 ahoj ja dnes takto.Ale ty sa držíš pekne hore držím palce.Citam že sa rok snažíte?

taily30
5. sep 2018

@zuzik5891 aj mne sa veru zda negativny. moze byt, ze ovulacia neprebehla - anovulacny cyklus

magic08
5. sep 2018

@libusa1980 ty to mas paradne tento mesiac? kedy testujes?

zuzik5891
5. sep 2018

@taily30 bože ani nesranduj...😞... stále verím že sa mi ovulácia ešte len príde... veď dnes to je 14 DC...

taily30
5. sep 2018

@zuzik5891 tak len testuj a neprestavaj, pokym nebude pozitivny 😉 ja ked som zacala s meranim BT a ovulacnymi testami, tiez som bola prekvapena, ked som zistila, ze som mala anovulacny cyklus. ale prikladala som to tomu, ze som zacala uzivat nove vitaminy a telo si zvykalo. mozno je to aj tvoj pripad? nieco nove uzivas?

zuzik5891
5. sep 2018

@taily30 minulý cyklus so mala prvé balenie Duphastonu ale ten by mal byť na úpravu cyklu ak sa nemýlim...zajtra idem pre ďalšie balenie a mám ho začať brať 17 deň cyklu...bude tam predpoklad že budem po ovu

taily30
5. sep 2018

@zuzik5891 hmm, s Duphastonom nemam skusenosti. ale co dievcata pisali, tak uzivaju na upravu cyklu. nuz tak ti ostava len testovat dalej, drzim palce.

zuzik5891
5. sep 2018

@taily30 ďakujem krásne... už si pripadám ako cvok poviem ti pravdu... testujem ako blázon... verím že príde aj šťastný koniec ☺️

taily30
5. sep 2018

@zuzik5891 neboj sa, neni si cvok, to by sme boli vsetky tu. sme len zeny s velkou tuzbou po babatku a robime co treba 😉

zuzik5891
5. sep 2018

@taily30 no brázdim internet a keďže si sledujem čípok a včera a dnes som na to ani neviem ako zabudla skontrolovala som ho ...no už je mäkší...asi som fakt po ovulácii 😥😥😥... uvidím aká bude BT ráno

libusa1980
5. sep 2018

@magic08 nebudem už testovať až keď mi bude meškať ms.Myslis že graf mám dobrý?

martinade
5. sep 2018

Konečne mi vyznačilo ovu...

taily30
5. sep 2018

@martinade a sedi ti to?

magic08
5. sep 2018

@libusa1980 graf je pekný, no či je aj víťazný, ťažko povedať

martinade
5. sep 2018

@taily30 aj ano, okolo 13-14-15 zvyknem mavať ovu. Folikulometria nebola, lebo lekar dovolenkoval ale mam pekny narast teploty z 13 na 14dc.
11dc som mala pozitívny ovu test, 12 už negatívny. 12 neskutočne ovu bolesti - tie pripisujem buď gynexu, vitexu alebo maci a 13 prebehla ovu.
A ako tvoja teplota?

taily30
5. sep 2018

@martinade tak to je super, mas to ukazkove. ja dnes cakam MS, zatial nic, ale test bol negativny, tak len cakam.

martinade
5. sep 2018

@taily30 držím ✊ pršteky nech nedojde

dracik07
5. sep 2018

Mňa už tak svrbia prsty na testovanie ale ešte je skoro, dnes len 7dpo

martinade
5. sep 2018

@dracik07 tak to je fakt skoro 🙂

dracik07
5. sep 2018

@martinade ved ja viem len to ide strašne pomaly

martinade
5. sep 2018

@dracik07 tiež by som uz rada vedela vysledok 🙂

taily30
5. sep 2018

@martinade dakujem, ale s negativnym testom tomu neverim. moja posledna nadej je v uprave stitnej zlazy. zatial nic na to neberiem, ale zacnem. jedine to nie je v poriadku, vsetko ostatne mam dobre.

martinade
5. sep 2018

@taily30 Termin u lekara uz mas?

taily30
5. sep 2018

@martinade akurat zajtra idem ku svojej, ta mi uz minule, ked mi prisli zle vysledky chcela predpisat lieky, ale to som ja este nechcela. najskor som chcela HP vo vsetkych fazach cyklu, co trvalo mesiac, tak teraz pojdem na krv na stitnu este raz a uvidime ci sa to zhorsilo ci nie. Ale tak ci tak si myslim, ze liekom sa nevyhnem.
Tento posledny HP mi ukazuje nizky LH 0.9 (ma byt medzi 1-11.4) a aj FSH je na nizkej hranici 1.8 (1.7-7.7). a ked som si to narychlo vygooglila, tak pricina moze byt stitna.
Ja neviem, ak stitna neni za tym, tak neviem co.