Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkajahoda testovacia ciarka musi byt rovnako tmava ako kontrolna alebo tmavsia. Uz ked to mas takto blizko, tak ja testujem rano aj vecer. Ovulka sa moze posunut kazdy mesiac, Ved uvidis podla testov. Drzim palce
@kvecinka321 ja som pri synovi otehotnela niekde začiatkom MS...takže tiež som zrejme mala ovuláciu takto neskoro...
@zuzik5891 aha a to nevadí keď sa nestihne uhniezdiť a príde ms? Som myslela že musí byt ta lutealna fáza minimálne 10 dni a nemôže prísť ms
@taily30 diky, vies co, mna to nebavi testovat kvoli tomu ze nemozem pit dve hodiny, utrpenie pre mna...cize som testovala 11 dc negativny, 13dc boli uz dve ciarky ale ta druha slabsia a 14 dc uz bol negativny, podla grafu si mysim ze uz bola ovu, ktovie, uvidi sa podla teploty ci bude dalej stupat 😊
@kvecinka321 no pri mne a mnohých iných to bolo takto...možeš mať posunutú OVU a ženské telo je nevyspitateľné...čo sa má uchytiť to sa aj uchytí...veď poniektoré ženy krvácajú aj 3 mesiace počas tehu...
ahojte, keď meriate BT tak necháte v ústach ešte teplomet po jeho zapípaní či nie?
@katkajahoda ahoj... toto je napríklad môj najsilnejší ovu test a testovala som aj ráno aj večer a potom už len slabli...a aj podľa grafu ovu prebehla...
@zuzik5891 no veru, ja som iba poobede testovala, moznoze ten vrchol by bol iny cas, ale uz nebudem testovat, mi to nevyhovuje ze nemozem pit vodu 2 hod 😁 inac dnes mam trochu ruzovkasty vytok, podla grafu asi 2 dpo, neviem alebo 1 dpo uvidim ako vyznaci FF podla zajtrajsej teploty

@zuzik5891 mozno sa len prilis pozorujes, prilis tlacis na pilu... co tam sa na to vykaslat, uvolnit sa, uzivat si chvile s partnerom. Ono to pride, ked bude sptavny cas... ja som prestala merat, prestala som to riesit... pride, pridie, nepride, nepride.... a je mi tak lepsie