icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
25. júl 2014

@paskolinka už zajtra odchádzate? júúúj úprimne závidím, užite si to tam a hlavne nazad traja 🙂

paskolinka
25. júl 2014

@rybkaa ano, uz zajtra. vsak posledne dni beham po ochodoch ako strelena, co plavky, tricka a ine nevyhnutnosti nahanam a nikde nic 😀 na co moj mm zahlasil, ze nevadi, vsak nudaplaz to isti 😀

jaja9891
25. júl 2014

@paskolinka jeej,uzite si dovcu 🙂 a stastnu cestu 😉

paskolinka
25. júl 2014

@jaja9891 dakujem 🙂

janderka
25. júl 2014

@rybkaa nepamatas si nahodou na ktorej stranke je prihlaska na vypocet toho Jonasa? nieco som nasla ale som si ista... Je to ono???
http://beta.centrumjonas.com/sk/prihlaska

jaja9891
25. júl 2014

Koceny milostiva dorazila ☹ pekne bolestiva... volala som do CAR,ze mi to nevychadza 3DC,tak velmi nechceli,ale vezmu ma aj v pondelok na krv,cize 4DC.... tak snad do toho nic nepride... neviete co sa zmeni na tom jednom dni v HP????????

senta_sofia
25. júl 2014

@jaja9891 ja neviem, mne povedali, ze na 2-5 den sa robi hormonalny profil, tak si myslim, ze 4 DC ta nezabije

senta_sofia
25. júl 2014

@paskolinka stastnu cestu, prijemny pobyt, krasne pocasie, vela lasky, sexu a inych pozemskych rozkosi a ocakavame ta tu 2v1 🙂) nezabudni na magnetku, oznacenie krajiny povodu je v EU nevyhnutnostou, nech to male vie, odkial pochadza 😀

rybkaa
autor
25. júl 2014

@janderka ano, ja som si to tam dala vyrátať 🙂 Ideš si dať? Hlavne si vyber o ktorý máš záujem a či vieš hodinu narodenia, potom daj vedieť, čo vyrachoval 😀

paskolinka
25. júl 2014

@jaja9891 mne ked robili hp, tak 4dc bol ok. takze pohoda 🙂

paskolinka
25. júl 2014

@senta_sofia no neviem, keby sa zdarilo, tak ani srnka netusi kde, lebo ovula je za dverami, tak bud este doma by to bolo alebo niekde po ceste 😀

janderka
25. júl 2014

@rybkaa hej chcem skusit. Davam si len maly vypracovat, lebo neviem uplne presny cas narodenia.

senta_sofia
25. júl 2014

@paskolinka 😀 tak mu kup mapu cesty a zaznac, kde vsade, keby ho to niekedy o 30 rokov zaujimalo 😀

jaja9891
25. júl 2014

@senta_sofia
@paskolinka
ako mne je jedno,ktory DC,ved hormony v celom cykle su nejake... oni nech si spravia tabulky,to len tam spekulovali s tym dnom hore dole...hmmm...

senta_sofia
25. júl 2014

@jaja9891 a mozno potrebovali byt len doleziti 😉

rybkaa
autor
25. júl 2014

@janderka no hej, tak si daj malý výpočet - III. Optimálne plodné dni 🙂

jaja9891
25. júl 2014

@senta_sofia mozno,snad sa tam uz dostavim 🙂

senta_sofia
25. júl 2014

@rybkaa inac to je aka sila, ze presny cas narodenia, ked si zoberem, ako to v porodnici hadzu od oka 😀

janderka
25. júl 2014

@senta_sofia tak pri prirodzenom porode sa to este da, to si aj pri mojej pamatam presne kedy sa narodila. Pri sekcii je to uz horsie...

adamnela
25. júl 2014

Ahojte kočeny...

Ja stale po starom, nic nove, cyklus dlhokansky a v stredu idem uz konecne na gyndu zas a musim si dohodnut s dr. nejaky postup, co budeme dalej robit..Tak som zvedava...
@jaja9891 joj, ta ma mrzi, ze nakoniec ta mrsisko dosla.. 😠 Ale aspon dobre znamenie, ze mozes ist v pondelok do toho CAR a nech sa to uz konecne posunie tym spravnym smerom...
@paskolinka uzite si dovolenku a vies ako treba prist naspat, to Ti uz pisat nemusim 😉

Inak my ideme zajtra svadbovat, takze sa tu asi neukazem cely vikend, kedze este v nedelu budeme urcite dospavat 🙂 Tak si uzite kocky krasny slnecny a teply vikend...

jaja9891
25. júl 2014

@adamnela co narobim,len ta mrchana sa slabo rozbieha a straaasne ma boli podbrusko ☹ ale co uz... kaslem uz na vsetko uzivanie blbosti a merania a pod... a vy si uzite pekny svadobny vikendik plny zabavy 😉 teplotu mas stale dole???

mawiya
25. júl 2014

@paskolinka no dievka zober magnetku z kazdeho potencialneho miesta oplodnenia 😀 😀 a hlavne krasnu dovolenku.

mawiya
25. júl 2014

@adamnela jaj zatancuj aj za mna 😀

senta_sofia
25. júl 2014

@janderka ja som pri sekcii videla na hodiny a bolo 30 a napisali 35

adamnela
25. júl 2014

@jaja9891 no jasne teplota stale rovnako, stale sa drzi dole... 😒
A diky, no dufam, ze sa zabavime 🙂
@mawiya ako povies 🙂 zatancujem aj za Teba a za vsetky 🙂

rybkaa
autor
26. júl 2014

@senta_sofia ja som nevedela tiez presny cas narodenia, aj som sa mamy pytala a furt zabudla, pamatala som si len ze okolo jednej naobed. Potom som si kukla v zdravotnej karte a tam ma 13:45 tak si uz budem pamatat 🙂 Takze specialny vypocet nemam kvoli casu. Ale on je v podstate rovnaky, len navyse predpoveda aj cas narodenia dietata ci to bude v noci alebo cez den a kedy sa narodi. Tak dufam ze ma pride Jonas aj odrodit 😀

rybkaa
autor
26. júl 2014

@adamnela dobre sa vytancuj, ponatriasaj, nech tie tvoje PCOS cysticky poopadavaju a dojde pekne MS 🙂 a hlavne si to uzi 🙂

rybkaa
autor
26. júl 2014

Ahojte baby, predtym ako vypadnem na maltu, este graf http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa znova bod mrazu dosahujem 🙂 na ovu teste zatial slaba ciarocka.
No chcem este povedat co sa stalo vcera. Kauza liecitel pokracuje. Nesla som za nim este, ale prisiel on za mnou. Boli sme v zahrade a prisiel daco za otcom, ako ma videl, prisiel ku mne a podal mi ruku, ze so mnou nieco chce...ze mi blahozela...a ja ze k comu a on ze ku systemu...nechapala som...no tak ze k sobasu este ze sme sa odvtedy nestretli a to, stale ma za ruku drzal, baby mne bolo horuco jak v pekle, som riadne citila ako mi cez ruku ide do tela teplo od neho...a potom mi povedal, ze system je v poriadku, ze uz je tam vsetko ako ma t ukludnene, ze je pripraveny a stale opakoval ze system je dobry ze to uz len treba do systemu zapracovat...stale som nechapala a potom ukazal na moje vajecniky ze toto je system a funguje dobre ze to uz len treba zapracovat a bude dobre. Mne oci z jamiek von 😀 Spytala som sa ci bude dobre a povedal nech sa nebojim ze bude ze system funguje, stale dookola to opakoval o systeme. Mama spomenula, ze mi vyberali znamienko bo ma pichlo ak som vstavala a on ze vie, ze to co mi pred 2 mesiacmi prvy raz vyberali ze tam ostali dva korienky a teraz to uz mam vybrate dobre 🙂 Nemohol mat ani sajnu ze som pred dvoma mesiacmi bola so znamienkami som aj ja musela podumat ze kedy som o vlastne bola a fakt som bola v maji 🙂 Potom ma chytil za pravu ruku aj moju mamu, ze si chytil nase ruky medzi svoje, obom nam dlane horeli a hovoril dake zaklinadlo, ze to co mater dala to dcere ostava a na to nezabuda a nech aj dcera vrati co mater dala a dalej rozsiruje, nepamatam si to presne bola som z toho mierne mimo a potom nam ruky prezehnal a pustil nas. Takze som sa pekne hrnula domov a cakala mm kym pride z pobednej a sme pekne zapracovali do systemu 😀 zabili sme teda dve muchy jednou ranou lebo sa kazal snazit aj liecitel aj jonas 😀 tak cujme aky bude vysledok 🙂

granulka
26. júl 2014

Dievcata, prosim, mohla byt ovulka to kde je zlty kruzok? skakalo mi to jak šibnute ale teraz uz stupa a je to najnizsi bod (iked nie rapidne oproti ostatnym nizkym) ale nizky je 🙂 prosim poradte 🙂

naduska129
26. júl 2014

@granulka jasne že by mohla byť držím palce nech sa teraz ta teplota drži hore 🙂 tiež som si to značila pri druhej dcerke a fungovalo