Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade PM a AM som nezadávala ani predtým...no skúsim sa tomu večer ešte povenovať...môžem sa ťa ešte opýtať...ak som ráno o pol šiestej namerala teplotu 36,74 a o hodinku a po 37,02 može tam byť taký rozdiel?...inak bola som len v posteli...po prvom meraní som ešte zaspala a keď som sa zobudila zmerala som len tak zo zvedavosti...
@zuzik5891 zadaj am a isto tam budes mat plny krúžok. Pri predpoklade ze zadavas teplotu v rovnaky čas. A ano kludne moze ti vysplhat teplota nad 37, hoc len v posteli lezis. Ale nech ta ine teploty nemätu. Pravidlo je merat v rovnaky cas a prvu nameranu teplotu zaznamenat, inak z.toho budes mat gulas 🙂
@zuzik5891 vacsinoupri tehotenstve teplota vystupi nad 37 a drzi sa... ale aj ked teplota vybehne nad 37, to este neznamena, ze ide určite o tehotenstvo... teploty po prebehnuti ovulacie sa drzia vyssie, vytvaraju tzv. dvojfazovu krivku.. ak by tepltoy boli v case predpokladanej ms hore, neklesaju a ms neprichadza, moze to znamenat tehotenstvo... to uz potvri zvacsa test...
@zuzik5891 ja to mam rovnako ako ty.. hlavne po druhom porode... ovulacie neskutocne bolestive... niekedy to bez tbl ani nedam... po ovulke zas prsia citlive na dotyk, krize, podbrusko... a ked dorazi mrcha, 2 dni ma neskutocne boli v pravo krize.. ako oblicka.... no proste bolesti vecne...
@magic08 čím dlhšie sa snažíme tým mám toho viac po krk...ladujem do seba lieky... všetko ma bolí...a teraz sa len tak kedykoľvek rozplačem...z ničoho nič... dosť od veci keď som v práci a ľudia sa ma pýtajú čo sa mi stalo... už aj na priateľovi vidím že sa trápi...no a teraz toto píšem a zasa mi tečú slzy...kedy ma tá precitlivenosť prejde...

@zuzik5891 mas prazne kruzka pretože si zapisujes teploty v iné casy. Ak si denne meriaš teplotu napr o 6 a zapises ju o 7 tak cas mas prazdny krúžok.